Selam kızlar izmirde oturanlar için karşıyaka çarşıda Tefalde Utu alana 3'lü blendr seti hediye kampanyalı fiyatlarla bide ben maaşım yatınca almayı düşünüyorum ozamana kaadr bitmezse :26: ütüde blendrda gayet güzel bence ihtiyacı olan varsa tam olarak yerinide tarif edebilirim.
Selam kızlar izmirde oturanlar için karşıyaka çarşıda Tefalde Utu alana 3'lü blendr seti hediye kampanyalı fiyatlarla bide ben maaşım yatınca almayı düşünüyorum ozamana kaadr bitmezse :26: ütüde blendrda gayet güzel bence ihtiyacı olan varsa tam olarak yerinide tarif edebilirim.
canım sen deynce şimdi baktım netten, bende korkmaz ın çaydanlığını alsam nasıldır acaba 39 liraEki Görüntüle 497817
a007 modeli bu piyasada en ucuz sanal reyonumda 35 ama kargoyla 47 ye geliyo...
şokta bulursan ama stoklarında tükenmiş...bi kaç ay sonra gelirse ancak...istanbulun göbeğinde bulamadım canım ...
burdaki mağazaya hiç gelmemiş...beşiktaşta bıde etilerde 1 mağazada 1 er tane kalmış o üründen
ben şu an diyarbakırdayım ve galiba burda şok yok internetten baktığımla kaldım. olmazsa dedğin gibi netten alırım. ama çaydanlık konusunda henüz karar veremedim. herkesin evinde çaycı var ama pek kullanmıyolart bende çaycı alsam acaba kullanmaz mıyım klasik çaydanlık mı alıyım bilemedim
klasik çaydanlıktaki çay bi başka oluyo.bende korkmazın florasını alıcam.çaycı yerine iyi bi kettle almayı düşünüyorum.
şu an korkmazın çaycısı var ama ı ı tam kaynatmıyo 1 sene sonra çayıda tam demlenmiyo
Hangi mağazada olduğunu söylersen çok sevinirim.Ben de tam ütü alacaktım.Hatta linkini vereyim de sizlerden yorum alayım.Fiyatını araştırdım ve çok uygun geldi.
Philips GC4410/02 Azur Ütü GittiGidiyor'da 63040927
Rica etsem neresi olduğunu detaylı tarif edebilir misin?
Kızlar sizlere bir sorum olacak. Şehir fırsatından çok güzel kampanyalar yakalamış arkadaşlar, görünce burada da paylaşabilir misiniz?
Hepinize teşekkürler
Buarada mihrumahcım senin baktığın Philips ütüde güzelmiş uygunmuşta fiyatı yeni gördümde
o zaman hiç bulaşmiym çaycı işine bi küçük bi büyük çaydanlık alıyım. bende bakıyım mı floraya çok pahalımıdır ki
Arkadaşlar merhaba,
Bir konuda fikrinize ve yardımınıza ihtiyacm var. Aşağıdaki linkte yer alan markafoni LADY BIRD pike setini almak istiyorum. Hem pike hem de nevresim takımı var içinde. Fiyatı 309 TL. Ne dersiniz?
http://www.markafoni.com/product/2644501/
Arkadaşlar merhaba,
Bir konuda fikrinize ve yardımınıza ihtiyacm var. Aşağıdaki linkte yer alan markafoni LADY BIRD pike setini almak istiyorum. Hem pike hem de nevresim takımı var içinde. Fiyatı 309 TL. Ne dersiniz?
http://www.markafoni.com/product/2644501/
Piyasada daha ucuzmuş arkadaşım.Ordan alma.
Minimal Ladybird Pink Pamuk Saten Çift Kişilik Nevresim Takımı - Çift Kişilik Minimal Nevresim Takımları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?