Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende klomen alırken hergün mutlaka bol su ve yürüyüş yaparım canım.ılık duşu ilk kez duydum o niçin
yürüme pek yapamadım, bu ay tekrar doktora gidersem yapıcam, ılık duşu bende bilmiyorum, muhtemelen rahatlamak için dedi, maximum relax rahat olucaksınız dedi çünki

Yumurtlamadan adet gününe kadar ve adet gününden sonrası yüksek ateş devam ederse hamilelik oluyor canım. Ama bunu anlamak için adet ateşini bilmen ve 2 3 ay takip etmen lazım. Adet gelecekse ateş düşüyor
Hiç takip etmemiştim. Ama ateşim bu şekilde değildi onu biliyorum. Farkedilir bir sıcaklığım olunca ölçtüm. 5 güne testle belli olur artık. Bekleyip göreceğiz. İnşallah bu ay gebe olurumgeçen ay kimyasal olmuştum. Gebe kalırsam ateş olayını da tescillemiş olurum
teşekkür ederim canım.

valla maksimum yapa bildiğimizi yapıyoruz, sigara hassas yerim işte, valla pavyondakıların sürekli çocukları oluyor bu filmlerde falan sigara desen var, alkol desen var, düzensiz uyku desen var))
Bizim neyimiz mi eksik diyorsun

Ölçüm yapmaya devam et adet gününe kadar. İnşallah gebe kalırsın canım allah gönlüne göre versin

Canım benımde pazartesi ıgne oldu 4. Gün bugun 2 saat önce 36.8 di suan 37.0 yumurtlama bıtmiş olması gerekıyordu bende bılmıyorum bunates işini bilen arkadsdlar varsa dönüş yapabılırlermi
Canım aralarda ölçülen ateş farklı çıkıyor zaten sabah yataktan kalkmadan ölçtügün ateş geçerli

Selam kızlar
Ben de bu ay çatlatma denedim ancak adet oldum.
Doktorumla ilk defa çatlatma deneyimimdi. Adet olursan eğer 3 ay sonra gel , 3 ay evde dene olmazsa 3 ay sonra gel zaten ilaçların etkisi 3 ay devam ediyor dedi. Çatlatma tedavisini diğer doktorlar da bu şekilde mi uyguluyor aklıma takıldı. Araya bu şekilde 2-3 ay girmesi mi gerekiyor yoksa her ay klomen+çstlatma iğnesiyle mi tekrarlanıyor? Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Şuan adetimin 2. Günündeyim başka bir doktora randevu aldım eğer o şekildeydi randevumu iptal ettireceğim.

Tamamdır canım düzenleyeceğim yarın
Benide eklermisiniz sat 25 mart , bat 24 nisan

Kozlar döngümün 14.günündeyim aşırı bir gerginlik sinir var üstümde (bir şey yaşamadım)
Ve belim çok ağrıyor acaba yumurtlama dönemindeyim diye mi yumurtlama oluyor o yüzden midir? İlk defa adet ortası böyleyim. Belimi de zorlamadım

Ben bu tedaviyi 4 ay gördüm ve bunu ilk defa duyuyorum. Ayrıca devam etseydi benim ederdi pcos var ve tedavi olmadığım ay 40 günde geldi reglim başka doktora gidin bence

Merhaba 1 yildir topik topik geziyorum bu ay son olsun insallah benide eklermisin 20 nisan bat ovulasyonu tamamladim insallah birlikte donguyude guzel haberler tamamlayalim

HoşgeldinEvet lekelenme oluyor ayrıca enfeksiyon ihtimaline karşı antibiyotik de kullanıldığı için hsgden sonraki birkac gün birlikte olmayın denildi.Benim yumurtlama da o araya denk geldiği için çekildiğim ayı kaçırmış oldum ve regl oldum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…