Ceylan’ın konusu be oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim lütfen artık yazmayın yorum ya

vay be neler neler oluyor şu hayatta. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Ajkım unut bu detayları artık litfen. Beynin çok fazla ceylana maruz kalmış.
İlk konusu kazındı hafızama bebeğim, bir de bende fil hafızası var. Bu detayları on sene sonra da derim. Erkek arkadaşıma 5 yıl önce bana bunu bunu demiştin diyebilen insanım. Kolay kolay gitmez harddiskimden

Yeterrrrr valla yeter
Kardes bagirma stres olma eninde sonunda seni banlayacaklar bu konuda konu acmak yasak cunku bizdende bir iki banlarlar konunuda kaparlar ama yogunlar belliki e yazanda yazar yapacak bise yok konu ucunca milletin icinde kalmis demekki

İlişkiye girmek istememe sebebi de buydu belki ama adama bulaşmasın diye değil de adama bulaşır ve adam kendisinden bulaştığını anlarsa diye bence. Belki ütopik olabilir ama bu kadar plan proje içerisinde aklıma bu da geldi açıkcası.

Yazdı çünkü herşeyi kendi tarafına çekmeyi çok iyi biliyor. Yalancı ve iftiracı bir kız. Baskı altında zorla evlendim derim diyordu nikahı iptal etmek için. Bence tedavilik bir psikolojisi var. Egeem de linki bu tanıdığıma vereyim bari deyince belki beni öldürcekler diye cemkirdi yoksa kimsenin öyle biseyi ima ettiği yoktu
Ama.yine de ifsaya karşıyım konunun kaldırılması iyi olmuş, en ufak bile.boyle bir ihtimal varsa site yöneticileri bu vebale girmek istememislerdir haklı olarak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…