Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek arkadaşıma bir türlü çiçek aldıramıyorum sadece benimki mi böyle yoksa sizde de aynı dert varmı. çok istediğim halde almıyor. ben onun kurallarından daha değerli olmalıyım değil mi böyle giderse ayrılacağım :çok üzgünüm:
böyle basit sebepler yüzünden yuva yıkılır mı?kolay kurulmuyor yuvalar ayrılmak basit ama.herkesin eşinin farklı bir karakteri var kimi çiçek almaz,kimi aldatır,kimi çok cimridir.beterin beteri vardır burda neler okuyoruz sizinki onlarla kıyaslanamayacak kadar basit.bunları dert etmeyin kafanıza unutmayın herheş dörtdörtlük degildir herkesin hayatında.
arkadaşlar ben daha önce kimseden çiçek almadım hepiniz almışsınızdır ayrıca ortada bir inatlaşma söz konusu sırf ona örnek olmak için ben aldım çiçek ve başkasından değil ondan alacağım çiçeğin beni mutlu edeceğini söyledim. hakimiyetle ilgisi yok benim için kurallarından vazgeçebiliyorsa nasıl ferhat dağları delmiş şirin için o demek benim içinde özveri demek çünkü ben onun için pek çok şeyde özveride bulunuyorum öyle pahalı bişeyde istemiyorum sadece nasıl bir duygu onu tatmak istiyorum ve beni mutlu edeceğini bildiği halde bunu yapmadığı için ya da küçük süprizler yapmadığı için bana özenli davranmadığını düşünüyorum
erkekler elinde çiçekle dolaşmayı gurur meselesi yapıyolar canım sanki bunu arkadaşları tanıdıkları tarafından alay konusu olacak gibi algılıyolar bence almamalarının en temel esası bu