Bence zevkinize güveniyorsanız şimdiden nevresim takımlarınızı yemek tencere takımlarınızı alabilirsiniz sade modeller hiçbirzaman pişmanlık duymaya neden olmaz sanırım ben sade tercih ediyorum zevkim böyle tabiki pişman olmuyayım diye değilfazladan alınan nevresim takımlarının pişmanlık olduğununu duydum özellikle süslü püslü gelin örtüleri kimse sonradan kullanmıyormuş duyduklarımın arasında kahvaltı takımından çok pişman olanlar var bende normal kaplarda alıp ikili tabaklarımda kullanmayı düşünüyorum dolapta boşuna yer kaplıycak biliyorum sabah kahvaltıya misafirde ağırlamam çalışan bir insan olucam zaten :44: ben hem misafire hem kendimiz için yemek takımını çok fazla buluyorum 12 kişilik 6 kişilik olsun misafire aldığım çok sade düz kendimiz içinden takımın içinden kullanıcam 2 kişiliğini bakalım kısmetse elektrikli aletlerin son aylarda alınması taraftarıyım hem garantisi açısından hemde modeller değişiyor sürekli.bardak cam takımları sonradan pişmanlık oluyor set halinde almayı düşünmüyorum bende kendim takım yaparım daha kullanışlı fazla fazla tencere takımlarınada gerek yok başlangıç için bir çelik tencere seti bir teflon pilav tenceresi 3 farklı ebatlarda teflon tavalar yeterli olacaktır başlangıç için 2 kişi ilk başta sonuçta umarım yardımcı olmuşumdur tatlı telaşlı bir süreç insan aldımı alası geliyor ama az ve öz almak en iyisi seçip alıyorum ben sizinde öyle yapmanızı öneririm Allahım ağzımızın tadı bozulmadan huzurla kullanmamızı nasip etsin
ben de yeni başlıyorum çeyiz almaya. bugüne dek herkes evlenene kadar alma, modası geçiyo, saklamak zor oluyo dedi. ama ani evlenme kararı alınca elim ayağıma dolaştı sanki. nerden başlayacağımı bile bilmiyorum. ilk olarak yemek takımı vs olan çeyiz setini alayım diyorum. onda da karaca mı güral mı alsam bilemedim. karaca parça garantisi veriyor. onda karar kılacak gibiyim. tavsiyesi olan var mı
ben de yeni başlıyorum çeyiz almaya. bugüne dek herkes evlenene kadar alma, modası geçiyo, saklamak zor oluyo dedi. ama ani evlenme kararı alınca elim ayağıma dolaştı sanki. nerden başlayacağımı bile bilmiyorum. ilk olarak yemek takımı vs olan çeyiz setini alayım diyorum. onda da karaca mı güral mı alsam bilemedim. karaca parça garantisi veriyor. onda karar kılacak gibiyim. tavsiyesi olan var mı
aldığım hiçbirşeyden pişman olmadım...mesela çok abartılı yatak örtüsü almamıştım öyle güpürlü tüllerle dolu olanlardan daha sade şeyler seçmiştim =) sadece şunu söyleyebilirim kahvaltı takımını her an kullanamıyorsun özellikle benim gibi çalışan bayanlar ama haftasonları keyifli şık masalar hazırlamak ve misafirleri ağırlamak için güzel.........
bence hepsinin yeri ayrı canım.. yemek takımında parçalar mevcut evet ama günlüğe kullanırsan çabuk kırılıp dökülür takımın..hem hep aynı tabkları kullnmaktan sıkılmaz mısın ? kahvaltı takımıda bi tane aldım güraldan. ikinciyi düşünüyorum. seviyorum farklı, renkli sofralar kurmayı.. bu benim tercihim tabi.. mutfak eşyalarına karşı tutkum varselam kızlar birşey danışcam bende aşkla çeyiz yapanlardanım aldıgım herseyi begenime göre aldıgım için şimdilik iyi gidiyor herşey ..
beyaz eşyalar alıncak ıvır vızır herseyim tamam .. yanlız suan ki evimiz minnacık oldugu için ve heryer benim çeyiz kolilerinden olustugu için hala yemek takımı almıyorum ..
açıkcası bana hem misafir hem günlük birde ayrıca kahvaltı takımı almak çok saçma geliyor .. bir sürü para ve o kadar tabak kullanmaya ömür yetmez ..
ben diyorum yemek takımı alayım 12 kişilik zaten düz beyaz otel serilerini begeniyorum onlardan alcam ..
biliyorsunuz koca set içinde hersey oluyor onlarla kahvaltı bile yapabilirim ..
birde günlük için 6 kişilik alsam mı :44::44:
pişmanlıkları olan var mı bu konuda
bana bi yardım fikir
çok saolun kızlar altın değerinde tavsiyeleriniz var
bende sıkılan biriyim ama çok severek aldığım bişeyden öyle çabuk bıkmam çeyizimde en sevmediğim ürünüm çelik tencere takımım onu da babam almış hediye diye ses çıkarmadım ama hiç beğenmedim markası aker resmini ekliyim de bi toprakta siz atın üzerime
selam kızlar birşey danışcam bende aşkla çeyiz yapanlardanım aldıgım herseyi begenime göre aldıgım için şimdilik iyi gidiyor herşey ..
beyaz eşyalar alıncak ıvır vızır herseyim tamam .. yanlız suan ki evimiz minnacık oldugu için ve heryer benim çeyiz kolilerinden olustugu için hala yemek takımı almıyorum ..
açıkcası bana hem misafir hem günlük birde ayrıca kahvaltı takımı almak çok saçma geliyor .. bir sürü para ve o kadar tabak kullanmaya ömür yetmez ..
ben diyorum yemek takımı alayım 12 kişilik zaten düz beyaz otel serilerini begeniyorum onlardan alcam ..
biliyorsunuz koca set içinde hersey oluyor onlarla kahvaltı bile yapabilirim ..
birde günlük için 6 kişilik alsam mı :44::44:
pişmanlıkları olan var mı bu konuda
bana bi yardım fikir
bende sıkılan biriyim ama çok severek aldığım bişeyden öyle çabuk bıkmam çeyizimde en sevmediğim ürünüm çelik tencere takımım onu da babam almış hediye diye ses çıkarmadım ama hiç beğenmedim markası aker resmini ekliyim de bi toprakta siz atın üzerime
evet parça çokluğu beni memnun eden tek şey biraz eski gibi duruyor ama idare edicez kalitesi iyi şuan 700 lira civarı tencre kakımım ayy babacımcanım neyini beğenmedin bence ne güzel bir sürü parçası var birde onlara para vermek zorunda kalmıycaksın şekilleri de çok hoş tek sorun kulplarının rengi mutfağına uymayacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?