Çeyiz hazırlıklarım... :)

ama bu çok güzelmişşş... nerden ne kadara aldın canım.. benimde çok aşırı canım çeyizime bundan çekti :)

hahahaahahahha sen de al tatlım henüz elime geçmediler ama bence harika görünüyorlar :) evmanya dan aldım.
canım ya kavanozların tanesi 15.00 lira civarındaydı. çatal kaşıklarda 27.00 tl civarında. sadece pembe renkli çantanın içinde olan kaşıklar 49.00 tl idi :)

Bende sadece geoin damat kasigini aldim baska da alasim gelio cok ama biraz fazla pahali gibi gelio bana alsam mi almasam mi karar veremiyrm ilerleyen gunlerde ekonomik duruma gore bakicam artik:)

paran oldukça alırsın tatlım sonuçta bunlar acil eşyalar değil, keyif için alınıyor. inşallah sana da nasip olur canım:16:

Azıcık tantitoni alışverişi yaptım ben :16:

Türk kahvesi ikramı için kullanmayı planladığım tepsim,

$image.webp

Tatlı şeytan şişe kapağı açacağım,

$image.webp

Cupcakeli spatulam,

$image.webp

Silikon bardak kapağım,

$image.webp

Pembiş kase setim,

$image.webp

Çok çok beğenerek aldığım tepsim,

$image.webp

Poşet bitki çayı kutum,

$image.webp

Dublor yumurtam,

$image.webp

Zeytin ve vişne çekirdeği çıkartıcım,

$image.webp

Biz bugün sevgilimle 28. Ayımızı kutladık. O iyi ki hayatımda, iyi ki var:54: mutluluk saçıyorum etrafa :)

$image.webp

Miss gibi son bahar çiçeklerimmmm:21:

$image.webp

çeyizciklerin pek güzel güle güle kullanmak nasip olsun hepsini takipteyim :16:

ara ara giriyorum ve aldıklarına bakıyorum oh oh yine çok güzel şeyler var havlular yalnız bir içim suuu

ara ara giriyorum ve aldıklarına bakıyorum oh oh yine çok güzel şeyler var havlular yalnız bir içim suuu

ayyy canım benim çok çok mutlu oldum, beğenmene çok sevindim, teşekkür ederim :32: havlular chakra' dan... ben tam bir chakra hayranıyım, görselleri gibi hissiyatları da mükemmel, tavsiye ederim canım :)

Back
X