Çeyiz hazırlıklarım... :)

Canım son aldıklarını özellikle fincanlarını çok beğendim güzel günlerde canım benim

Çeyiz almaya devam

Eklentiler

• $image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 135
  • $image.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 138
Çeyize devam

Eklentiler

• $image.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 1.280
  • $image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 135
  • $image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 134
  • $image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 123
  • $image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 125
  • $image.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 130
hicrancım son aldıkların da hayırlı olsun, güzel günlerde kullan canım

Yeni çeyiz alışverişi :)

Eklentiler

• $image.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 128
  • $image.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 128
Garanti sorunsalından dolayı ben elektronıklerı en son almayı planlıyorum senın secımlerın cok guzel sık ve sadeler bende oyle secıyorum fakat annem bu aralar fazla mudahale edıyor:) güle gule kullan ceyızlerını

Evet canım al al bitmiyor maalesef

Son aldığın kavanoza bayıldım, nerden aldığını sormamda sakınca var mı acep :26:

Çok teşekkür ederim canım. evet çok haklısın, garantilerinde sıkıntı olabilir. Bn almış bulundum birkere :) inan benim annemde bu aralar çok müdahale ediyor bana. Yeni birşey aldım demeye gelmiyor :)

Evet canım al al bitmiyor maalesef

Son aldığın kavanoza bayıldım, nerden aldığını sormamda sakınca var mı acep :26:

Her zaman istediğini sorabilirsin bana canım. chakra dan aldım. Bu üründe ve bu renkteki kavanozda %70 indirim vardı ben 24 tl ye aldım. Ben bu kavanozu banyo da kullanma niyetiyle aldım, deterjanımı koymak için. Aslında 2 tane almak niyetimdi ama birsürü mağazasına baktım malesef birtane daha bulamadım. Buna da tesadüf denk geldim sevkiyatta kalan bilaç parça üründen bi tanesiymiş bu. Yani bulamayabilirsin tatlım

Toplamda 30*50 12 adet havlu ( misafir için küçük el havluları )... bu havluların bir deseninden ikişer tane aldım. mudodan aldığım havlulukta kullanmayı planlıyorum.....50*90 yani yüz 5 adet havlum oldu. Biliyorum bu havlular çok az ama .. Herkes havluyu çok al deyip duruyor. Kaç tane almak uygun olur sizce.?

Eklentiler

• $image.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 135
  • $image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 135
  • $image.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 129
  • $image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 125
  • $image.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 129
  • $image.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 134
canım havluların kavanozun çok şıklar güle güle kullan. sayı olarakta bende bilmiyorum kaç tane lazım olur alıp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…