Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklemeler bana göre değil sanki ya herşeyimi erken yaptım ben siz niye bekliyorsunuz şimdide sabırsızlığım doktora gitmeye ama kalp atışına kadar bekleyeceğim bu sefer
Eeee bak tatlım mesela sen bu süreçte kan verip beta takibi yaptın mecbur bekliyorsun zaten doktorlar da bat tarihini bir hafta geçsin evde test yapıp öyle gelin derler. Kanama yoksa bana da bir hafta bekleyip öyle gitmek mantıklı geliyor izin günüm de pazartesi onu bekliyorum

Canım seninle yaşlarımız ve çocuklarımızın yaşı aynıydı diğer topicte konuşmuştuk. İnşallah ben de bu ay hamile kalıp sana yetişirim
Hatırladım seni tatlım güzel haberlerini bekliyorum Rabbim gönlünde ki hayatına hayırlısı ile nasip etsin

Evet canım bu yaşadıkların yumurtlama

O zaman bir gün bile olsa daha erken çekilmeye çalışayım çünkü eşimle ayrı şehirlerdeyiz kaçırmamam gerek şansı inşallah hsg sonrası sonuç güzel çıkar

bana hep klomen verdiler, sanki tutunmaya çalışıyor olmuyor, çünki 2-3 gün silik çıkartıyor, bu gün benbeyaz çıkardı zaten adet oldum
Benimde beta hcg 10 çıktı başta.samki var gibiydi sonra 5e düştü ve adet oldum 5 gün önce.

Benim de hsgden sonra 8 gün kanamam olmuştu 10.gunde tamamen kesilmişti normal döngüm de 30.gunde adet olmuştum canım yani benim düzensizlik olmamıştı
Bugün rahim filmi çekileli 12 gün oldu.ilk günler neredeyse hiçbir şey gelmedi sonra kahverengi çamur gibi bir şeyler gelmeye başladı daha sonra kırmızı renge döndü. 8. 9. Güne kadar kırmızı kanama oldu sonrasında tekrar siyah kahverengi çamur gibi gelmeye başladı. Bugün bile hala peçeteye silince kahverengi siyah gibi ip gibi pıhtı gibi geliyor bazen. Normal adetimi olacaksam pazartesiden itibaren her an olmam lazım. Acaba nasıl olacak ben de çok merak ediyorum

Guncelliyorum bugün yaptığım aşağı iki testte dün ki teste göre daha soluk çıktı sanırım kimyasal gebelik geciriyorum üzdü

İşte feraset işte asalet işte adam gibi adamlık arkadaşlar
Şu an ölüyorum uykusuzluktan inşallah bu ay nazlanmazlar da buluşur bizimkiler
valla sürekli bu yüzden kavga ediyoruz, ben hevesli diğilim çok, kasık ağrılarım falan da oluyor, onun libidosu yüksek, demin beni suçluyor yapmıyoruz ki çocuk olsun))) bilmiyorum valla bıktım
Hey maşallah ben de hevesli değilim de napim işte bebiş için

Alttaki çok soluk gelmedi bana bir de beklemesi koyuluğu etkilemiş olabilir mi kan verdin mi
Yok kan vermedim pzt gününe kadar beklemeye karar verdim testler ile takip etmek istedim. Bende emin değilim biraz bekleyince en alttakide koyulasti umitlendim, ortadakini sabit tuttum diğerlerini ise kabın içerisinde hareket ettirmiştim o yüzden 2. Sini dikkate almamak daha doğru sanırım, son halini paylaşıyorum. Soldaki bugün yaptığım inşallah kimyasal değildir

Eklentiler

• IMG_20230407_082350.webp
    18 KB · Görüntüleme: 66
İnşallah kimyasal değildir, bebeğin seninledir ve saglıkla gelir

Eki Görüntüle 3229573
Guncelliyorum bugün yaptığım aşağı iki testte dün ki teste göre daha soluk çıktı sanırım kimyasal gebelik geciriyorum üzdü
Kaset test yapmadan erken gebelik testlerine inanmayın kan vermediğiniz sürece kimyasal mı değil mi bilemezsiniz. Bir kan testi verin onun için, ayrıca test saatleri ve idrar durumu da testi etkiliyor. Hangi marka testiniz

Ben de dün aşılama yaptırdım dualarınızı bekliyorum 14 gün beklemem gerekiyor ama zaman şimdiden geçmemeye başladı 12.gün teste başlarım diye düşünüyorum
Kaç mm olmuş yumurta, ilaç kullandınız mı. Hadi tutunsun sağlıkla bebiş inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…