tatlım versanın burda outlet bır magazası var. bende tencere takımlarını begenmıstım. cok güzel rölyef setlerı 195e satıyorlar. denemek ıcın bır saklama kabı aldım. annem de begendı. magazadakı cocuk avsar emaye kurulusu oldugunu sölemıstı.
nevresımı tek model sanmama ragmen degısıklık olur o da kullanılır dıye düsünüp sabh 9 bucukta bımın önündeydım. aman allahım belkı 10 tane teyze sıradaydıneysekı o karmasada ıkı takım bende kaptım. modellerı güzel mı kararsızım ama kumasları tırıl tırıl benım hosuma gıttı.
Eki Görüntüle 495791 Eki Görüntüle 495790
bende tek model diye düşünmüştüm çok mdoel vardı 2 bim gezdimama bi model hoşuma gitti
bende bunu aldm
güle güle kullanalım gerçekten kumaşı bende beğendim
buda cok güzelmıs. ya ben görmedım yada teyzelerın elındey kapılmıstı:)
bende tek model diye düşünmüştüm çok mdoel vardı 2 bim gezdimama bi model hoşuma gitti
bende bunu aldm
güle güle kullanalım gerçekten kumaşı bende beğendim
kac tane bim gezdim bende o maviye heveslenmıştım sabah kuyruk olmuş hepsını almışlar 2 tane bim de 1 er tane vardı modellerini begenmedım almadım ama kuması gercekten güzelmiş. Kısmet değilmiş bana
kac tane bim gezdim bende o maviye heveslenmıştım sabah kuyruk olmuş hepsını almışlar 2 tane bim de 1 er tane vardı modellerini begenmedım almadım ama kuması gercekten güzelmiş. Kısmet değilmiş bana
Bugün ben de markafoni kampanyasından uğur böcekli kırmızı baharatlıklar aldım kahvaltı setleri de çok güzeldi ama iyimidir kötümüdür bilemediğimden almadım.Bir de moulinex'in minik doğrayıcısından kullanan oldu mu hiç.Nasıl, kullanışlı mı? O da indirime girmiş.
nevresımı tek model sanmama ragmen degısıklık olur o da kullanılır dıye düsünüp sabh 9 bucukta bımın önündeydım. aman allahım belkı 10 tane teyze sıradaydıneysekı o karmasada ıkı takım bende kaptım. modellerı güzel mı kararsızım ama kumasları tırıl tırıl benım hosuma gıttı.
Eki Görüntüle 495791 Eki Görüntüle 495790
pembeli olan çok güzelmiş.. :) güle güle kullan..
bana da bunu almış annem.. aslında kendi olsa hayatta almazdı bunu ama küçük kardeşimin zevki :) ablam kesin beğenir demiş :)
Eki Görüntüle 495990
cok bgendım bende..fıyatıda uygundu.hatta kahvaltı setı 14 gıbı bısıdı. bende ucuzlugundan huylandım:) ınsallah güzellerdır. güle güle kullan.
kızlar rose kahve fincanı takımı nasıl sizce.
gözüm bunun pembesındeydı aslında:) yesılle aram yok ama modelını cok begendım bende. sen yesılı sevıyosan begenmıssındır. cünkü model güzel bence hanı tam bahar yastıklar farklı renkte falan. cok cıcı.
markafoni çek veren r10 kampanyası gibi kampanya var mı bildiğiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?