- 3 Eylül 2010
- 911
- 267
- 158
- Konu Sahibi hicranaksoy
-
canım havluların kavanozun çok şıklar güle güle kullan. sayı olarakta bende bilmiyorum kaç tane lazım olur alıp duruyorum
Kavanoz çok hoşuma gitdi havlularda çok şık güle güle kullan
Her zaman istediğini sorabilirsin bana canım. chakra dan aldım. Bu üründe ve bu renkteki kavanozda %70 indirim vardı ben 24 tl ye aldım. Ben bu kavanozu banyo da kullanma niyetiyle aldım, deterjanımı koymak için. Aslında 2 tane almak niyetimdi ama birsürü mağazasına baktım malesef birtane daha bulamadım. Buna da tesadüf denk geldim sevkiyatta kalan bilaç parça üründen bi tanesiymiş bu. Yani bulamayabilirsin tatlım
sağol bitanem, bulamazsam da sağlık olsun sen de var ya en azından
Markayı hiç duymadım ama havlular çok güzelHavlu almaya devam... Bütçemi azıcık çöküntüye uğratsada chakra nın havlularıyla aşk yaşamama engel olamıyor
Banyo setim... Fakat çöp kovası yok, nasıl bişiy uyduracağım hiç bilmiyorum
Tek renk olursa daha iyi uyum sağlar. Siyah, gümüş rengi. Ya da metal yapabilirsin. Beyaz da olur bir ihtimal. Mudoda yokmuymuş bunun çöp kovası
Güle güle kullan canımTupperware almaya da başladım... sonu yok bu çeyizin :)
Canım tupperların hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan
wuhuuu çeyizlerine bayıldımmm, çok şeker ve eğlencelilerinsan hiç sıkılmaz bunları görmekten. özellikle havluları filan kullanmaya kıyamam ben herhalde
vallahi göz zevkin gerçekten çok güzelmiş, şimdiden gelinliğini merak etmeye başladım desem yeridir
canım çeyizlerinin hepsi birbirinden güzel ve şıklar güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?