• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çiçek almayan erkekler...

EVRXIXMCE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
23
2
86
İzmir
erkek arkadaşıma bir türlü çiçek aldıramıyorum sadece benimki mi böyle yoksa sizde de aynı dert varmı. çok istediğim halde almıyor. ben onun kurallarından daha değerli olmalıyım değil mi böyle giderse ayrılacağım :çok üzgünüm:

böyle basit sebepler yüzünden yuva yıkılır mı?kolay kurulmuyor yuvalar ayrılmak basit ama.herkesin eşinin farklı bir karakteri var kimi çiçek almaz,kimi aldatır,kimi çok cimridir.beterin beteri vardır burda neler okuyoruz sizinki onlarla kıyaslanamayacak kadar basit.bunları dert etmeyin kafanıza unutmayın herheş dörtdörtlük degildir herkesin hayatında.

erkek arkadaşıma bir türlü çiçek aldıramıyorum sadece benimki mi böyle yoksa sizde de aynı dert varmı. çok istediğim halde almıyor. ben onun kurallarından daha değerli olmalıyım değil mi böyle giderse ayrılacağım :çok üzgünüm:

Merhabalar..
Çiftlerin birbiriyle hediyeleşmesi sünnetten ve güzel davranış biçimlerindendir kalpleri yumuşatır ama en önemlsi de YÜREKTEN GELEN bir durumdur..
O kadar yüzeysel yazmışsınız ki;şöyle bir özet çıkıyor:SEVGİLİM BANA ÇİÇEK ALIRSA DEVAM EDERİZ İLİŞKİYE;ALMAZSA AYRILIRIM!...Yani derin yazsanız belki mevcut olan diğer soĞuma sebeplerinizi de izah etseniz -hak vericez-aAyrılma sebebi olarak Bu çİçeğe ODAKLANMA;Son çare görme işine..
Şu yazıyı bir okuyun: sengözlerimebaksanab
Sevgilisinden çiçek bekleyen kadın hakimiyet işaretinin peşindedir elbet. hemi de uygar bi adamı kapatmış olma gösterişindedir ayrıca. ona çiçek alsın diye erkeğin ödediği bedelin farkındadır kadın, tam da bu yüzden diretir çiçek de çiçek diye.cebinden para çıksın ister adamın,halkın içinde elinde tüfek tutar gibi nasıl taşıyacağını bilemeden o buketle utana sıkıla yürüsün ister, iş arkadaşları duymasın diye "daima birlikte" gibi saçmasapan bir notu telefonun öte yanındaki mahalle adamı çiçekçiye fısıldasın ister; kısacası basbayağı eziyet etmek ister kadın erkeğe. teslim olsun ister, burnu sürtülsün ister, bakalım kendisi için "bunu da yapacak" mıdır diye sınar.
o yüzden çiçek almış kadının gözlerindeki pırıltıya tekrar bakınız diyorum, muzaffer komutan edasını göreceksiniz. papatya sevgisi falan değildir o. yoksa papatyanın düşkünü, gider kendi alır çiçeğini, değil mi ya?

:roflol::roflol::roflol:

Bu yazı site atıf olsun diye değil biLakis bizlerdeli bu çiçek takıntısıyla keyifLenmek adınadır;lütfen yanlış anLamayın;sizin nezdinizde ÖZELEŞTİRİ yapıyorum kendime de..

böyle basit sebepler yüzünden yuva yıkılır mı?kolay kurulmuyor yuvalar ayrılmak basit ama.herkesin eşinin farklı bir karakteri var kimi çiçek almaz,kimi aldatır,kimi çok cimridir.beterin beteri vardır burda neler okuyoruz sizinki onlarla kıyaslanamayacak kadar basit.bunları dert etmeyin kafanıza unutmayın herheş dörtdörtlük degildir herkesin hayatında.

Canım;eş değiller;arkadaş sevgilisinden bahsediyor...coksekeriremsu

Allahtan sevmiyorum hiç çiçekti vs
ilk günden dedim çiçek, şiir vs sevmem diye
hediye alsın tabi ki ona bir itirazımız yok :lepi:

çiçek almıyor diye ayrılmak da hoş değil bence, herkes aynı olcak değil ki. sevmiyordur belki öyle romantik şeyler CADIARZU çiçek sevgiyi belirleyecek birşey değil ki Şeniz

Adam gibi adam olduktan sonra çiçek almayıversin ne olacak :))) Çiçek almaması sizi sevmediği ya da önemsemediği anlamına gelmez ki.
Benim sevgilimde tam tersi almak ister ama ben istemem. Ne bileyim utanırım öyle elimde çiçekle yürümekten.

