- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi cesurkiz39
-
tşk ederim kenarından düğmemi yapsak iple mi diksek
Ya bende de var bu tarz bi yorgan.
Ve severek kullaniyorum.
Silikon gibi terletmiyor. Silikonlar anca misafirden misafire oldu valla.
Benimkini kaynanam yaptirmisti benim ceyizdekiler hep silikondu. Canim suslu yun yorganim ♡♡
Kaynanam yorgancida yaptirmis, sadece kenarlarini beyaz kumasla kapattirmis. Benimkinin dugmesi yok ama. Acarken sokecekmisiz.
Aynen benmde annem yaptırıcak çok iyi terletmez lazım çeyize dedi , bir kere öyle kullancakmışız sonra sökersin dedi .Ne işe yaradı madem o kadr masrafa :))
Ben hep nevresimle kullandim.
Yaza kadar temiz kalsin baska bir sey istemiyorum.
O kadar masrafli bir sey mi bu ya? Kaca yaptırılır? Ben ikinciyi almayi dusunuyordum da.
Pikocularda kenarına düğme dikiliyor ve düğmeli nevresim yapılıyor yorgana özel.
Eski ek sanatlarımızı yaşattığınız için ayrıca tebrik ediyorum, çok kıymetli eşyalar bunlar, inşallah hem emek hem de sanat açısından kıymetini bilen biri kullanır. Sakın dikme ve sökme şeklinde yaptırmayın, kısa sürede yıpranır ve bozulur. Maşallah çok güzel olmuş.
Pikocu birinden yardım isteyin
Bizim atölyede yapılıyor ama sizin yeriniz neresi bilemem
Piko çekilmiş, düğmeli nevresimler yapılıyor, ortaları açık
tşk ederim sökülmesinden korktuğum için sizlere sordum kardeşim ünüversiteydi yaptırdığımızda tam 6 ay sürdü işlenmesi
yapımı 6 ay mı sürdükaça yaptırdınız merak ettim..
Yorgan çok güzel, kardeşiniz güle güle kullansın da şu 6 ay işini aklım almıyor bir türlü
Yani yorgancı 6 ayda bir yorgan yapsa, senede 2 yorgan eder, nasıl geçinecek bu adam?
Araya başka işler almış olabilir mi? Size teslim süresi 6 ay sonrasıdır, yani 6 ay sırf bununla uğraşmamıştır bence.
Ya ben şimdi annemi aradımda kendi evde yorganın etrafını kaplıcakmış sonrada pikocuya verip uç dantellerini yaptırıcakmış ne kadr bilmiyorm ama 150 200 gibi bi fiyattır dedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?