Bende internetten okuduğum kadarıyla gitmiştim. Gerçekten çok memnun kaldım işini hiç riske atmıyor. Ondan önce şehir hastanesine gitmiştim Bi doktora 2 aydır 40 günde adet oluyorum diye iki kere gittim beni sallamadı normal diyip yollamıştı bidaha da gitmedimözlem hanımı biliyorum, kuzenimin doktoru o da çok memnun.. ama biraz prof olması sebebiyle müzeyyen hanıma yöneldim ben üreme endokronologu oldugu için işimi sağlama almak istedim :)
Benim de özel sağlık sigortam var canımanladım canım hiç duymadım, ben cenk aşgalli, ferhan sönmez bir de engin korkmazer vardı onlara gidicektim ama özel sağlık sigortası kabul etmedikleri için ve muayenehaneye para veremeyeceğim saçma sapan bi doktora gittim esentepede sonra müzeyyen hanımı buldum çok şükür
bana da aynısını yapmıştı erkek bi doktordu.. :)Bende internetten okuduğum kadarıyla gitmiştim. Gerçekten çok memnun kaldım işini hiç riske atmıyor. Ondan önce şehir hastanesine gitmiştim Bi doktora 2 aydır 40 günde adet oluyorum diye iki kere gittim beni sallamadı normal diyip yollamıştı bidaha da gitmedim
valla benimde aynı öyle oluyor canım bu ay son :) ama hayırlısı diyorum olsun da.. ben yine yaptırayım :)Benim de özel sağlık sigortam var canımbu ay hamile kalırsak aralıkta doğum oluyo doğumu karşılayacak sigorta bu aydan sonrası 2024 e kalıyor seneye mecbur yine yaptırıcam hayırlısı
ben de pcosluyum. ilaç filan kullanıyor musun ?Ben nisandan direk transfer
Beni de aynı şekil ekler misin sat 28 mart bat 30 nisanpolikistik oldupu için bat da kayar yumurtmala da kayar mayısa girer o
İnşallah olurvalla benimde aynı öyle oluyor canım bu ay son :) ama hayırlısı diyorum olsun da.. ben yine yaptırayım :)
sen bi tedavi gördün mü canımİnşallah olur
Yok canım bende bir sorun yok sadece yaşım genç değil 33 , eşimde varikosel var, 5 yaşında bi oğlum var 2. Yi istedik ama Ocak ayında düşük oldu şimdi tekrar korka korka da olsa deniyorumsen bi tedavi gördün mü canım
Hadi hayırlısı
İnşallah canımİnşallah güzel haberlerle aliriz da sana umut oluruz
yaşın çokta büyük değilmiş ama eşinden dolayı sanırım, hakkında hayırlısı olsun canım bir evladın var yine çok şükür, allah bize de nasip etsin.. sana da inşallah :)Yok canım bende bir sorun yok sadece yaşım genç değil 33 , eşimde varikosel var, 5 yaşında bi oğlum var 2. Yi istedik ama Ocak ayında düşük oldu şimdi tekrar korka korka da olsa deniyorum
Evet evet illallah ettim zaten Bi kadın doğum doktorunun odasına 3 tane hastayı birlikte almazsın yabana da aynısını yapmıştı erkek bi doktordu.. :)
canım valla devlet hastaneleri gidilecek gibi değil, gerçi ben medicanaya gidiyorum, orası da maşallah.. bide benim doktor aşırı doluu hiç boşluğu yok fena yaniEvet evet illallah ettim zaten Bi kadın doğum doktorunun odasına 3 tane hastayı birlikte almazsın ya
Gerçekten öyle şu sağlık sigortasini keşke bende yaptırsaymisim her gittiğim 500 tlcanım valla devlet hastaneleri gidilecek gibi değil, gerçi ben medicanaya gidiyorum, orası da maşallah.. bide benim doktor aşırı doluu hiç boşluğu yok fena yani
e tabiki öyle en azından ilk 10 gün içindeki muayeneler ücretsiz :)Gerçekten öyle şu sağlık sigortasini keşke bende yaptırsaymisim her gittiğim 500 tlolsun gelicek olan bebişime değer gelsin dee yeterkii
Allaha şükür canım kürtaj olduğum katta odalarda hep bebekler vardı ,taburcu olurken asansör bekliyordum asansörden doğum yapan kadınla bebeği çıktı ben bomboş öyle kötü oldumki.. eve geldim çocuğuma sarıldım o olaydan sonra artık çocuğuma bile daha özenli davranmaya başladım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sizlere de en Kısa zamanda nasip etsin inşallahyaşın çokta büyük değilmiş ama eşinden dolayı sanırım, hakkında hayırlısı olsun canım bir evladın var yine çok şükür, allah bize de nasip etsin.. sana da inşallah :)
Evet çok şükür ordan kurtarıyoruze tabiki öyle en azından ilk 10 gün içindeki muayeneler ücretsiz :)
HEPİMİZE GÖNLÜMÜZDEKİNİ NASİP ETSİN ÇOK AMİİİİİİN :)Allaha şükür canım kürtaj olduğum katta odalarda hep bebekler vardı ,taburcu olurken asansör bekliyordum asansörden doğum yapan kadınla bebeği çıktı ben bomboş öyle kötü oldumki.. eve geldim çocuğuma sarıldım o olaydan sonra artık çocuğuma bile daha özenli davranmaya başladım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sizlere de en Kısa zamanda nasip etsin inşallah
evetTest yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?