Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam çatlama saati ilişki veriyorlar canımm hadii hayırlısı olsunnn :))

mfk fodega bir araştırayım canım ben ocean q10 kullanıyorum + folik asit kullanıyorum ama bu ürüne bakacağm mfk ürünlerinden memnun musunuz?
yazın kullanmıştım 2 ay kadar hamillik olmadı ama yararı olduğunu düşünüyorum direnç olarak magnezyum eksikliği vs. bir araştır

Bana pek kimyasal gibi gelmedi rengi de pek açık değil sanki . Bi kan testi mi versen acaba daha sağlıklı olur o stresi sıkıntıyı yaşamamış olursun . Kan testiyle takip edersin sağlıklı artış varsa bekleyip sonra da doktora gidebilirsin illa geç gidecem diyorsan

Son düzenleme:
Kızlar amh değeri düşük olan var mı? Hamile kalmak için ne yapıyorsunuz doktorlar direkt tüp bebeğe yönlendiriyor

Çok sevindim tatlım hayırlısı olsun inşallah tez zaman bebiş gelsin diyelim biz zaten hala biraktiğin yerdeyiz

Canım adet bitiminden 3-4 gün sonra hiç ilişki olmadan gel dediler. Ben adetin 11. Günü gittim. Anestezi almadım. 5-10 dakikalık bir işlem içine ilacı verince kasıklarında adet ağrısından birazcık fazla bir ağrı oluyor ama o anlık işlem bitince geçiyor ben o yüzden anestezi almayı tercih etmedim ama acı eşiği çok önemli. Dayanabilirim diyorsan anestezi alma derim. Benim giriş kısmım biraz tahriş oldu bir de işlemden sonra biraz tansiyonum düştü iki dakika uzandım sonra geçti. Anestezi alacaksan aç gitmen gerekiyor çünkü kan falan alıyorlar. Ben özelde yaptırdım anestezi alsaydım 2600 tl idi anestezi almadan 2000 idi yani 2000 tl Ödemiş oldum. Önceden randevu aldım ben. Adet olunca bitme zamanını hesaplayıp ona göre randevu aldım. İlk günler siyah kahverengi leke geldi sonra kırmızıya dönüştü hiç dönüşmeden geçenler oluyor ama benim kanamam çok oldu. Doktor ertesi gün ilişki olabilir demişti ama biz yapmadık 7 gün. Kan azalır olunca ilişki oldu ilişkiden sonra kanamam daha da arttı iki gün daha kanama oldu9-10. Gün bitti. Bugün 12. Günüm hala siyah kahve pıhtı gibi akıntılarım peçeteye silince geliyor ama çok az kaldı. Böyle işte kuzum

Insallah tutar da hayırlıysa ikiz olur cok isterim ikiz olmasını tedavi olarak ilk aşılama evet ilaç ve iğne de ilk oldu
Kuzum tutarsa büyük ihtimal ikizlerin olur saglıkla tutar inşallah allah gönlüne göre nasip etsin inşallah

Beni de aynı şekil ekler misin sat 28 mart bat 30 nisan polikistik oldupu için bat da kayar yumurtmala da kayar mayısa girer o aynurland

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…