hepsi çok güzel güle güle kullanütünü ve tost makineni nerden ne kadara aldın acaba:97:
hepsi çoook güzelll.. iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allah..benimde başlamam lazım ama nerden başlasam bilemiyorum :96::26:
Harika .Herşey çok zarif . :Çatal bıçak takım markası ve modelini merak ettim ben de bir de tupperware saklama kaplarının fiyatını ?
çok saol canım:) çatal bıçak takımım bernardo modelin adıda smooth tu canım. tupperware saklama kaplarımıda ben gg den almıştım indirimden 50 liraya
Teşekkür ederim cnm gg ye baktım hatta dediğin kullanıcıya baktım şeker kaplar diye görünüyor ama 25 tl yazıyor . Ben mi yanlış bakıyorum daha önce hiç alışveriş yapmadım . Sen de 50 tl diyince şimdi şaşırdım .
amin canım inşallahhbi başlasan gerisi çorap söküğü gibi geliyor kendini durduramıyosun
sofistike cnm sana özel msj atacaktım fakat kapattın sanırım ben burdan sorayım gitti gidiyordan senin söylediğin satıcıdan ürün alacağım . Sen de ondan aldın bir sorun olmaz dimi . Ürünler orjinal kutusunda geliyor mu ? bir de dışarıya göre böyle uygun satmasının nedeni nedir acaba ? Bilgilendirirsen sevinirim.
güle güle allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin canım..
ben banyo takımlarımın rengine bi türlü karar veremiyorum yaa
kendi evim olmayacağından gönlüme göre bişey alamıcam sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?