- 30 Aralık 2009
- 23.394
- 92.824
- 1.123
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Şikayete gittiPeki suan tanidik cikan uye nerede ???
Sonunda ölüm riski olan bir konuda, bir adamı ve çevresini bakirelik konusunda kandırıp, takı avına çıkacak kadar cesur bir kadın burada böyle bir konu açmazdı.Hayır konu fake değil.
Kendisiyle özelden konuştum ama konuşma içeriğini aktarmam doğru olmaz.
Sadece söylemem tek söylemem gereken ifşa etmeye çalışanı Allah bildiği gibi yapsın. Bir kadın ne kadar suçlu ne kadar haksız olursa olsun kimsenin kimseyi burada ifşa etme hakkı yok. Kaldı ki basit bir olay değil, ucu kadın cinayetine kadar uzanabilecek bir konuydu. Neyse insan kınadığını, dedikodusunu yaptığı şeyi yaşamadan ölmezmiş.
Bende baktım arama butonunda adı çıkmıyor sanırım banlanmis kadın açıklama bile yapamadan pat diye gitti .Nickini yanlis hatirlamiyorsam banlanmis.
Ceylan da banlanmış.
vay arkadaş yakadın cinayetine kadar korkusu olan bir zahmet bakireyim diye kandırmayacaktı kocasını.
düğün günü de timsah göz yaşları döküp cinsellik fobim var demeyecekti.
yani nasıl cesaret ben anlamıyorum ben evleneyim bununla bir şekilde sevişmeden boşanırım demek.
Siz adam öldürse şimdiye kadar öldürürdü dediğiniz ve öldürme ihtimali olmadığını düşündüğünüz için öyle yazdım. Bir üye arkadaş yazmış mesela, aynısı sizin abinize, kardeşinize, akrabanıza yapılmış olsa söylemez miydiniz diye? O noktada bir duraksayıp kendimi sorguladım acaba ne yapardım diye. Net bir şekilde söylüyorum. Çok sevdiğim birine böyle acımasızca planlar yapılsa, onun karıncayı incitemeyeceğine inansam bile ona anlatmazdım. İnsan beşer, kuldur şaşar. Bir anlık cinnet anına bakar. Ha ama işin peşini de bırakmazdım. Beş kuruş alamadan boşanması için ensesinde boza pişirirdim o kızın. Madem elimizi taşın altına koyuyoruz..Öldürülsun diyen kim ki .
Adama hakkını iade etsin.
Düğün faturasını karşılasin.
Evin kira giderini, eşya ücretlerini.
Aklınıza ne gelirse.
Ya inanılmazsınız.@cikolataveturkkahvesi nasil oyalacaksin demis, ona cevaben bunu yazmis.
Valla şuan oldum işte de bu ay reglimde tuhaflık var stresten galiba. Kaç gündür ağrım var anca bugün zayıf açık renk bi kan geldi. Hala öyle geliyor. Bir türlü tam çözülemedi. Bakalım inş yarına gelir artık tamamen rahatlarım. Artık oyalıcaz var aklımda bişiler oldu oldu olmadı kaçarım napim
Ben Artık yatim canım ii geceler
---
Sonra bu
Anlamaz ya o anlaşılabilen bişi değil. Erkekler anlıyoruz falan diyor da emin ol külliyen yalanöyle haldır huldur kan da gelmez zaten iki üç damla bişi. Azıcık kanı görsün zaten anlamaz yani ben eminim .
---
Sonra bu
Hehhehe evet esnek zar var da şimdi onu anlat daha zor zaten cahilondansa regl dönemi daha stressiz geldi bana.
Kadının ağzı var ama hani bir şekilde duyurur millete basit ceylan şimdi düşünsünsıte yonetıcılerı sanırım ceylanı tanıyan uyeyı ekran goruntusu alamasın dıye banladı
Yok Ceylan evlenmemişti hiç. Öyle bir şey yazmamıştır buraya.Kendi eski esi icinmi yazmis bu kizin baska bir yerde yazdiginimi yazmis anlamadim saolsun sadece bdv ye yetmemis gelinler ceyizler falan her topikte adami ezip soranlara bilgi gectigi icin oralardan birseymi diye dusundum bende anlamadim pek
Bence bunları hesap edebilecek kadar mantığı yoktu.Sonunda ölüm riski olan bir konuda, bir adamı ve çevresini bakirelik konusunda kandırıp, takı avına çıkacak kadar cesur bir kadın burada böyle bir konu açmazdı.
Geçiniz.
Neden banlansın bence sizin gibiler yanlışı savunanlar atılsınBanlandı mı?
o kadar "öldürülebilirim" korkusu olan kadın mı adama tuzak kurup evlendi, evleniyim de bekaretime bahane olsun boşanırım dedi , regl kanını yutturmaya çalışıcaktı ama nikahı regli denk gelemeyince kapıları kitleyip neyse ben anneme gidiyim dedi , altın peşine düştü (ve daha neler neler). Kimse kusura bakmasın resmen ava gidiyodu avlandı.Sanırım yanlış anlaşıldım,onu söylemek istemiyorum. İfşa eden için söylüyorum, genel olarak herkese değil. Kelimeleri yanlış seçtim.
İfşa eden/etmeye çalışan çok doğru birşey yapmış mı oldu sizce? İfşa eden kişiye gün gelir onu da ifşa ederler yaşattığı korkuyu yaşamadan ölmez demek istedim.
Ne kadar kötü bir insan olursa olsun, düşünceleri ne kadar kötü olursa olsun ucu kadın cinayetine gidebilecek bir konu ifşa edilmez. Kaldı ki kız kendisi öldürülebilirim yazdı konusunda.
Kesinliklebende okudum.
hatta bir keresinde alıntılayıp pişman olacaksın yazacaktım vaz geçtim.
hala itinayla masal anlattığını düşünüyorum ceylanın çünkü.
ne ceylanmısKadının ağzı var ama hani bir şekilde duyurur millete basit ceylan şimdi düşünsün
Daha bugün 15'te üye olmuşsunuz ve size anlatmış.Özelini anlatmadı, içeriğini bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmamanızı tavsiye ederim.
Kendisi beni alıntılayarak sitem etmişti, daha sonra konusunu kapattırmıştı. Bende özelden alıntısına cevap verdim ve bu şekilde tedirgin olduğuna dair birşeyler anlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?