Çeyiz hazırlıklarım... :)

Canim yine harika seyler almissin gule gule kullan yalniz bu yemek takimi 200 tl dedi 1 ocakta sordum ]

Hepsine ayrı ayrı bayıldım mutlulukla kullanırsın inşallah
Biraz gözüm korktu ama ben nasıl alıcam bütün bunlarııı al al bitmez kii:26::26::26:

Hepsine ayrı ayrı bayıldım mutlulukla kullanırsın inşallah
Biraz gözüm korktu ama ben nasıl alıcam bütün bunlarııı al al bitmez kii:26::26::26:

İnşallah canım :) bitmiyor zaten, çeyiz hazırlığının sonu yok, herşey eksik :) ama yavaş yavaş oluyor herşey, ben 16 aydır çeyiz hazırlıyorum, az kaldı sayılır :) inşallah sen daha güzellerine sahip olursun canım

çok tatlıymış güzel günlerde kullan çiçek böcek görünce gözüm dönüyor:)

Al benden de o kadar tatlım :) çeyizin büyük parçaları bitince işin en zevkli kısmı ıvır zıvırlar kalıyor :) mutfakta iyi oluyor bunlar :) fırın yemeklerine bayılam biri olarak çok işime yarayacak :)

Tüm çeyizine en ufağından en büyüğüne kadar resmen bayıldımmmmm

Çok şeker çok zevkle tam anlamıyla Aşkla alınmış hepsi. Hepsi birbirinden güzel.

Devamını bekliyoruz

Ayyyyy çok mutlu oldum canım benim çok çok teşekkür ederim :)
Benim çeyiz jühazırlıkları yavaş yavaş bitmek üzere, ben de sizleri takip etmekle yetinicem artık :)

Ayyyyy çok mutlu oldum canım benim çok çok teşekkür ederim :)
Benim çeyiz jühazırlıkları yavaş yavaş bitmek üzere, ben de sizleri takip etmekle yetinicem artık :)

Bende yakında başlarım artık. Yeni nişanlandım sayılır 2 ay oldu :) Ama yavaştan alıyorum biraz vaktim olduğu için. Biraz daha çeyizim olduktan sonra bende topiğimi açacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…