arkadaşlar merhaba
bende daha adayı bile olmayan ama sonradan zor olmasın dye çeyiz düzenlerdenim
sizden ricam çeyiz pişmanlıklarınızı, şikayetlerinizi,keşke almasaydımlarınızı ve en önemlisi almasam da olurmuşlarınızı paylaşmanızı istiyorum
tabiki sevdiğimiz şeyleri alıyoruz ama kimi aldığına pişman oluyor boşuna para vermişim dyor.mesela bir arkadaş pahalı aldığı yatak örtüsünü kısa bi zaman hevesle kullanmış daha sonrasında kaldırmış gerek yokmuş boşuna aldm dyor..
tecrübeli evli arkadaşlarım yardımınızı bekliyorum ben ve merak eden arkadaşlarıma yol göstermiş,hesaplı davranmaya teşvik etmiş olucaksınız..
ne güzel tavsiyeler bunlar hepinize çok teşekkür ediyorum
daha aday bile yok para pek biriktirebilen biri değilm uygun fiyatta ne görsem alıyorum kahvaltı takımı bende aldım ama sadece kahvaltıda kullanmak için değil 2-3 arkadaşım gelir mesela 5 çayına harika bi servis olarak kullanılabilir yani o kadar da gereksiz değil dye düşünyorum asıl gereksiz olan kahvaltı takımını ayrı çay servis setini ayrı almak bence..
bu yatak örtüsü düşüncesi iyice olumsuzlaştı kafamda hakkaten ne gerek var ama işte bazı yerlerde çeyiz önemli ya neyse inşallah öyle birine denk gelmem :S
havlularda ise sadece bohçaya koyulacakları dantelli yaptıracağım günlük kullanımda kesnlikle dantelsiz olcak
başkasına güzel görüncek dye hayatı zorlaştıramam ben öptüm kızlar sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?