- Konu Sahibi princessofdarkness
-
şu horoz tencere çok hoşuma gittigüle güle kullanın
herşey çok güzel..
Allah ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin ..
mutluluğunuz daim olsun inşallah
bayıldım hepsi mükemmel güle güle kullanın :)
sankı bi kırmızı tutkunu gördümmmArkadaşlar artık düğün zamanım yaklaştı. Evim hemen hemen hazır. Düğüne kadar geçecek süre içinde mutfak ürünlerimi tamamlamaya çalışıyorum. Bunlar bu hafta sonu aldıklarım. Fotoğraflarını tek tek internetten buldum mağazanın sitesinden:) Umarım beğenirsiniz çünkü ben çok içime sinerek aldım.
Eki Görüntüle 1180434 Eki Görüntüle 1180432 Eki Görüntüle 1180435 Eki Görüntüle 1180431 Eki Görüntüle 1180430 Eki Görüntüle 1180425 Eki Görüntüle 1180433
sankı bi kırmızı tutkunu gördümmmhepsi çok şirin güle güle kullanın horozlu olan ayrı bı şirinmişşş
İnşallah:) Teşekkürler...Öncelikle masallah diyeyim
Güzel günlerde kullanın insallah
Arkadaşlar artık düğün zamanım yaklaştı. Evim hemen hemen hazır. Düğüne kadar geçecek süre içinde mutfak ürünlerimi tamamlamaya çalışıyorum. Bunlar bu hafta sonu aldıklarım. Fotoğraflarını tek tek internetten buldum mağazanın sitesinden:) Umarım beğenirsiniz çünkü ben çok içime sinerek aldım.
Eki Görüntüle 1180434 Eki Görüntüle 1180432 Eki Görüntüle 1180435 Eki Görüntüle 1180431 Eki Görüntüle 1180430 Eki Görüntüle 1180425 Eki Görüntüle 1180433
canım çok zevklisin bayıldım hepsine güle güle kullan
ilk başta öyle düşünüyordum geri fikirlerim değişti pastel tonlar daha bi harika gözüküyorrAynen öyle. Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun diyenlerdenim:) Teşekkür ederim:)
ilk başta öyle düşünüyordum geri fikirlerim değişti pastel tonlar daha bi harika gözüküyorr
her renkten var diyorsunn een güzeli canımm siyah kırmızı beyaz uyumunu seviyorum bende gri de güzel oluoÖzel günlerde kullanacak iki takım aldım onlardan biri dediğin gibi pastel tonlarda, biri de gümüş parıltılı:) Ama ben bu tip şirin şeyleri daha çok seviyorum açıkçası. Bir de gerçekten kırmızıyı çok severim. Hele de beyazla yan yana olunca:) Tabi çok cart olmaması şartıyla:)
her renkten var diyorsunn een güzeli canımm siyah kırmızı beyaz uyumunu seviyorum bende gri de güzel oluo
Valla kayınvalideyle anne işbirliği yapınca cidden her renkten oldu) Sağolsun kayınvalidem almış hediye olarak pastel tonlarında olanı. İçinde dalgaya benzeyen ince çizgiler var çok açık kremit renginde, böyle pudramsı. Biraz da oval yapısı var tam yuvarlak değil tabakları. Çok da beğendim zevkli hatunmuş. Gümüşlü olanı da annem almış o da köşeli olanlardan, minik bir çiçek etrafında yine dalgamsı çizgiler var. Bilmem tarif edebildim mi:) Netten fotolarını bulursam koyarım oturacağım ev uzak olunca gidip fotoğraf çekmek zoruma gidiyor açıkçası
valla zevkli hatunmusssdarısı banaaa güzel renkler canım hepsini güle güle kullannn
inşalah canımmmAmin:) İnşallah senin de herşey istediğin gibi olur. Teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?