Choriomon kullanan anneler!!!

CilekRecelim

Kuş koysunlar yoluna
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
2.457
1.629
83
28
Merhaba anneler yine ben klomen kullanımından sonra bugün kontrole gittim yumurtalarım (normalde sağda polikistik vardı ve orda yumurta hiç görmemiştim solda da bi tane anca olurdu şimdi klomenden sonra 2 sağda 2 solda 4 yumurta var :) ) yeterince büyüdüğü için çatlatma iğnesi verdi pregnly 5000 lik 2 tane ama me kadar eczane varsa gezdim hiçbirinde bulamadım en son çare olarak pregnyl nin muadili olan choriomon diye bi başka ilaç almak zorunda kaldım 2 iğneyi aynı anda kullanıcam bunu daha önce kullanan ve faydasını gören var mı pregnyl den başka bi ilaç kafamı kurcaladı .

Son düzenleme:

Merhaba canm.bugun banada chorimon ignesi vuruldu.iki tane.yumurtam 18mm capinda.yarin iliskiye girmemizi soyledi dr.senin durumun nedir merak ettim.bilgilendirir misin

Merhaba canm.bugun banada chorimon ignesi vuruldu.iki tane.yumurtam 18mm capinda.yarin iliskiye girmemizi soyledi dr.senin durumun nedir merak ettim.bilgilendirir misin
Hamileyiö canm şuan 5+5teyim çok şükür ilacı iğnryi dr a gitmeyi bıraktım 3. Ay hamişe kaldım☺

Merhaba arkadaslar.bugun doktorum chorimonu yarin aksam.20:30 da 1/4 ceyrek ampul kullan dedi.biraz kafam karisti acikcasi.tup bebek tedavisi goruyorum.bu ilaci kullanan arkadslar yorum yazabilirmi

Merhaba arkadaslar.bugun doktorum chorimonu yarin aksam.20:30 da 1/4 ceyrek ampul kullan dedi.biraz kafam karisti acikcasi.tup bebek tedavisi goruyorum.bu ilaci kullanan arkadslar yorum yazabilirmi
Ben kullanmıştım 5000 lik iki ampülü tek seferde kullandım bende neden tek seferde kullandığımı anlamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…