• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlıklarım... :)

Vücut kremlerim ve duş jellerim,
Hm_body_splash03 (1).webp

hmprod.webp

HM_shimmering_shower_cream02.webp

Makyaj Fırçalarım,
13ballentine-sephora-tmagArticle.webp

Pamuklarım,
benri.webp

DSCN1563.webp

Rimelim,
DSC03702.webp

Güzel seyler almıssın canım. Ben yeni yıl indirimden setler var boyner onlardan lancome un setini almistim haricindede bi kac bisey daha almistim.

ben hiç setlere bakmadım canım ya kafam göre ihtiyaçlarımı aldım neyse şükür bunu da bitirdim bir tek iç çamaşırlarım kaldı :)

Kızlar, söz hepsimin siparişini verdim bugün Pazartesiye hazır olacak
Tepsinin içine baş harflerimiz eklenecek.
Tepsi bu,
image.webp

Buradaki aynalı harfler üstteki tepsinin içine eklenecek,
image.webp

Canım çok güzeller nerden sipariş verdin?. Bende tepsi içine yastık yaptırmıştım yüzükler koymak için bu aynalı harflerde yanına yakışır birde makasım eksik :KK43:

Canım,

Ben bu tepsiyi instagramda tasarım ürünleri yapan birinden sipariş verdim.
ismi ''ozlemtasarim'' istersen bir incele canım. ama tek makas satmıyor diye b,iliyorum

Allah tamamina erdirsin canim. Cok guzeller ne var icinde havlu mu?

Aynen canım, içinde havlu ve sosyete şekeri var. İnsanların kullanacağı ve hatıra kalacağı bir hediye vermek istedim.
Havlu ve danteli ayrı alıp biz diktik. Sonra da şekerleri alıp süsledik ve keseledik. Her detayı kendimiz yaptık :)

Aynen canım, içinde havlu ve sosyete şekeri var. İnsanların kullanacağı ve hatıra kalacağı bir hediye vermek istedim.
Havlu ve danteli ayrı alıp biz diktik. Sonra da şekerleri alıp süsledik ve keseledik. Her detayı kendimiz yaptık :)
Çok güzel olmuş canım ellerinize sağlık :)

Back
X