Benim eşim sık sık çiçek alır bana gerçekten de KADIN ruhu istiyor;okşanıyor bu hareketle..Buna asla karşı çıkmam ama almazsa da almaasın canım hiç mi romantik bir yanı yok hepten mi bitkiSeL..Karakteri;size olan saygı ve sevgisi öylesine büyük ve derin olmalı ki kapatsın bu ÇİÇEK almama eksiğini ..(sizi üzdüğü için EKSİK diye nitelendiriyorum..)

O da neden bu kadar inat ki;bir kerecik eline kırmızı bir gül alsa da gönlünüzü okşasa ölür mü ..?
Kadın ruhu zariftir aynı zamanda da alıngan ve kırılgandır ona çiçek olayı saçma da gelse;işin ucunda sizi memnun etmek var ne olu yanii..
Siz de fazla takılmayın;başka güzel meziyetleri varsa onlara odaklanın canım..;)
Çoğu kadın etrafındaki kadınlar çiçek aldığı için ya da GÜNÜMÜZ sosyal hayatında ÇİÇEK olayı neredeyse tamamen ticaretle bütünleştiği için; görür ve ister..
Her zaman olmasa da zaman zaman yapılmasıhoş bir davranış;eşlerin bağlılığını pekiştirmek adına..

maddiyatçı bir insan kesinlikle olmadım olmayacağımda...bana alınan bir şeyin büyüklüğü küçüklüğü önemli değildir...önemli olan hatırlanmaktır...sevdiğim bana çok fazla gül aldı..kuruttum onları duvarda sepetin içinde asılı duruyor...dedim yeter alma bana...hele özel günlerde hiç alma para tuzağı...onun yerine bi yemek başbaşa kalmak ne bilim ufak tefek şeyler yetiyor bana haa ya da şehir dışı uzak biyerlere kaçmak en çok sevdiğim şey....sana gül almasından daha çok seni gerçekten sevmesi önemli takılıp kalma...benim aşkım şimdide anneme gül alıyor...diyorum hani bana sana çok aldım yeter diyor anneme alcam....çok hoşuma gidiyor...

aaaaa daha neler artıkkk sevgilim bana çiçek almadı diye ayrılıcamm ölemiii ????? dahaaa nelerr yahhhuuuu

Benimkide tam tersi canım.. Ben hoşlanmıyorum bana çiçek alınmasından.. Tabi ki çok seviyorum çiçekleri ama onların ticari amaçlı olarak kullanılması ve erkeklerin (kadınları mutlu ettiği inancıyla) içlerinden gelmese de bunu yapmaları, hatta yaptıkları hataları örtbas etmek için çiçek almalarından nefret ediyorum.. Defalarca bana çiçek almamasını söylediğim halde hala çiçek yolluyor.. Sanırım naz yaptığımı filan sanıyor aptal :) Sırf bu nedenle ilişkiyi bitirmek istemen aranızda çok yoğun şeyler olmadığını düşündürttü bana canım, bence birkez daha gözden geçir, herşey yolundaysa da böyle şeylere takılma..

Canım benim ilk sevgilim buluşmalarımıza elinde tek gülle gelirdi bende çocuk aklı işte alma ne gerek var falan derdim.Alması yada almaması benim için önemli değildi.Sonra ayrıldık.Ondan sonraki sonuncu sevgilimde 2 kez çiçek aldı oda gülhanedeki çiçekçilerin sayesinde 3yıl içinde ve hep almasını elinde süprizle gelmesini bekledim ama olmadı.İnsan aşıkken sevdiginden istediği şekilde muamele etmesini bekliyor olmayıncada üzülüyor duygular yoğun olduğundan. :asigim:

arkadaşlar ben daha önce kimseden çiçek almadım hepiniz almışsınızdır ayrıca ortada bir inatlaşma söz konusu sırf ona örnek olmak için ben aldım çiçek ve başkasından değil ondan alacağım çiçeğin beni mutlu edeceğini söyledim. hakimiyetle ilgisi yok benim için kurallarından vazgeçebiliyorsa nasıl ferhat dağları delmiş şirin için o demek benim içinde özveri demek çünkü ben onun için pek çok şeyde özveride bulunuyorum öyle pahalı bişeyde istemiyorum sadece nasıl bir duygu onu tatmak istiyorum ve beni mutlu edeceğini bildiği halde bunu yapmadığı için ya da küçük süprizler yapmadığı için bana özenli davranmadığını düşünüyorum

arkadaşlar ben daha önce kimseden çiçek almadım hepiniz almışsınızdır ayrıca ortada bir inatlaşma söz konusu sırf ona örnek olmak için ben aldım çiçek ve başkasından değil ondan alacağım çiçeğin beni mutlu edeceğini söyledim. hakimiyetle ilgisi yok benim için kurallarından vazgeçebiliyorsa nasıl ferhat dağları delmiş şirin için o demek benim içinde özveri demek çünkü ben onun için pek çok şeyde özveride bulunuyorum öyle pahalı bişeyde istemiyorum sadece nasıl bir duygu onu tatmak istiyorum ve beni mutlu edeceğini bildiği halde bunu yapmadığı için ya da küçük süprizler yapmadığı için bana özenli davranmadığını düşünüyorum

