Çeyiz hazırlıklarım... :)

Hicrancım, beyaz eşyalara bakmaya başladık ve markada karar veremiyorum

sen araştırdın mı hiç.. buzdolabı,çamaşır,bulaşık makinasında hangi marka model almalı.. senin bu konulardaki bilgine güvendiğimden fikrini almak istedim..

teşekkür ederim anlatılan şekilde yapmaya çalıştığım zaman yetkiniz yok diye bi uyarı mesajı alıyorum o nedenle yeni mesaj yazıp son sayfaya ekliyorum onun kodlarını kopyalayıp ilk sayfayı güncelliyorum bu şekilde yapabiliyorum anccak:)

Hicrancım güle güle kullan ben de philipsin kazanlısını aldım ütü olarak ama böyle ufak parçalar için kesinlikle bu tarz bir ütü bulundurmak lazım. Benim şuan kullandığım fakir ütüm resmen canavar gibi (maşallah diyeyim) eğer evlenene kadar birşey olmazsa gittiği yere kadar onu kullanırım olmazsa da bu tarz birşey alırım ben de

canım bişi sormak istiyorum deneyimli olarak sana ben ilk sayfaya eklenti yapmak istiyorum çeyizlerin geri kalanını nasıl ekleyebilirim yardımcı olabilirmisin?

Canım nasıl anlatayım bilemedim :)
- ilk sayfanda ki '' mesaj düzenleme paneline '' tıkla,
- üste kalan ikonların sondan üçüncüsüne tıkla,
- FROM URL' yi seç,
- ''Retrieve remote file and reference locally'' kısmının işaretini kaldır ve fotoğrafın Url sini yapıştır. :)
İnşallah anlatabilmişimdir tatlm

Canım ne tesadüf ben de Nisan ayı içinde beyaz eşyalarımın bir kısmını alacağım, ben beyaz eşyada Alman kalitesine çok güveniyorum, o nedenle SIEMENS almaya karar verdik.
Buzdolabını standart boy ve siyah almaya karar verdim, henüz evim belli olmadığından standardın dışına çıkmak istemiyorum. Dolapta cam siyah gerçekten çok şık ve erkek arkadaşımda beğendiğimi almak istediğini ve karışmayacağını söylediğinden içime sineni alacağım :)

Bulaşık makinesini de çalıştığım için, kısa programının olmasına ve tek sepet yıkamasına dikkat edeceğim canım :) şuan araştırıyorum ama bu da kesinlikle SIEMENS olacak
Çamaşır ve kurutma makinesi ve elektrik süpürgemi annemler alacak onların zamanı var :)
Davlumbaz, fırın ve set üstü ocağı ev belli olunca alacağım, malum şimdi evlerde ankastre setleri oluyor tatlım :)

Bosh ve Siemens e bakmanı tavsiye ederim canım :)

Teşekkür ederim canım :) bence de canım çok mantıklı, varken yenisini almaya gerek yok, birşey olursa da ucuz birşey alırsın ben bunu 145,00 tl ye aldım, yeter de artar bile

çok teşekkür ettim canım

Cumartesi günü sevdiceğime bir ömür boyu EVET dedim, Rabbim herkese daha güzellerini nasip etsin inşallah

Hepsi çok güzellleer Böyle güzeller banada nasip olur inşallahh

canım hepsi çok güzel güle güle kullan.daha önce sorulmuştur belki ama üşendim hepsini okumaya mavili pembeli çiçekli çatal bıçaklarına bayıldım.nerden ve kaça aldın aceba, kaşıkları da satılıyomudur ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…