Anladığım kadarıyla çeyizlerinin içinde nişanlının aldıkları da var.
Keşke iade etseydin ayrıldıktan sonra,
hem yer konusunda sorun olmaz,hem de olması gereken olmuş olurdu.
Depo fikri bana pek mantıklı gelmedi.
Sonuçta oraya da bir kira verilecek.
E zaten bu eşyalar büyük eşya değil,kira vermek mantıksız.
tamam koliler çok yer kaplar ama,bir şekilde sığdırılır herhalde.
Yataklar bazalı değilse yatak değiştirilebilir.
kumaş,dantel,havlu,battaniye gibi çeyizlikler için vakumlu torbalar alınabilir.
yani depo harici çok alternatif düşünülebilir.
Bu arada merakımı mazur gör de diğer konun da cevabını bulamadım.
Herşeye bu kadar hevesle başlamışken,neden ayrıldınız?
Canım eski nişanlının aldıklarını iade etseymısssın keske ama sanırım ortak alındı . Atın çöpe dıyemıycem tabiki.
bencede yarisini iade etmeliydin
Bir üstteki msjımda iade konusunu açıkladım fakat size de şunu söyleyebilirim, örneğin tencere takımlarını aldığımızda ben çalışmıyordum, taksitlerini o ödemeye başladı, son bir kaç ay kala ben işe girince ben tamamladım ama ıncık cıncık ne varsa hangimizde para oluyorsa öyle alıyorduk ya da hangimizden ne kadar çıkarsa birleştirip alıyorduk, bunu sen aldın bunu ben aldım diye bilemem ki
işte öyle bir ayırım yapabilecek durum ne yazık ki yoktu..
Nişanda gelen bohça tarzı şeyleri ailesine iade ettik zaten en son.. Ancak onun dışındakileri hep ortak aldık biz.. Ve ailesine veremezdim, onlar bizim ilişkimiz bitince kendi evlatlarını evde ve iş yerinde istemedikleri için nişanlıma veremezdim ki.. Benim bir düzenim ailem var ama o hayatta yapayalnız kaldı..
Depo konusunda ise kira vermeyeceğiz var o tarz bi yer.. Tekstil ürünleri konusunda tavsiyeniz mantıklı, vakumlulara yerleştirip baza içine koyabiliriz sanırım..
Rica ederim tabi ki merak etmiş olabilirsiniz, her şeyiyle bana sonuna kadar bağlı birisiydi, bensiz bir an geçirmezdi, her şeyi hevesle yaptı o da ancak bizim en büyük ve tek aşamadığımız problem; güvendiğini söylese de AŞIRI kıskançlıkları olan birisiydi, sürekli arar nerde napıyorsun der, o yoksa ailemle olurdum zaten, arkadaşlarımla bile grup halinde onun da olduğu zamanlarda görüşmüşüzdür, tüm bunlara rağmen kişisel hayatıma bile saygı göstermezdi, ben ondan sınırsız özgürlük beklemedim hiçbir zaman ama annemle kardeşimle markete alışveriş merkezine bile gitmiş olsam yarım saatte bir aramaya başlamıştı hala bitmedi mi diye.. Huzursuzdum, korktum ya evlenince daha kötü olursa diye.. En net haliyle bu şekilde örneklendirebilirim umarım açıklayıcı olmuşumdur.
anladım cnm gönlüm barışmanızdan yana ve o cicileri birlilkte kullanmanızdan yana .
Anladım,üzüldüm gerçekten.
O yorgunlukları,tatlı ama yorucu telaşları,
her yere her şeye yetme çabasını iyi bilirim.
sadece kıskançlık çözülebilir gibi geldi bana ama
tabi yaşayan sensin.
hayırlısı buymuş demek.
Depo kirası sorununuz yoksa
en uygunu o gibi görünüyor.
Çok teşekkür ederim, vakit ayırıp cevapladığın içinse ayrıca teşekkürler
Rica ederm üstte yazdıklarını okudum ama ıkınızde istiyorsanız aıle emınımkı destek cıkacaktır neden sevenler kavuşmasınki
sadece ilk mesajınızı okudum.ona istinaden cevaplıyorum..bir sey kaırdıysam kusura bakmayın
başkasıyla kullanamayacaksınız ve depoda beklyecek.ama ne zamana kadar ve ne için bekleyecek..eğer ayrıldığınız nişanlınızla barışmanız söz konusu değilse saklamayın.yeni evlenen ihtiyacı olan birilerine verin.bence de eski nişanlınızın emeği hakkı geçmiş eşyaları bir başkasıyla evlenirseniz kullanmanız doğru olmaz.ama dilerim sorunlarınız çözülebilir şeyler ise barışır ve eşyalarınızı hayal ettiğiniz gibi güzel günlerde kullanırsınız
canım allah hayırlısını versin gerçekten.hakkınızda hayırlısı olsun.benim şahsi fikrim yarısını ya da bir kısmını geri vermen olurdu.sonuçta o da harcamış.koyacak yeri var veya yok bence bir kısmını vermen gerekirdi. hakkınızda hayırlısı olsun tekrar inşallah barışırsınız.
benım ıcıme tekrar barısabılırsınız gıbı bı hıs geldı.
aslında farklı bısey yazacaktım ama bu hıs engelledı benı bence barısmalısınız.
yanı barısmalısınız derken bırbırınızı cok sevdıgınızı hıssettım..
onun dısında eger barısma ıhtımalı hıc yoksa yanı kesın ımkansız gıbı netse.
ben olsam saklamazdım.
dusuncesı bıle kotu ama saklayamazdım sevdıgımle umutlarla aldıgım esyaları ılerde kullanırım dıyerek
kesınlıkle saklayamazdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?