Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum oldu camasırıma da gelıyordu ama yogunlugu battan bı hafta sonra daha cok başladı

Ben zaten hep öyle saydım zaman hızlı geçsin diye bence de iyle 1 gün nedir ki bahah
yani bir de genelde doktorlar 36 saat sonra verdikleri için ilişkiyi ilişkiden itibaren sayılıyor, mesela benim iğneden 12 saat önce iğne günü gecesi ve 36.saatte oldu yani toplam 4 gece üst üste gibi bişi oldu ama daha önceden sperm testi yapılmıştı eşimde sorun yok

O zaman daha kolay 31 martta iğne vuruldum. 1 inden itibaren sayıyoruz ve daha çok var
Aynen canım daha çok var malesef insan istiyor ki hemen öğrendin pozitifleri inşallah bizlere de nasip eder rabbim

Esas sen özünsen..sen psikoloji olaraq hazır olmalısan..o zaman bu ay tatil yap..yaza doğru deyirler hamile qalmaq şansi çox olur..qan qaynıyan vaxtlardı..mende o aylar hamile qalmışdım
he bu ay es geçirem doktorum da aradı ele dedim.. inşallah canım

Bu süreçte yolculuk yapmaman daha iyi olmaz mı tutunması için Ben o hatayı bir kez yaptım döllenme gerçekleşti ama yolculuk yaptım baya tutunamadan gitti . Doktoruna danışıp yolculuk yap canım bence

Kizlar benim ovulasyonum cok yakin carsambanigne vurdum yumurtlama testim de pozitif carsamba aksam vurmustum da 48 saat olacak daha catlamadi mi cok agri oluyor

Kizlar benim ovulasyonum cok yakin carsambanigne vurdum yumurtlama testim de pozitif carsamba aksam vurmustum da 48 saat olacak daha catlamadi mi cok agri oluyor
Canım iğnenin içindede lh hormonu olduğu için ovülasyon testleri doğru sonuç vermiyormuş bende bugün öğrendim testi boşa yapma yani

Canım doktorun kim ben bursadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…