Canım hissettiklerini anlaya biliyorum bende hissettim çünki.Bana bazen sorardı istermisin falan diye, ben birşey yapacağım yada alacağım zaman ona sormazdım ki direk olarak alırdım, açıkçası sormasın alsın gelsin istiyordum oda olmadı sonrada o hiçbirşey yapmaz oldu bende sebebini sorunca sen hiç istemedin dedi:1shok:Sonra istememde fayda etmedi.Çiçek sembolik önemsenmek istiyorsun, zorlamayla olamadığı öğrendim.Ben onun için çantada kekliktim hiç çaba harcaması gerekmedi.Sen böle olmaaa sakın kızlar erkeklere her istediklerini yaptırabiliyorlar ama nasıll ben henüz çözemedim yani uygulamada problem varKötü Kazen

ben kendımden örnek verıyım şekerım
bı erk arkadasım vardı yıllarca cıktıgım, her hafta cıcek alırdı her ay da hedıye alırdık bırbırımıze ay dönumuz ddıye,
ama gel gör kı adam bana o cıcgı burnumdan getırırdı göya arkadasca flörtumdu arkadasımdı fln dıyorum evet ama canımı okurdu ınsan ıcın de oturuyoruz böle kaç kısı bu bana bı yıgın laf söler ınsanlara laf soletırdı sonra hep uzer hep aglatırdı ama sureklı cıcek ve hedıyeye bogardı :)))

bırı vardı cok uzun cıkmadım ama assla cıcekalmadı hep nefret ettı al dıyorum derdım ınat yapmıstım en son sonra tatlılıkla fln ama asla asla asla almadı
ya acıyorum cıceklere fln dedı bı defa
ama yalan işte belkı ona gıden paraya acıyo belkı eskı kız arkadasına cok aldı da kız buna ıhanet ettı belkı annesıne hıc cıcek almadı babası o da aynını yapıyo ama psıkolojık bı durum oldugu kesın kesın neyse ayrıldık zaten ben de cok takmıstım bu kdr ınatcı bı adamla cıkamam dedım ayrıldım ıyı de ettım cıcek almaması benı sınır edıyordu

en son sevgılım de cıcek almadı ama pek de ıstemedım
cunku o her hafta alandan ne hayır gördum kı bu alsa almasa kıme ne
bı defa almaya calıstı gıttı cıcekcıye baktı sonra elımde gelmıyım dedı gerı geldı almadı,
yani alabılcegını gosterdı
sonra cıceklı bı takı aldı heh hem cıcek almıs oldum hem de hedıye dedı
espırılı soyledı cok tatlıydı
önemlı olan ortamı yumusatabılmesı yani onu ınat gıbı serıp senı sinir etmemesı canım

mutlu olmuyorsan dırenmenın manası yok

Son düzenleyen: Moderatör:
erkekler elinde çiçekle dolaşmayı gurur meselesi yapıyolar canım sanki bunu arkadaşları tanıdıkları tarafından alay konusu olacak gibi algılıyolar bence almamalarının en temel esası bu

benim o kocam olcak adam hafta da 3 kez ewe çicek getirir iş yerime hemen her gün yollardı! ama bunlar boş şeyler cnm sıkma canını aç benim formu mu bi oku hayatta neler oluoo boşverrrrrrr

benim eşim bana hiç çiçek almazz çünkü hiç sevmemm çiçekleriiiii ben başka hediyeler isterimm çiçeği hediye kabul etmemmmm

Bukadar istemenize ragmen neden almiyor ben onu anlamis degilim cokmu buyuk bir is sanki ya:1shok:

Benim askim sagolsun surekli cicek alir daha cuma gunu eve koccaman bir buket yollamis canim benim:1hug:

erkekler elinde çiçekle dolaşmayı gurur meselesi yapıyolar canım sanki bunu arkadaşları tanıdıkları tarafından alay konusu olacak gibi algılıyolar bence almamalarının en temel esası bu

bizde yeni çıkmaya başladığımızda erkek arkadaşım çiçek alırdı ama poşetin içinde getirirdi:roflol:utanıyomuş elinde çiçekle:utangac:ilk zamanlar çiçek alırdı şimdi öyle almaz takılırım ilk zamanlar alıyodun şimdi niye almıyosun diye:smiley-cool:önemli olan mutlu olmaktır sevdiğinle varsın çiçek almasın ben onu böyle seviyoruma.s.

Back
X