Çeyiz hazırlıklarım... :)

Canım iyi yaptın bende erkek arkadaşımın bohçası için valiz düşünüyorum . Valizlerinde çok güzelll güle güle kullanın

Teşekkür ederim canım. Valiz gerçekten çok mantıklı ya, ihtiyacımız olanı aldık. İçime de sindi görünüşleri de güzel yeter de artar bile :)

Ay canım ben kavuştum kavuşmasına da foto çekmeyi unuttum ya kusura bakma. Aynen çok harika bir rengi var ama çay makinesi beni korkuttu sanki rengi soyulur gibi geldi bana. bakalım inşallah korktuğum başıma gelmez :)
Ben çay makineni görünce bayıldım bende alıcam korkmazda görmemiştim aklıma düştü şimdi. Soyulurmu diye hiç düşünmemiştim ama sanmıyorum umarım bişe olmaz çok ciciler çünkü :nazar:

Teşekkür ederim canım benim :) Canım N11 de gerçekten güzel kampanyalar ve indirim kuponları oluyor. Satın aldığım mağazada hemen kargoya verdi inşallah bugün gelir :)
gelirse haberim olsun canım.. sürekli takip ediyosun sanırım böyle %25 sürekli olurmu.dışarıdada acaba bu valizlarin fiatları böylemi acaba dışarıdanda aynı fiata alabilirmiyiz acaba indirimli halini...gerçekten aklım kaldı yaa özellikle makyaj çantası bir harika:)

gelirse haberim olsun canım.. sürekli takip ediyosun sanırım böyle %25 sürekli olurmu.dışarıdada acaba bu valizlarin fiatları böylemi acaba dışarıdanda aynı fiata alabilirmiyiz acaba indirimli halini...gerçekten aklım kaldı yaa özellikle makyaj çantası bir harika:)

Canım, denk gelirsem tabi ki haber veririm ama sen de takip et ara ara. Üye ol N11 e kampanya mailleri sana gelsin. Canım dışarda nerde satılıyor inan bilmiyorum. O paralara bulurmusun onu da bilmiyorum ama hepsi burada. Com da da satılıyor. Gerçekten çok şıklar, inşallah gerçekte de böyledir bi kargom gelsinde :)

Canım, denk gelirsem tabi ki haber veririm ama sen de takip et ara ara. Üye ol N11 e kampanya mailleri sana gelsin. Canım dışarda nerde satılıyor inan bilmiyorum. O paralara bulurmusun onu da bilmiyorum ama hepsi burada. Com da da satılıyor. Gerçekten çok şıklar, inşallah gerçekte de böyledir bi kargom gelsinde :)
sağol canım bundan snra takip edicem zaten çok iyi indirim ...bekliyorum kargo haberini...

sağol canım bundan snra takip edicem zaten çok iyi indirim ...bekliyorum kargo haberini...

Canım geldiler :) Ya tek kelime ile harikalar. Ürünleri iç içe koymuşlar, valizlerin üzerinde jelatinler var o yüzden hiç çizik yok, jelatini üzerinde sen çıkartıyosun. yapışık şekilde. bu harika bir şey. Sonra onun üzerinde poşeti ve bu şekilde orjinal kolisi var.
Ama sadece birinin fotoğrafını çekebildim, tam diğerlerini çekiyordum ki şarjım bitti ya :( şansına.
MOR.webp

süper görünüyor gerçekten canım ya lütfenn diğerininde fotoğrafını istiyorummm..büyüklükleri nasıl sence ikisinide ben alırsam diğer valizin orta boyunu düşünüyorum

Kk nın en büyük çeyiz topiği burası sanırım :)
Maşallahhh ne çok ne güzel parçalar almışsınız öyle hepsine bakamadım bastan tek tek bütün sayfalara bakacağım. Eksik listemi buradan bakarak yapabilirim sanırım hepsi ayrı harika ve cok özenli bayıldımm tek kelimeyle

Kk nın en büyük çeyiz topiği burası sanırım :)
Maşallahhh ne çok ne güzel parçalar almışsınız öyle hepsine bakamadım bastan tek tek bütün sayfalara bakacağım. Eksik listemi buradan bakarak yapabilirim sanırım hepsi ayrı harika ve cok özenli bayıldımm tek kelimeyle

Çok teşekkür ederim tatlım evet benim çeyiz biraz fazla oldu :) ama sakın sen bana bakma eminim incelerken gereksiz olmuş diyeceğin çok şey olur :)

Kızlar, Bohça yapmaya başladık. Siz neler aldınız, neler alınmalı. Ben bir kaç parça aldım belki size de fikir olur.

Göz kalemim,
Gel-Eyeliner-Open1.webp

Eyelinerım,
l-oreal-super-liner-blackbuster-eye-liner-extra-black.webp

Fondotenim,
Lumi-Magique.webp

Tarağım,
[img][5][1][900x1234].webp

Şampuanım,
1 (1).webp

Kulak Çöpüm,
Johnsons-Cotton-Buds-118.webp

Sabunum,
johnson_s_baby_soap_6003001020064.webp

Duş Jelim,
Duru_Dus_Jeli_500ml_Perfume_Orkide-600x600.webp

Saç kremim,
96832313_tn70_0.webp

Saç maskem,
gliss-nutri-protect_2-z.webp

Güzel seyler almıssın canım. Ben yeni yıl indirimden setler var boyner onlardan lancome un setini almistim haricindede bi kac bisey daha almistim.

Back
X