- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
Yani ikisi de tutarsa ikiz olurEvet 5gün sabah akşam femara kullandım 2 yumurtam gelişmiş 17,5 ve 18,5 olduğunda çatlatma iğnesini verdi. Aynı akşam yapıldı iğneden yaklaşık 35 saat sonra da aşılama oldu
Insallah tutar da hayırlıysa ikiz olur cok isterim ikiz olmasınıYani ikisi de tutarsa ikiz olurilk tedavinizde mi başladınız aşılamaya peki bu kaçıncı takibiniz oluyor
Anladım canım hadi bakalım 14 gün sonra kan testiInsallah tutar da hayırlıysa ikiz olur cok isterim ikiz olmasınıtedavi olarak ilk aşılama evet ilaç ve iğne de ilk oldu
Beni de aynı şekil ekler misin sat 28 mart bat 30 nisantamam ekliyorum o zaman seni de
Ah Kuzum sen de mi regl oldunMerhabaher ay olduğu gibi yine topik topik geziyorum, umarım topik bizlere şans getirir ve güzel haberler veririz topiğiniz hayırlı olsunn @aynurland
SAT 5 Nisan
BAT 7 Mayıs
Evet kuzum insallah bu ay olurŞu an ölüyorum uykusuzluktaninşallah bu ay nazlanmazlar da buluşur bizimkiler
Hey maşallahben de hevesli değilim de napim işte bebiş için
Prodoctor marka test kullanıyorum, kaset test olarak marka öneriniz var mı?Kaset test yapmadan erken gebelik testlerine inanmayınkan vermediğiniz sürece kimyasal mı değil mi bilemezsiniz. Bir kan testi verin onun için, ayrıca test saatleri ve idrar durumu da testi etkiliyor. Hangi marka testiniz
İnşAllah değildir yaEki Görüntüle 3229573
Guncelliyorum bugün yaptığım aşağı iki testte dün ki teste göre daha soluk çıktı sanırım kimyasal gebelik geciriyorum üzdü
Aynen soldaki daha koyuYok kan vermedim pzt gününe kadar beklemeye karar verdim testler ile takip etmek istedim. Bende emin değilim biraz bekleyince en alttakide koyulasti umitlendim, ortadakini sabit tuttum diğerlerini ise kabın içerisinde hareket ettirmiştim o yüzden 2. Sini dikkate almamak daha doğru sanırım, son halini paylaşıyorum. Soldaki bugün yaptığım inşallah kimyasal değildir
Ya mEki Görüntüle 3229573
Guncelliyorum bugün yaptığım aşağı iki testte dün ki teste göre daha soluk çıktı sanırım kimyasal gebelik geciriyorum üzdü
Kaset test yapsana sen bat geçti mi?Eki Görüntüle 3229573
hayırlı haberler alırısn inşallahBen de dün aşılama yaptırdım dualarınızı bekliyorum14 gün beklemem gerekiyor ama zaman şimdiden geçmemeye başladı 12.gün teste başlarım diye düşünüyorum
aktif folat doğal olanı diye biliyorum geçen seneden beri ara kullandım bir ara mfk nın fodegasını kullanmıştım 2 aydr kullanmıyorum kan değerimde folat normal çıktıKızlar selam bir şey soracağım instagramda bir şey gördüm folik asit ve aktif folat ilgili bir tane doktor aktif folatı önerdi siz bu süreçlere ne kullanıyorsunuz?
36 saat sonra çatlıyor diyorlar ondan demiştr e dünde değerlendrmişsiniz spermlerinde yaşama süresi var içini ferah tutKızlar az önce çatlatma iğnemi vurdu doktorum. Dün ilişki olduğu için bugün olmasın yarın akşam 9 da ilişki olsun dedi inşallah yumurta Sabaha çatlamaz ben aslında bugünde ilişki olsun diyordum ama doktor olmasın diyince vazgeçtim
Yok canım kaçırmazsın, ben daha önce çekildim hsgAralık ayından beri her ay annelik planlayanlar gruplarını okuyorum ama artık dayanamayıp ben de üye olduminşallah mayıs bizimdir çok amiinn ben de önümüzdeki hafta hsg çekileceğim. Hsg sonrası kanamalar yüzünden yumurtlama dönemi kaçabiliyor mu
mfk fodega bir araştırayım canım ben ocean q10 kullanıyorum + folik asit kullanıyorum ama bu ürüne bakacağm mfk ürünlerinden memnun musunuz?aktif folat doğal olanı diye biliyorum geçen seneden beri ara kullandım bir ara mfk nın fodegasını kullanmıştım 2 aydr kullanmıyorum kan değerimde folat normal çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?