Çeyiz hazırlıklarım... :)

Allahım Allahım forumdan uzun zamandır yoktum ama bi geldim gördüm ki sen hala ceyize tam gaz devam ediyorsun bu ceyiz hic bitmicek sanirim artik tasinirken kac nakliyeyle cikicaksin acaba :)
Hahaah sorma canım ya :) be yapayım eksik biter mi hiç hele de benim gibi aç gözlüysen :) asla evime sığmıycam :) ama olsun aklımda kalacağına benim olsun :)

Hepsi cok cok cici şeyler aka bütçenede yazıik be canım :) eee artık ceyizi bitir de ķına dügün haberlerini görelim :)
Haklısın canım ama kendime dur diyemiyorum ama şimdi bu ay sonunda isteme ve sözüm olacak artık onlara odaklandım biraz, nişan yapmıyorum zate n, mayıs gibi de düğün olacak işte. Yakında önceliklerim değişecek :)

merhaba masallah çeyizleriniz cok guzel ıns agız tadıyla kullanmak nasıp olur . resımlerınızın arasında ıkeadan aldıgınız siyah ayaklı bardakları cok begendım bursa ıkeada baktım ama bulamadım ne zaman almıştınız acaba ?

mrb..bnde netten çok baktım bu tost makinesine..acaba elinizde mi şuan ürün bilmiyorum ama rengi gerçkten bu kadar tatlı mı..yakından görmedim de ..
güle gülle kullanın bu arada..ceyiziniz harika :D
Teşekkür ederim canım, ben ürünü imternetten aldım, kargo ofisime teslim etmiş fakat ben perşembe gününe kadar ofia dışımda olacağım ben de çok merak ediyorum rengini, bakıp sana fotoğrafını çekerim olur mu? :)

merhaba masallah çeyizleriniz cok guzel ıns agız tadıyla kullanmak nasıp olur . resımlerınızın arasında ıkeadan aldıgınız siyah ayaklı bardakları cok begendım bursa ıkeada baktım ama bulamadım ne zaman almıştınız acaba ?

Çok teşekkür ederim Amin inşallah :) ben o bardakları haziran gibi almıştım sanıyorum ama yakın zamanda yine ikeaya gittim çok fazla vardı bu bardaklardan

Haklısın canım ama kendime dur diyemiyorum ama şimdi bu ay sonunda isteme ve sözüm olacak artık onlara odaklandım biraz, nişan yapmıyorum zate n, mayıs gibi de düğün olacak işte. Yakında önceliklerim değişecek :)
Canım ben de mayısta evleniyorum. Topiğim var mayıs gelinleri sohbet ediyoruz orada gel bekleriz :)

Kızlar, battaniyeme bakın ya :) yerim ben bunu :confused::confused:
pembe_yeni-825x877.webp

Kızlar merhaba,

Yavaş yavaş bohça hazırlıklarına başlamış bulunuyorum :) Biz müstakbel kayınvalidemle sandık yerine valiz almaya karar verdik. Yalnız güzel valizlerin korkunç pahalı olduğunu gördük :) Bugün N11 den çokta ucuz olmayan fakat bütçemizi sarsmayacak valizler satın aldım. Hem valizler indirimliydi hem de N11' in 100.00 tl ve üzeri alışverişlerde %25 indirimi vardı.Bir de benim puanlarım birikmişti harika oldu :) Bohça ile gelecek kişisel malzemelerin konulacağı kutuyu da istemedim onun yerine el valizi tercih ettim,
Fikir olması açısından fiyatları ile birlikte yazacağım.
Vişne çürüğü olan benim, ikisini 214,00 tl ye aldık. ( kabin boy + makyaj çantası )
Gri olansa sevgilimin, onunda fiyatı 206 tl. ( orta boy )

Eklentiler

• Outdoor_3867145.webp
    Outdoor_3867145.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 484
  • Outdoor_3865561.webp
    Outdoor_3865561.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 342
  • Outdoor_3865388.webp
    Outdoor_3865388.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 321
  • Outdoor_3865413.webp
    Outdoor_3865413.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 320
Kızlar merhaba,

Yavaş yavaş bohça hazırlıklarına başlamış bulunuyorum :) Biz müstakbel kayınvalidemle sandık yerine valiz almaya karar verdik. Yalnız güzel valizlerin korkunç pahalı olduğunu gördük :) Bugün N11 den çokta ucuz olmayan fakat bütçemizi sarsmayacak valizler satın aldım. Hem valizler indirimliydi hem de N11' in 100.00 tl ve üzeri alışverişlerde %25 indirimi vardı.Bir de benim puanlarım birikmişti harika oldu :) Bohça ile gelecek kişisel malzemelerin konulacağı kutuyu da istemedim onun yerine el valizi tercih ettim,
Vişne çürüğü olan benim, ikisini 214,00 tl ye aldık. ( kabin boy + makyaj çantası )
Outdoor_3865561.webp
Outdoor_3865388.webp
Outdoor_3867146.webp
Outdoor_3867145.webp
Outdoor_3865413.webp

Kızlar merhaba,

Eki Görüntüle 1306776 Eki Görüntüle 1306777 Eki Görüntüle 1306778 Eki Görüntüle 1306779 Eki Görüntüle 1306780
canım valizlerin bir harika çok beğendim dünden beri bende bu valizlere bakıyorum..vazlizlerin gelince senin çektiğin fotoğraflarınıda bekliyorum..birde n11 böyle sürekli indirimler yapıyormu gerçekten çok iyi bir indirim şuan...

Canım iyi yaptın bende erkek arkadaşımın bohçası için valiz düşünüyorum . Valizlerinde çok güzelll güle güle kullanın

canım valizlerin bir harika çok beğendim dünden beri bende bu valizlere bakıyorum..vazlizlerin gelince senin çektiğin fotoğraflarınıda bekliyorum..birde n11 böyle sürekli indirimler yapıyormu gerçekten çok iyi bir indirim şuan...

Teşekkür ederim canım benim :) Canım N11 de gerçekten güzel kampanyalar ve indirim kuponları oluyor. Satın aldığım mağazada hemen kargoya verdi inşallah bugün gelir :)

Tost makinene hala kavuşamadıysan için rahat olsun bende aldım aynısından ve rengi görseldeki gibi çok tatlı bi pembe :KK73:

Ay canım ben kavuştum kavuşmasına da foto çekmeyi unuttum ya kusura bakma. Aynen çok harika bir rengi var ama çay makinesi beni korkuttu sanki rengi soyulur gibi geldi bana. bakalım inşallah korktuğum başıma gelmez :)

Back
X