Ceylan’ın konusu be oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonunda ölüm riski olan bir konuda, bir adamı ve çevresini bakirelik konusunda kandırıp, takı avına çıkacak kadar cesur bir kadın burada böyle bir konu açmazdı.
Geçiniz.

vay arkadaş ya
ben bakire saniyordum
adama bide bakireyim mi demiş
bence ailesininde herseyden haberi vardi evlen boşan hic degilse boşanmis derler demiş olabilirler

Öldürülsun diyen kim ki .
Adama hakkını iade etsin.
Düğün faturasını karşılasin.
Evin kira giderini, eşya ücretlerini.
Aklınıza ne gelirse.
Siz adam öldürse şimdiye kadar öldürürdü dediğiniz ve öldürme ihtimali olmadığını düşündüğünüz için öyle yazdım. Bir üye arkadaş yazmış mesela, aynısı sizin abinize, kardeşinize, akrabanıza yapılmış olsa söylemez miydiniz diye? O noktada bir duraksayıp kendimi sorguladım acaba ne yapardım diye. Net bir şekilde söylüyorum. Çok sevdiğim birine böyle acımasızca planlar yapılsa, onun karıncayı incitemeyeceğine inansam bile ona anlatmazdım. İnsan beşer, kuldur şaşar. Bir anlık cinnet anına bakar. Ha ama işin peşini de bırakmazdım. Beş kuruş alamadan boşanması için ensesinde boza pişirirdim o kızın. Madem elimizi taşın altına koyuyoruz..

Ya inanılmazsınız.

bir şey okudum az önce 1+1 ev bakıyormuş adam acaba beni sevmiyor mu ? Bu nasıl mantık ya ya kız çok cahil ya da vallahi bizle maytap geçti.
Kız 1+1 olan rezidans olan daireler var 1 trilyondan başlıyor. Okuyorsan eğer bilgin olsun diye dedim. yaralı ceylanım..

Kendi eski esi icinmi yazmis bu kizin baska bir yerde yazdiginimi yazmis anlamadim saolsun sadece bdv ye yetmemis gelinler ceyizler falan her topikte adami ezip soranlara bilgi gectigi icin oralardan birseymi diye dusundum bende anlamadim pek
Yok Ceylan evlenmemişti hiç. Öyle bir şey yazmamıştır buraya.

Sonunda ölüm riski olan bir konuda, bir adamı ve çevresini bakirelik konusunda kandırıp, takı avına çıkacak kadar cesur bir kadın burada böyle bir konu açmazdı.
Geçiniz.
Bence bunları hesap edebilecek kadar mantığı yoktu.
Yani adet kanıyla bakireyim diye kandırmayı düşünen bir kadından bahsediyoruz. Adamın yaşı 40'a yakın imiş, e hiç birlikteliğinin olmaması neredeyse imkansız. Ön sevişmeden o regl kanı akmayacak mı? Akacak. Adam her türlü anlayacaktı. Ama o anlamama ihtimalini hesapladığı için ilişkiye dahi girmedi. Planlamadığı birşey vardı, o da buradan tanıyan birinin çıkması. Evet çok kötü, plancı ve yaptığının dolandırıcılıktan farkı yok. Ancak ucu cinayete gidebilecek bir olayı ifşa etmekte doğru değil bana göre. Yani %1 ihtimal adamın cinnet geçirme ihtimali varsa ben o ihtimalin vebali olmak istemezdim. Ben biraz duygusalım sanırım.

o kadar "öldürülebilirim" korkusu olan kadın mı adama tuzak kurup evlendi, evleniyim de bekaretime bahane olsun boşanırım dedi , regl kanını yutturmaya çalışıcaktı ama nikahı regli denk gelemeyince kapıları kitleyip neyse ben anneme gidiyim dedi , altın peşine düştü (ve daha neler neler). Kimse kusura bakmasın resmen ava gidiyodu avlandı.

Kadının ağzı var ama hani bir şekilde duyurur millete basit ceylan şimdi düşünsün
ne ceylanmıs
burda bıle herkesı bırbırıne dusurdu mıkser gıbı ortalıgı karıstırdı gıttı ceylan gıbı seke seke

Daha bugün 15'te üye olmuşsunuz ve size anlatmış.
Çok enteresan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…