- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
12 kisiliklerde var maalesef.
Onu bilmiyorum da şu porselen çorbalığı kim kullanıyor?
Üretim arz-talebe göre oluyorsa (gerçi arz etmiyor, ettiriliyoruz artık) kim kullandı bu kadar da bütün takımlarda var ya hu?
Ne yapayım ben bunu, saksı mı?
Onu bilmiyorum da şu porselen çorbalığı kim kullanıyor?
Üretim arz-talebe göre oluyorsa (gerçi arz etmiyor, ettiriliyoruz artık) kim kullandı bu kadar da bütün takımlarda var ya hu?
Ne yapayım ben bunu, saksı mı?
Hiç bir misafir evimin erkeğinden çocuğundan daha kıymetli değil yani evimin insanları neyde yemek yiyosa misafirler de aynı tabakta yer. Sadece misafir havlum temiz bi şekilde bekler. Nikahımız, eşyalarımız da dahil 10-12 bine her eşyimizi aldık kızlar masraf yapmayın boş yere mütevazi olun azıcık.
Ay olduuu mumlusu bi de.Onun bi de altı mumlu olanları falan var, sıcak tutsun diyeymiş
Madem garipseniyor, kim kullanıyor bunu? : (Ben onu kullanmaya utanıyorum gören garipseyecek diye.Yerinden hiç kımıldamadı o yüzden.
Spotçulardan aldım ama kalitelilerini seçtim,
çok imrendim okuyunca. ama nasıl o kadar uyguna eşyaları da halledebildiniz? koltuk takımları en basiti 3 4 binden başlıyor. yatakodası keza öyle. yemek odası sonra beyaz eşyalar. 30 binden aşağı ev kurulmaz diye düşünüyorum
Ben peşin almıştım (Babam sağ olsun)ben peşin alcaktim annem taksit öde dedi..
bizde 1,5 yıl ödedik bitti çok uzun taksit bile çok zor geldi..
Eşin haberi olmayınca da göze görünmüyor ama. tabak çanak altı üstü denip geçiliyor. annem işte 96 yılında almış benim için sağolsunbunlar peşin alınmalıydı ya da evşenmeden once eşinin haberi olmadan odenmeliydi.kız tarafına ait seyler.ya da çalışıyorsan kendin ödemeliydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?