çeyizlik yorgan

Ya bende de var bu tarz bi yorgan.
Ve severek kullaniyorum.
Silikon gibi terletmiyor. Silikonlar anca misafirden misafire oldu valla.
Benimkini kaynanam yaptirmisti benim ceyizdekiler hep silikondu. Canim suslu yun yorganim ♡♡
Kaynanam yorgancida yaptirmis, sadece kenarlarini beyaz kumasla kapattirmis. Benimkinin dugmesi yok ama. Acarken sokecekmisiz.

Aynen benmde annem yaptırıcak çok iyi terletmez lazım çeyize dedi , bir kere öyle kullancakmışız sonra sökersin dedi .Ne işe yaradı madem o kadr masrafa :))

Şuna verilen paraya, harcanan zaman yazık yaa.
Kirlenme durumuna karşı nasıl olsa bir kaç ay sonra tamamen kılıfa geçirilecek yorgan. Ne anlamı var ki?

Pikeci dışına iplik bir kumaş ile ağzına kadar Diker. .
Söküp söküp yıkar kullanır. .
Ben kullanıyorum. .
Pamuk yorganın üstüne tanımam. .

Aynen benmde annem yaptırıcak çok iyi terletmez lazım çeyize dedi , bir kere öyle kullancakmışız sonra sökersin dedi .Ne işe yaradı madem o kadr masrafa :))

Ben hep nevresimle kullandim.
Yaza kadar temiz kalsin baska bir sey istemiyorum.
O kadar masrafli bir sey mi bu ya? Kaca yaptırılır? Ben ikinciyi almayi dusunuyordum da.

Pikocularda kenarına düğme dikiliyor ve düğmeli nevresim yapılıyor yorgana özel.
Eski ek sanatlarımızı yaşattığınız için ayrıca tebrik ediyorum, çok kıymetli eşyalar bunlar, inşallah hem emek hem de sanat açısından kıymetini bilen biri kullanır. Sakın dikme ve sökme şeklinde yaptırmayın, kısa sürede yıpranır ve bozulur. Maşallah çok güzel olmuş.

Masallah 6 ay surmus
Apartman dikilir o surede
Ben pek hoslanmam, kvnin yaptiklarini bile elaleme verdim evime bile sokmadim sokmam da
Ortasi eskenar dortgen seklinde beyaz carsaf gibi birsey kaplanabilir dugmeli olur falan,benim gordugum oyleydi

Sadece kenardaki çizgili kısımları kapatacak şekilde düğmeli olarak kaplanabilir. Bence

Ben hep nevresimle kullandim.
Yaza kadar temiz kalsin baska bir sey istemiyorum.
O kadar masrafli bir sey mi bu ya? Kaca yaptırılır? Ben ikinciyi almayi dusunuyordum da.

Ya ben şimdi annemi aradımda kendi evde yorganın etrafını kaplıcakmış sonrada pikocuya verip uç dantellerini yaptırıcakmış ne kadr bilmiyorm ama 150 200 gibi bi fiyattır dedi :))

Bende bundan var ama tamamını normal nevresime geçirdim, süsü püsü görünmüyor yani. Kuğuları göstermeye kasmayın bence, gereksiz.

tşk ederim sökülmesinden korktuğum için sizlere sordum kardeşim ünüversiteydi yaptırdığımızda tam 6 ay sürdü işlenmesi

tşk ederim sökülmesinden korktuğum için sizlere sordum kardeşim ünüversiteydi yaptırdığımızda tam 6 ay sürdü işlenmesi

Yorgan çok güzel, kardeşiniz güle güle kullansın da şu 6 ay işini aklım almıyor bir türlü

Yani yorgancı 6 ayda bir yorgan yapsa, senede 2 yorgan eder, nasıl geçinecek bu adam?

Araya başka işler almış olabilir mi? Size teslim süresi 6 ay sonrasıdır, yani 6 ay sırf bununla uğraşmamıştır bence.

yok uğraştı canım kaç gittik hep işliyor tabi tek kendi değil çalışanlanlarıda var

Ne sormak istediğinizi anlayamadım

Zira bu yorganın altına beyaz kumaş geçirir kenarından kıvırıp dikersin hatta üstüne ağızlık diker

Kirlenince de söker yıkarsın

Sökme dikme zor olur derseniz Düğmeli de olabilir ama o zaman çekiştirilince yüzü eskir en iyisi güzelce dikmek

Ya ben şimdi annemi aradımda kendi evde yorganın etrafını kaplıcakmış sonrada pikocuya verip uç dantellerini yaptırıcakmış ne kadr bilmiyorm ama 150 200 gibi bi fiyattır dedi :))

Aaa pahaliymis ya.
Ben silikon almistim ceyizime hatta kampanya vardi 2 tane cift kisiligi 50 tlye almistim muhtemelen uyduruktur benimkiler ondan yakiyordur beni.
Kayinvalidem fiyat aldi bana, bu sefer suslu puslu istemiyorum 100 tlye yapariz demisler, sordum o da 350ye yaptirmis zamaninda yunu kendisi goturdugu halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…