Tam çatlama saati ilişki veriyorlar canımm hadii hayırlısı olsunnn :))Kızlar az önce çatlatma iğnemi vurdu doktorum. Dün ilişki olduğu için bugün olmasın yarın akşam 9 da ilişki olsun dedi inşallah yumurta Sabaha çatlamaz ben aslında bugünde ilişki olsun diyordum ama doktor olmasın diyince vazgeçtim
Tamam canım doğru diyorsun36 saat sonra çatlıyor diyorlar ondan demiştr e dünde değerlendrmişsiniz spermlerinde yaşama süresi var içini ferah tut
Ay hadi İnşallah canım yaTam çatlama saati ilişki veriyorlar canımm hadii hayırlısı olsunnn :))
Vallahi bu günler bekle bekle geçmiyorAy hadi İnşallah canım ya
Bat geçti dündü normalde evet öyle yapacağımYa m
Kaset test yapsana sen bat geçti mi?
yazın kullanmıştım 2 ay kadar hamillik olmadı ama yararı olduğunu düşünüyorum direnç olarak magnezyum eksikliği vs. bir araştırmfk fodega bir araştırayım canım ben ocean q10 kullanıyorum + folik asit kullanıyorum ama bu ürüne bakacağm mfk ürünlerinden memnun musunuz?
Bana pek kimyasal gibi gelmedi rengi de pek açık değil sanki . Bi kan testi mi versen acabaYok kan vermedim pzt gününe kadar beklemeye karar verdim testler ile takip etmek istedim. Bende emin değilim biraz bekleyince en alttakide koyulasti umitlendim, ortadakini sabit tuttum diğerlerini ise kabın içerisinde hareket ettirmiştim o yüzden 2. Sini dikkate almamak daha doğru sanırım, son halini paylaşıyorum. Soldaki bugün yaptığım inşallah kimyasal değildir
Ben şimdiden diyorum iğneyi sabah vurdum zaten bugün 1Vallahi bu günler bekle bekle geçmiyoraramıza hosgeldin
Yok canım kaçırmazsın, ben daha önce çekildim hsgkaçmıyor merak etme. İyi değerlendirin tatlım göbüşler bebiş dolsun
Kaset test yap canım duruma göre bakalım.Bat geçti dündü normalde evet öyle yapacağım
Ahahah benimde bugün 7 bakalimmBen şimdiden diyorum iğneyi sabah vurdum zaten bugün 1
Çok sevindim tatlım hayırlısı olsun inşallah tez zaman bebiş gelsin diyelim biz zaten hala biraktiğin yerdeyizKankiler çok şükür tiroid değerlerim normale döndü. İlacı bıraktım. Bir aksilik olmazsa artık bende Ramazan’dan sonra bebiş denemelerine tam gaz devam edicem. Bekleme süremde dolmuş olacak. Üff çok heyecanlıyım ilk kez her şey yolundayken gönül rahatlığıyla deneme yapıcam. Umarım değerlerim normal kalır. Bu ay reglim 16 gün sürdüğü için yumurtlama ne zaman olur kestiremiyorum ama gelecek ay doktorla takip yaparız İnşAllah@imagination forever fnd_50 savascii beyons melegim can @Papatyamaviss @cnlrm
Canım adet bitiminden 3-4 gün sonra hiç ilişki olmadan gel dediler. Ben adetin 11. Günü gittim. Anestezi almadım. 5-10 dakikalık bir işlem içine ilacı verince kasıklarında adet ağrısından birazcık fazla bir ağrı oluyor ama o anlık işlem bitince geçiyor ben o yüzden anestezi almayı tercih etmedim ama acı eşiği çok önemli. Dayanabilirim diyorsan anestezi alma derim. Benim giriş kısmım biraz tahriş oldu bir de işlemden sonra biraz tansiyonum düştü iki dakika uzandım sonra geçti. Anestezi alacaksan aç gitmen gerekiyor çünkü kan falan alıyorlar. Ben özelde yaptırdım anestezi alsaydım 2600 tl idi anestezi almadan 2000 idi yani 2000 tl Ödemiş oldum. Önceden randevu aldım ben. Adet olunca bitme zamanını hesaplayıp ona göre randevu aldım. İlk günler siyah kahverengi leke geldi sonra kırmızıya dönüştü hiç dönüşmeden geçenler oluyor ama benim kanamam çok oldu. Doktor ertesi gün ilişki olabilir demişti ama biz yapmadık 7 gün. Kan azalır olunca ilişki oldu ilişkiden sonra kanamam daha da arttı iki gün daha kanama oldu9-10. Gün bitti. Bugün 12. Günüm hala siyah kahve pıhtı gibi akıntılarım peçeteye silince geliyor ama çok az kaldı. Böyle işte kuzumfnd_50 canım bu ay hsg çekindin galiba bana biraz bilgi verirmisin ben de düşünüyorum ne zaman gitmem gerek uzunmu sürüyor sen özelde mi oldun ücreti ne kadar canın yandımı hepsini yazarmısın sana zahmet adet bitince mi gitmem lazım birde ben istesem hemen yaparlarmı gün mü veriyorlar
Kuzum tutarsa büyük ihtimal ikizlerin olur saglıkla tutar inşallah allah gönlüne göre nasip etsin inşallahInsallah tutar da hayırlıysa ikiz olur cok isterim ikiz olmasınıtedavi olarak ilk aşılama evet ilaç ve iğne de ilk oldu
Beni de aynı şekil ekler misin sat 28 mart bat 30 nisanMayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız
️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra son durumu bizimle de paylaşın.. ️
Anne adayı SAT BAT Durum Hanimefendi97
6 nisan 30 nisan Sunshine1
1 nisan 30 nisan M Mikmik Kizim
4 nisan 2 mayıs
aynurland 6 nisan 3 mayıs
dream2311
Amin insallah canım hepimizin gönlüne göre versin bebislere kavuşalımKuzum tutarsa büyük ihtimal ikizlerin olur saglıkla tutar inşallah allah gönlüne göre nasip etsin inşallah
Niquş hem psikolojik, hem de vücud olaraq özümü çox yorgun hiss edirem. bilmirem bu şekilde müalicenin faydası olar mı, tatile falan çıxım deyirem bu ay )))Amin İn şa AllahNeden ara vermek istiyorsunki?
teşekkürler canım inşallah bu son olurMerhabaher ay olduğu gibi yine topik topik geziyorum, umarım topik bizlere şans getirir ve güzel haberler veririz topiğiniz hayırlı olsunn aynurland
SAT 5 Nisan
BAT 7 Mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?