çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

saol canım yinede kararsız kaldım işte tabak neysede çaydanlık aklımı kurcalıyor

bende tek model diye düşünmüştüm çok mdoel vardı 2 bim gezdim ama bi model hoşuma gitti
bende bunu aldm

güle güle kullanalım gerçekten kumaşı bende beğendim

kac tane bim gezdim bende o maviye heveslenmıştım sabah kuyruk olmuş hepsını almışlar 2 tane bim de 1 er tane vardı modellerini begenmedım almadım ama kuması gercekten güzelmiş. Kısmet değilmiş bana

kac tane bim gezdim bende o maviye heveslenmıştım sabah kuyruk olmuş hepsını almışlar 2 tane bim de 1 er tane vardı modellerini begenmedım almadım ama kuması gercekten güzelmiş. Kısmet değilmiş bana

bende 2 bim gezdim maviye heveslendm açıkçası.hatta 2. bimdeyken başka bimi aradık mağzadan varmı yok mu diye ama yokmuş.ben yarın merkezi yerlerden bakıcam bide kadıköyde falan almazlar böle şeyleri şansımı denicem valla

hanı dönem dönem yınelıyorlar ürünlerı. bır daha gelecektır. görürsek haberlsırız burdn

cok bgendım bende..fıyatıda uygundu.hatta kahvaltı setı 14 gıbı bısıdı. bende ucuzlugundan huylandım:) ınsallah güzellerdır. güle güle kullan.

Eklentiler

• $days in colors mikanus.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:

gözüm bunun pembesındeydı aslında:) yesılle aram yok ama modelını cok begendım bende. sen yesılı sevıyosan begenmıssındır. cünkü model güzel bence hanı tam bahar yastıklar farklı renkte falan. cok cıcı.

markafoni çek veren r10 kampanyası gibi kampanya var mı bildiğiniz kızlar

ben de pembesini daha çok beğenmiştim aslında bunun.. ama bu da hoşuma gitti, severim yeşili de :) cıvıl cıvıl bir nevresimim oldu :)

Morhipo yine bana 10 TL'lik çek vermiş nedense çok sevdi beni

Hesaplarınızı kontrol edin kızlar

kızlar markafoni bana 5 alışverişime kargo bedava hakkı verrmiş bende tüm kampanyalarına göz atmakla meşgulüm
gerçi limitimi doldurdum aşmamam lazım ama :)
gördüğüm bi ürünü paylaşmak istedim isteyen arkadaşlar vardı sanırım...
Bundera kampanyasında 6,99 TL...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…