Medicana hastanesi prof.dr. Müzeyyen Uyanık canımCanım doktorun kim ben bursadayım
çatlamayan da var kesin değil diye biliyorum ama inş çatlamıştır akıntı ve ağrı varsa çatlarYumurtam catlar mi 19.5 mm ydi. Degerlendirdik de hayirlisi
Hem de nasil bir agri batiyor artik sol mahvoldum ben ama icimde bir his var sanki hamile kalmadan hamile gibi hissediyorum kizlae ben cok takiyorum bu durumu nedense cok isyiyorummçatlamayan da var kesin değil diye biliyorum ama inş çatlamıştır akıntı ve ağrı varsa çatlar
İnşallah güzel haberlerle aliriz da sana umut oluruzBen de 3 ünde vuruldum sizleri takip ediyorum kızlarD defnew @bebibabuli önce siz öğreneceksiniz sonra ben
canım zaten iğnenin içinde hamilelik hormonu olduğu için insan ister istemez öyle hissediyor kendini sıkma rahat ol 10 gün boyunca da hiç bi test yapmaHem de nasil bir agri batiyor artik sol mahvoldum ben ama icimde bir his var sanki hamile kalmadan hamile gibi hissediyorum kizlae ben cok takiyorum bu durumu nedense cok isyiyorumm
İnşallah hepimiz güzel haberlerle kapatırız bu ayı
Duymuştum ismini, gebe kalırsam gideyim bari eski doktorumu da çok seviyorum ama o klinikte çok kötü anım olduğu için oraya adım atmak istemiyorum bebeğimin kalbinin durduğunu orda öğrendiğim içinMedicana hastanesi prof.dr. Müzeyyen Uyanık canım
çok üzüldüm canım kimdi doktorun? ben çok memnunum müzeyyen hanımdanDuymuştum ismini, gebe kalırsam gideyim bari eski doktorumu da çok seviyorum ama o klinikte çok kötü anım olduğu için oraya adım atmak istemiyorum bebeğimin kalbinin durduğunu orda öğrendiğim için
Sen bursada misin ?canım doktorlar o kadar acımasız ki ilk evlendiğimde bi doktora gittiğim çocuk istiyorum diye 3 aylık evliydim beni bi kovmadığı kaldı, tsh 4,6 olmasına rağmen bişey yok dedi bana.. tmm dedim sevindim çıktım 3 ay denedik yine olmadı başka doktora gittim hiç bişeyin yok 3 ay doğum kontrol kullan dedi kendiliğinden olucak.. tmm dedim lanet olsun ki.. 3 ay kullandım 50 gün adet görmedim bırakınca adet oldum 5.gün doktora gittim klomen başladı bırakınca geldi gittim hiç istediğim gibi değil tüp bebeğe git dedi.. beni aşar dedi.. ağlayarak çıktım iki üç gün kesintisiz ağladım.. sonra çok güzel bi doktor buldum adetimin 17.günüydü evet istenilen büyüklükte değil ama sana bi takviye vericem dedi bir de tsh düşürmek için ilaç vericem gebeliği engeller bu yükseklik dedi.. 4 15mm yumurtam 5 gün sonra 20-21 mm olmuştu hemen vuruyoruz son gün zaten şansımız var dedi allah bin kere razı olsun.. şimdi işte sonuç bekliyorum anlıycağın doktor var doktorcuk var.. hangi ildeysen ben sana doktorumu söyleyebilirim kadın zaten prof bursada
Senem Akalın canım Lotus plazada özel yeri var hastanede değilçok üzüldüm canım kimdi doktorun? ben çok memnunum müzeyyen hanımdan
evet canımSen bursada misin ?
Catlam7s canimcanım testler koyu çıkar benim iğneden sonra 5.gün anca silikleşti :)
anladım canım hiç duymadım, ben cenk aşgalli, ferhan sönmez bir de engin korkmazer vardı onlara gidicektim ama özel sağlık sigortası kabul etmedikleri için ve muayenehaneye para veremeyeceğim saçma sapan bi doktora gittim esentepede sonra müzeyyen hanımı buldum çok şükürSenem Akalın canım Lotus plazada özel yeri var hastanede değil
Bende :) hayat hastanesi Özlem hanıma gidiyorum çok memnunum ben 1 senelik evliyim dememe rağmen direk tedaviye başladı aklında bulunsun çok tatlı bir kadınevet canım
yok canım daha erken çatlıyor genelde ama iğne etkisi hep pozitif cıkıyorCatlam7s canim
özlem hanımı biliyorum, kuzenimin doktoru o da çok memnun.. ama biraz prof olması sebebiyle müzeyyen hanıma yöneldim ben üreme endokronologu oldugu için işimi sağlama almak istedim :)Bende :) hayat hastanesi Özlem hanıma gidiyorum çok memnunum ben 1 senelik evliyim dememe rağmen direk tedaviye başladı aklında bulunsun çok tatlı bir kadın
Günde yaklaşık 1mm 2mm arası büyüyor diye biliyorum canım tabi bide yumurtlaliklar ile alakalıYumurtam 12mm kızlar çarşamda günü tahmini ne kadar sürede olgunlaşıp çatlıyor bu durumu takip edip bikenler varmı yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?