çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Selam kızlar izmirde oturanlar için karşıyaka çarşıda Tefalde Utu alana 3'lü blendr seti hediye kampanyalı fiyatlarla bide ben maaşım yatınca almayı düşünüyorum ozamana kaadr bitmezse :26: ütüde blendrda gayet güzel bence ihtiyacı olan varsa tam olarak yerinide tarif edebilirim.

Hangi mağazada olduğunu söylersen çok sevinirim.Ben de tam ütü alacaktım.Hatta linkini vereyim de sizlerden yorum alayım.Fiyatını araştırdım ve çok uygun geldi.

Philips GC4410/02 Azur Ütü GittiGidiyor'da 63040927

kızlar markafoni için kargo bedava kupon kodum var ben kullanamadım. bugün son. ihtiyacı olan varsa buyursun: MMTFC7SF9L5

Rica etsem neresi olduğunu detaylı tarif edebilir misin?

Kızlar sizlere bir sorum olacak. Şehir fırsatından çok güzel kampanyalar yakalamış arkadaşlar, görünce burada da paylaşabilir misiniz?
Hepinize teşekkürler

canım sen deynce şimdi baktım netten, bende korkmaz ın çaydanlığını alsam nasıldır acaba 39 liraEki Görüntüle 497817

a007 modeli bu piyasada en ucuz sanal reyonumda 35 ama kargoyla 47 ye geliyo...

şokta bulursan ama stoklarında tükenmiş...bi kaç ay sonra gelirse ancak...istanbulun göbeğinde bulamadım canım ...
burdaki mağazaya hiç gelmemiş...beşiktaşta bıde etilerde 1 mağazada 1 er tane kalmış o üründen

ben şu an diyarbakırdayım ve galiba burda şok yok internetten baktığımla kaldım. olmazsa dedğin gibi netten alırım. ama çaydanlık konusunda henüz karar veremedim. herkesin evinde çaycı var ama pek kullanmıyolart bende çaycı alsam acaba kullanmaz mıyım klasik çaydanlık mı alıyım bilemedim

klasik çaydanlıktaki çay bi başka oluyo.bende korkmazın florasını alıcam.çaycı yerine iyi bi kettle almayı düşünüyorum.
şu an korkmazın çaycısı var ama ı ı tam kaynatmıyo 1 sene sonra çayıda tam demlenmiyo

o zaman hiç bulaşmiym çaycı işine bi küçük bi büyük çaydanlık alıyım. bende bakıyım mı floraya çok pahalımıdır ki

Canım kusura bakma geç cevap yazabildim karşıyaka çarşıdan sonlara dogru yürürken iş bankası var ztn çarşının içinde 1 tane büyük işbankası var işbankasının oldugu sokakta zaten hemen görürsün Tefal dükkanın adıda tefal ürünleri satıyolar sadece Tefalin en son model ütüsüymüş bide yanında 3 başlığı olan blendrı hedi 310lira ama normalde gerçekten 2 ürün 100lira fln daha pahalıya geliyo fotoraflarınıda bulursan koymaya çalışırım cnm

Canım karşıyaka çarşıya iskele tarafından girince sonlara dogru yürüdüğünde iş bankası var hatta tam karşısında Akbank var zaten çarşının içinde başka büyük işbankası yok bildiğim kadarıyla o işbankasının yan sokagında işbankasının hemen bi iki dükkan yanı hemen görürsün zaten Tefal magzası sadece tefal ürünleri satıyo ama adam kendisinin yaptıgını söledi o kampanyayı başka tefallede yokmuş öyle dedi.

Tefalin en son model ütüsü ve 3 başlı blendır seti 310lira

o zaman hiç bulaşmiym çaycı işine bi küçük bi büyük çaydanlık alıyım. bende bakıyım mı floraya çok pahalımıdır ki

ben floranın tencerelerini aldım kk dan okyonus sayesinde (kulakların çınlasın tatlım )
çaydanlıkta hoşuma gitti büğyük boyunu alıcam ben tutma yerleri silikon hem kaymıyo hem ısınmaz
korkmazn homebravo sitesi ilk elden satış aradım sordum istanbuldaysan eminönünde mercan yokuşundaymış canım yerleri gelip burdanda aynı fiyata alabilrisiniz dedi.hem çaydanlık hem mikser blendrı ordan alıcam ben.nettende sipariş verebiliysoun canım
bu büyük olan 100 tl
Korkmaz A119 Flora Çaydanlık Takımı A119 | Çaydanlıklar

bu da küçüğü 85 tl
Korkmaz A118 Flora Midi Çaydanlık Takımı A118 | Çaydanlıklar

ben senin yerinde olsam almam canım 309 tl bence baya pahalı kampanyalı başka ürünlerden 4-5 tane nevresim takımı alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…