Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtam 12mm kızlar çarşamda günü tahmini ne kadar sürede olgunlaşıp çatlıyor bu durumu takip edip bikenler varmı yardımcı olurmusunuz

çatlamayan da var kesin değil diye biliyorum ama inş çatlamıştır akıntı ve ağrı varsa çatlar
Hem de nasil bir agri batiyor artik sol mahvoldum ben ama icimde bir his var sanki hamile kalmadan hamile gibi hissediyorum kizlae ben cok takiyorum bu durumu nedense cok isyiyorumm

Hem de nasil bir agri batiyor artik sol mahvoldum ben ama icimde bir his var sanki hamile kalmadan hamile gibi hissediyorum kizlae ben cok takiyorum bu durumu nedense cok isyiyorumm
canım zaten iğnenin içinde hamilelik hormonu olduğu için insan ister istemez öyle hissediyor kendini sıkma rahat ol 10 gün boyunca da hiç bi test yapma

Medicana hastanesi prof.dr. Müzeyyen Uyanık canım
Duymuştum ismini, gebe kalırsam gideyim bari eski doktorumu da çok seviyorum ama o klinikte çok kötü anım olduğu için oraya adım atmak istemiyorum bebeğimin kalbinin durduğunu orda öğrendiğim için

Duymuştum ismini, gebe kalırsam gideyim bari eski doktorumu da çok seviyorum ama o klinikte çok kötü anım olduğu için oraya adım atmak istemiyorum bebeğimin kalbinin durduğunu orda öğrendiğim için
çok üzüldüm canım kimdi doktorun? ben çok memnunum müzeyyen hanımdan

Sen bursada misin ?

Senem Akalın canım Lotus plazada özel yeri var hastanede değil
anladım canım hiç duymadım, ben cenk aşgalli, ferhan sönmez bir de engin korkmazer vardı onlara gidicektim ama özel sağlık sigortası kabul etmedikleri için ve muayenehaneye para veremeyeceğim saçma sapan bi doktora gittim esentepede sonra müzeyyen hanımı buldum çok şükür

Bende :) hayat hastanesi Özlem hanıma gidiyorum çok memnunum ben 1 senelik evliyim dememe rağmen direk tedaviye başladı aklında bulunsun çok tatlı bir kadın
özlem hanımı biliyorum, kuzenimin doktoru o da çok memnun.. ama biraz prof olması sebebiyle müzeyyen hanıma yöneldim ben üreme endokronologu oldugu için işimi sağlama almak istedim :)

Yumurtam 12mm kızlar çarşamda günü tahmini ne kadar sürede olgunlaşıp çatlıyor bu durumu takip edip bikenler varmı yardımcı olurmusunuz
Günde yaklaşık 1mm 2mm arası büyüyor diye biliyorum canım tabi bide yumurtlaliklar ile alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…