çeyizlik yorgan

cesurkiz39

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
5.430
1.605
698
hanımlar kız kardeşimin düğünü var resimdeki kuğulu yorganı nasıl kaplayabiliriz bilgisi olan var mı kuğular görüncek şekilde olmalı nette çok aradım bulamadım

Pikocu - yorgancı gibi yerler yapabilir sanırım
Bilmem ki zor gibi

Bunun icin beyaz carsaf gibi kumas aliyosunuz kenarlarındaki çift çizgili yerlere kadar kaplayıp dikiyosunuz çok guzelmis yorganınız güle gule kullanın

Valla ne yapmak istediğinizi anlamadım ama bana gore bu halide çok güzel duruyor. Geçen karagül izlerken böyle bi yorgan gormustum.

Kuğular görünecek şekilde kaplama yapmak istiyorsunuz sanırım.
Gizli düğme ile yaparsanız çok daha kullanışlı olur.Düğmeler yorgan üzerinde ilikler kaplamada gizli olacak.

Yorgancılardan kaplayabilirsiniz.
Pek kullanılmaz belki ama hoş duruyor.
Bu yorganın üstüne kabattma seklınde yapılıyor zannımca temizliği nasıl olur ki

Bu yorganlardan kaldı mı daha ya.
Çok ağır oluyor bunlar.

hanımlar kız kardeşimin düğünü var resimdeki kuğulu yorganı nasıl kaplayabiliriz bilgisi olan var mı kuğular görüncek şekilde olmalı nette çok aradım bulamadım

Eki Görüntüle 1800204

Canım annemde bunun gibi birşey yaptırıcak bana yorganın etrafını kaplattırıcak pikocuya bir de yastıklar için yapıcak tam olarak resmi yok nette ama şöyle birşey oluyor.

Eklentiler

• 12383448_760612057373735_1716303738_n.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 1.037
Benim var böyle bir yorganım çeyizlik pike falan yapan yerler yaparlar. yorganın kenarlarına düğme dikiyorsunuz onlar altına koruma dikiyorlar ilik açıyorlar. çokta güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…