Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet 5gün sabah akşam femara kullandım 2 yumurtam gelişmiş 17,5 ve 18,5 olduğunda çatlatma iğnesini verdi. Aynı akşam yapıldı iğneden yaklaşık 35 saat sonra da aşılama oldu
Yani ikisi de tutarsa ikiz olur ilk tedavinizde mi başladınız aşılamaya peki bu kaçıncı takibiniz oluyor

Kaset test yapmadan erken gebelik testlerine inanmayın kan vermediğiniz sürece kimyasal mı değil mi bilemezsiniz. Bir kan testi verin onun için, ayrıca test saatleri ve idrar durumu da testi etkiliyor. Hangi marka testiniz
Prodoctor marka test kullanıyorum, kaset test olarak marka öneriniz var mı?

Aynen soldaki daha koyu İyi bari ya sevindim

fnd_50 canım bu ay hsg çekindin galiba bana biraz bilgi verirmisin ben de düşünüyorum ne zaman gitmem gerek uzunmu sürüyor sen özelde mi oldun ücreti ne kadar canın yandımı hepsini yazarmısın sana zahmet adet bitince mi gitmem lazım birde ben istesem hemen yaparlarmı gün mü veriyorlar

Kızlar az önce çatlatma iğnemi vurdu doktorum. Dün ilişki olduğu için bugün olmasın yarın akşam 9 da ilişki olsun dedi inşallah yumurta Sabaha çatlamaz ben aslında bugünde ilişki olsun diyordum ama doktor olmasın diyince vazgeçtim

Kızlar selam bir şey soracağım instagramda bir şey gördüm folik asit ve aktif folat ilgili bir tane doktor aktif folatı önerdi siz bu süreçlere ne kullanıyorsunuz?

Kızlar selam bir şey soracağım instagramda bir şey gördüm folik asit ve aktif folat ilgili bir tane doktor aktif folatı önerdi siz bu süreçlere ne kullanıyorsunuz?
aktif folat doğal olanı diye biliyorum geçen seneden beri ara kullandım bir ara mfk nın fodegasını kullanmıştım 2 aydr kullanmıyorum kan değerimde folat normal çıktı

36 saat sonra çatlıyor diyorlar ondan demiştr e dünde değerlendrmişsiniz spermlerinde yaşama süresi var içini ferah tut

Yok canım kaçırmazsın, ben daha önce çekildim hsg kaçmıyor merak etme. İyi değerlendirin tatlım göbüşler bebiş dolsun

aktif folat doğal olanı diye biliyorum geçen seneden beri ara kullandım bir ara mfk nın fodegasını kullanmıştım 2 aydr kullanmıyorum kan değerimde folat normal çıktı
mfk fodega bir araştırayım canım ben ocean q10 kullanıyorum + folik asit kullanıyorum ama bu ürüne bakacağm mfk ürünlerinden memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…