- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Evet kuzum oldu camasırıma da gelıyordu ama yogunlugu battan bı hafta sonra daha cok başladıAnladım görünce canım yarın önemli yani anlaşılan canım sana bişey soracam güzel hamişimiz sende süt gibi akıntı olmuşmuydu bende bu ay vardı bugün süt kesiği gibi kremsi bi akıntıya döndü akıntı şeklinde değil ama vajinada
Süt gibi olan kimyasalda bnde de gelmişti ama bu tarif ettiğim süt kesiği gibi kremsi olanı ilk kez olduEvet kuzum oldu camasırıma da gelıyordu ama yogunlugu battan bı hafta sonra daha cok başladı
Bende Perşembe çekilecem üniversitede inşallah kolay geçer yaBu ay Sadece ovülasyon yapıcam, ateş yapmıcam, hiçbirşey yapasım yok ama hsg çekildim yazık olmasın es geçmeyim dedim
Süt kesiği kremsi karısıktı kuzumSüt gibi olan kimyasalda bnde de gelmişti ama bu tarif ettiğim süt kesiği gibi kremsi olanı ilk kez oldu
Bende hiçbirsey anlatamıyorum sadece bunu bunu yaptılar diyorum o kadar gerçekten çok yıpratıyor insanıBen anneme de söylemedim bu ay sadece 2 ablama .. o süreç çok yıpratıcı
Teşekkür ederim canım benim yarın yine rahatsız ederim tabiki olmazsamSüt kesiği kremsi karısıktı kuzum
Ben zaten hep öyle saydım zaman hızlı geçsin diyetamam bence sende saymalısın canım yine sen bilirsin doktoruna sor istersen ama olcak olduktan sonra 1 gün farketmiyor
yani bir de genelde doktorlar 36 saat sonra verdikleri için ilişkiyi ilişkiden itibaren sayılıyor, mesela benim iğneden 12 saat önce iğne günü gecesi ve 36.saatte oldu yani toplam 4 gece üst üste gibi bişi olduBen zaten hep öyle saydım zaman hızlı geçsin diyebence de iyle 1 gün nedir ki bahah
Canım çabuk geçse de sağlıklı sonuç olmazBen sayıyorum çabuk geçsin zaman
tamam canım ekliyorumooo mayıs ayı da açılmış hayırlı olsun topiğimiz :)
benim hiç bir tarih belli değil ama adımı listeye ekler misin şimdiden yerimi alayımaynurland
uğur getirmesi için :)Peki yaprak ne demek uğurböceği ne demektabloda.
ekliyorum canımaynurland cnm beni de ekler misin? Sat 7 Nisan, bat: 5 Mayıs
Aynen canım daha çok var malesefO zaman daha kolay 31 martta iğne vuruldum. 1 inden itibaren sayıyoruz ve daha çok var
he bu ay es geçirem doktorum da aradı ele dedim.. inşallah canımEsas sen özünsen..sen psikoloji olaraq hazır olmalısan..o zaman bu ay tatil yap..yaza doğru deyirler hamile qalmaq şansi çox olur..qan qaynıyan vaxtlardı..mende o aylar hamile qalmışdım
Ben de 3 ünde vuruldum sizleri takip ediyorum kızlar1 gün var aramızda bende 1 inde vuruldum sende hiç belirti bisey oldu mu şimdiye kadar
Bu süreçte yolculuk yapmaman daha iyi olmaz mı tutunması içinSanırım bende öyle yapacağım, çünkü tam 15 ine denk geliyor ve ben bayram tatili için izmir e gideceğim orda da test yapamam. Yada testleri hazırda bekletmem gerek. Negatif sonucu alırsam moralimin iyi olmayacağını biliyorum..
En sonda benBen de 3 ünde vuruldum sizleri takip ediyorum kızlarD defnew bebibabuli önce siz öğreneceksiniz sonra ben
Canım iğnenin içindede lh hormonu olduğu için ovülasyon testleri doğru sonuç vermiyormuş bende bugün öğrendim testi boşa yapma yaniKizlar benim ovulasyonum cok yakin carsambanigne vurdum yumurtlama testim de pozitif carsamba aksam vurmustum da 48 saat olacak daha catlamadi mi cok agri oluyor
Canım doktorun kim ben bursadayımcanım doktorlar o kadar acımasız ki ilk evlendiğimde bi doktora gittiğim çocuk istiyorum diye 3 aylık evliydim beni bi kovmadığı kaldı, tsh 4,6 olmasına rağmen bişey yok dedi bana.. tmm dedim sevindim çıktım 3 ay denedik yine olmadı başka doktora gittim hiç bişeyin yok 3 ay doğum kontrol kullan dedi kendiliğinden olucak.. tmm dedim lanet olsun ki.. 3 ay kullandım 50 gün adet görmedim bırakınca adet oldum 5.gün doktora gittim klomen başladı bırakınca geldi gittim hiç istediğim gibi değil tüp bebeğe git dedi.. beni aşar dedi.. ağlayarak çıktım iki üç gün kesintisiz ağladım.. sonra çok güzel bi doktor buldum adetimin 17.günüydü evet istenilen büyüklükte değil ama sana bi takviye vericem dedi bir de tsh düşürmek için ilaç vericem gebeliği engeller bu yükseklik dedi.. 4 15mm yumurtam 5 gün sonra 20-21 mm olmuştu hemen vuruyoruz son gün zaten şansımız var dedi allah bin kere razı olsun.. şimdi işte sonuç bekliyorum anlıycağın doktor var doktorcuk var.. hangi ildeysen ben sana doktorumu söyleyebilirim kadın zaten prof bursada
canım testler koyu çıkar benim iğneden sonra 5.gün anca silikleşti :)Kizlar benim ovulasyonum cok yakin carsambanigne vurdum yumurtlama testim de pozitif carsamba aksam vurmustum da 48 saat olacak daha catlamadi mi cok agri oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?