Yemek takımı aria olan mıEvet gallery crystal mağazasından aldım çok memnunum sadece çelik tencereler biraz ağır çünkü tabanları baya kalın ve çok dayanıklılar
Adını bilmiyorum ama düz beyaz kenarlarında gümüş kaplaması var bende özellikle çorba tenceresiz bi set istiyordum o şekilde benimki Adını bulursam atayım hala satılıyor mu emin değilimYemek takımı aria olan mı
benim baktığım da bu kahvaltı seti de var 6 tane kase alırsan 18 kişilik yemek takımı olur kalabalıkta dedi satıcı bir de kemik olanları vardı benim setimde de granit çelik kahvaltı yemek çatal kaşık var 30 bin ve 12 taksit yapıyorlar faiz yok çok ucuz geldi ama ben daha kaliteli olsun istiyorum korkmaz tencere vs olmadı bu seti alacağım ekstra kemik takım alacağım yanına da farklı marka tencere çünkü t3ncereleri yetersiz geldi ekstra tava pilav için. Aslında annemle sirkeciye gittim oradaki porselenler çok hoşuma gitti ama 30 bin değer mi bilmiyorum annem de bunu beğenmedi mesela porseleni kötü dediEki Görüntüle 3631849 benimki buymuş ama sitesinde tükenmiş gözüküyor benzerleri var hala
Seti zaten kendi istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz Gallery Crystalde tabi fiyatı ona göre değişiklik gösterebilir bazı setler daha pahalı
Porseleni iyi olsa ne önemi var ki gerçekten bilmiyorum ki zaten aryildizin porselenleri de kalitesiz değil yine de tabi sizin kararınız inşallah içinize sinen güzelini bulabilirsinizbenim baktığım da bu kahvaltı seti de var 6 tane kase alırsan 18 kişilik yemek takımı olur kalabalıkta dedi satıcı bir de kemik olanları vardı benim setimde de granit çelik kahvaltı yemek çatal kaşık var 30 bin ve 12 taksit yapıyorlar faiz yok çok ucuz geldi ama ben daha kaliteli olsun istiyorum korkmaz tencere vs olmadı bu seti alacağım ekstra kemik takım alacağım yanına da farklı marka tencere çünkü t3ncereleri yetersiz geldi ekstra tava pilav için. Aslında annemle sirkeciye gittim oradaki porselenler çok hoşuma gitti ama 30 bin değer mi bilmiyorum annem de bunu beğenmedi mesela porseleni kötü dedi
Kesinlikle alın hem yıllardır kullanıcıyım hem de danışmanıyım şu an evlensem tek thermomix alırdım. Hamur makinası aynı zamanda dünya mutfağından bir sürü yemek yapabiliyor. İşiniz mi var evden çıkarken düğmeye bas çık. Geldiğinde yemek hazır. Aynı zamanda dondurma her türlü içeceği de anında yapabiliyor. Hiç fırın açmadan kek yapabilirsiniz . Altta çorba pişerken üste tavuk ya da balık en üstte de onun buharında çeşit çeşit sebzeleri pişirebilirsiniz. Çiğköfte 25 dakikada hazır mideyi yakmayan ve rahatsız etmeyen kıvamda .Mesela Kuymak yapmak istiyorsunuz ama mısır unu yok değil mi hemen cin mısırı atın 3 dk da öğütsün acayip rahatlık yemekleri yanma taşma derdi olmadan pişirebilirsinizThermomix mi alsam diyorum ya doğrama vs yapıyor evimdeki ürünler daha kaliteli sanki tencereler vs çok ince hep
Porselen aldım airfry gereksiz değil aile evinde kullanıyoruz beyaz eşyamız var hepsi beko bi kurutma yok onu da alacağımTakımlarınızı porselen almaya özen gösterin. Onun dışında airfry gereksiz bir şeymiş boşuna para verdim. Beyaz eşya önemli kaliteli almaya özen gösterin.
Bana kullanışsız geldi. Siz sevdiyseniz o ayrı tabi. Benim beyaz eşyalarım da Beko. Memnunum. Hayırlı olsun.Porselen aldım airfry gereksiz değil aile evinde kullanıyoruz beyaz eşyamız var hepsi beko bi kurutma yok onu da alacağım
Sürekli kullanıyoruz mikrodalgada kullanıyoruz bu modelin temizlemesi kolay teşekkür ederim ben de kullandığım kadarıyla memnunum tek sıkıntı beyaz cam olmaları ne akla hizmet beğendik bilmiyorumBana kullanışsız geldi. Siz sevdiyseniz o ayrı tabi. Benim beyaz eşyalarım da Beko. Memnunum. Hayırlı olsun.
Evet taa ben de ondan muzdaribim.Sürekli kullanıyoruz mikrodalgada kullanıyoruz bu modelin temizlemesi kolay teşekkür ederim ben de kullandığım kadarıyla memnunum tek sıkıntı beyaz cam olmaları ne akla hizmet beğendik bilmiyorum
Allahtan siyah almamışızEvet taa ben de ondan muzdaribim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?