- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.176
- 798
- 36
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
ben kendi eşyalarimi ailem aldi onlar ödedi.Ben peşin almıştım (Babam sağ olsun)
Ama eşyalar falan taksitle alındı tabii
Benim ağzımdan aldın o parayla fon alsaydım şimdi ihtiyaçlarıma harcardımMsiafir yemek takımı çatal kaşık tencere bunlardan oluşan çeyiz setleri var ya ondan aldım. Ama tavsiye etmiyorum. Alacaksanız bile uygun alın.
annemin bi sürü bana dantel ördü de verdi de hepsini kullanamiyom maalesefvalla ben anneme diyorum çeyiz alma onun yerine çeyiz sandığı al içine altınları dolarları bozuk paraları koy. Dantellere vereceği paraya.. tabak çanağa vereceği paraya yazıkzaten uçağada almazlar
ben giderim üç buçukcudan.. japon pazarlarında... ikinci ellerden alırım çanak tabak.. nasıl olsa kırılcak... danteller kullanılmayacak.. yazmalar takılmayacak milletin iki gözü doysun diye uğraşılmaz.
Hamile misinnnn? Oh ne güzel Maşallahben kendi eşyalarimi ailem aldi onlar ödedi.
eşimin ailesi eşyalari taksitle aldilar.
onlari ailesi ödüyor:)
düğün borcu mayısta bitecek inşallah:) ama biz ödemiyoruz :)
ev almişim evlenmeden önce.. onun borcu da haziranda bitecek hayırlısı..
bebek kısmetiyle gelirmiş bakalım hayırlısı:))
ben de her seyi tefal ve jumbodan almıştım.sonra ne oldu evime gelip ne getirdi ne getirdi oldu.ayy kötü olmak çok zor onu epey çaba harcıyorlar kötü olmak içinKesinlikle su seti almayın. Karaca dan 850 liraya su seti aldım!!!!!!! Neden mi? Çünkü padişah ağırlayacaktım evimde(akılsızlık)........ Bir tame bile kullanmadım. Su setim mutfağa sığmadı vitrin almak zorunda kaldım. Büyük değil küçük ama o da masraf oldu. Sonra çatal kaşık bıçak takımımı setin içindekinden almadım üzerine kat fiyat ekleyip yenisini seçtim. Çünkü aptaldım.yeni evleniyorum diye kendimi bişey sandım :) şimdi sürekli ödüyorum ödüyorum ödüyorum bitmiyor........
zaten anneler akıllı davransa biz kızları bu durumlarda olmayız2 tane 84 parça yemek takımı aldım annemin yüzünden bana kalsa mutfağa verilecek parayla koltuk takımı alırım en azından göze gelir mutfağa Annem yuzunden 10 bine yakın ödedim nisanlimdan ayrıldım diye eski yemek takımını kendim secmedim diye yeni aldirdi hatta o zaman aldigim bazı şeyleri millete hediye etti neymiş o eşyaları onun için almışım 2 yıldır taksitle uğraşıyorum.
evet çok şükür hamileyim allah kucagimiza almaya nasip eder inş. Rabbim sizede bebiş nasip etsin inş..:)Hamile misinnnn? Oh ne güzel Maşallah
Benim anne baba ayrı, babam elinden geldiğince yardımcı oldu Allah razı olsun..
Eşimin ailesi emeklilikleri olmadığı için pek bir şey yapamadı o yüzden kiradayız ama çok şükür yine de halimize.
İnşallah bizim borçlar da mayıs gibi bitecek, sonrasında bizde istiyoruz Allah kısmet ederse
nasıl alınıyor fon? hiç anlamadığım şeyler az bilgilendirsen:)Benim ağzımdan aldın o parayla fon alsaydım şimdi ihtiyaçlarıma harcardım
Görümcemin ay senin takımındayım Yok demesine kızıp aldım
Çok büyük hataymış hisse senedi al fon al
Ah ahhhh
ne kadara mal oldu?En az 30 yıl kullanılacak eşyalar alınıyor. Durum el verdikçe insan en iyisini almak istiyor. Şükür biz hepsini bir günde nakit olarak alabildik.
ne kadara mal oldu?
Dert değil ama nasıl olsa taşınır. Ben de tavsiye vereyim.
Kampanyaları takip edin, bahar aylarında bir sürü indirim ya da hediye çeki kampanyası olur. Kaçırmayın...
Benim tek parça ceyizim yoktu. Haziran ayında evlendim, mayıs ayında kampanya yakalayıp her şeyi aldık. Hediye çeki kampanyasıydı, harcadığınız para kadar hediye çeki veriyordu. Yemek ve çatal bıçak takımı aldım geri kalan tencere tavadan kahve fincanına, tuzluktan ekmek kutusuna kadar bütün mutfak gereclerini hediye çeki ile aldım. Kredi kartına da 12 taksit yaptırdım ödendi gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?