İşte hiçbir şey yok aslında bakınca tek tek daha pahalı ve taksit yok düz bir set alsam daha kolay olur diye düşündüm yok çelik değeri o bu karışıkToplu alımlar değilde ihtiyacınız olanlara bakın. Örneğin LCW nın nevresim kumaşları çok güzel. İndirim takip edersiniz neyi nerden istiyorsanız öyle alırsınız. Bana toplu alımlar çok saçma geliyor. Çoğu kullanılmadan kenarda kalıyor. Liste yapın kendinize biraz mağaza gezip fikir edinin sonra alırsınız.
Aslında kimin ne dediğin önemi yok, en güzeli yapsan da konuşacak yine konuşacaktır. Sen nasıl iyi hissedeceksen onu al. çeyiz takımları elinde hiç eşyası olmayanlar için daha uygun. Halihazırda bir yaşımın varken birde takım eklersen eşyalarına hepsi gereksiz olacaktır.İşte hiçbir şey yok aslında bakınca tek tek daha pahalı ve taksit yok düz bir set alsam daha kolay olur diye düşündüm yok çelik değeri o bu karışık
Öyle çok eşya yok işte 6 kişilik ucuz takımlar tencere vs varAslında kimin ne dediğin önemi yok, en güzeli yapsan da konuşacak yine konuşacaktır. Sen nasıl iyi hissedeceksen onu al. çeyiz takımları elinde hiç eşyası olmayanlar için daha uygun. Halihazırda bir yaşımın varken birde takım eklersen eşyalarına hepsi gereksiz olacaktır.
Baktığım sette yemek takımı beyaz olan ama ben gidip daha farklı modeller beğeniyorumBen set halinde almadım sıkıcı geliyor biraz ve gereksiz. Liste hazırlayarak başlayabilirsiniz. Karacanın elektronik ve çeliklerini önermem.
Ama ucuz yemek takımlarından alabilirsiniz,ben misafir takımlarına verilen paralara biraz üzülüyorum ancak 5 kere falan çıkarmışımdır.
İşte fiyat farkını da anlamıyorum sanırım kalite kalite değişiyor tefal tencere nasılDesenli şeylerden sıkılıyorsunuz,cidden bak :) pişman olduklarım var
Tefal tava tencereler çok iyi, jumbonun çatal kaşığını kullanıyorum onlar da çok iyi. Arçeliğin küçük ev aletlerini öneririmİşte fiyat farkını da anlamıyorum sanırım kalite kalite değişiyor tefal tencere nasıl
Thermomix mi alsam diyorum ya doğrama vs yapıyor evimdeki ürünler daha kaliteli sanki tencereler vs çok ince hepTefal tava tencereler çok iyi, jumbonun çatal kaşığını kullanıyorum onlar da çok iyi. Arçeliğin küçük ev aletlerini öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?