Cicek yaptirip gelmis.. beni tekrar goturdu.. salak kafam.

Konularını hep takip ediyorum ama ilk kez yorum yazıyorum.
Nazarella sen iyi misin kuzum?
Adam düzelecek diye mi soruyorsun hala?
Bu kaçıncı?
Baya plan program yapmış seni eve kadar getirmiş,bileziği alıp gerçek haline dönmüş.
Düzelmeye de hiç niyeti yok.
Niye düzelsinki hem.
GEL deyince gelen,GİT deyince giden bi karısı var,ne kötülük yapsa da yutan..
Ne denir ki, Allah sonunu hayır etsin..

Bir tek basini okudum cunki diger konunu dun okudugumdan aklimdaydi.oyle bir adama kanman col cocukca. Cogugun eline seker verip kandirmasi gibi olmus. Seninnelinede çiçeği tutusturup goturmus ve bilezigini almis.
Amac baska ne olabilir ki? Ayrica..
Dikkatimi cekende... gormcem gelmeyecekmis vazgecmis cumlesi.
Sen hala sorunu orada fark etmemissin.
Kocan gorumcene gelme karimla sorunlarimi halletcem dememiski, gormcen istemedigi icin gelmemis, kendi keyfi icin yani. Kendi keyfi icin gelmediginde sorun çözülmusmu oluyor.anliyorum ailenn bir yuva yikilmasin istiyor ama onlarda bosuna cabaliyor boyle bir adama sana git demekle cocugin hayatinida mafedecekler.

Sen daha iyi bilirsin ama bir adam 7 sinde neyse 70 indede odur.
Senin kocan boyle biri. Birgunde nasil degistigine pisman olduguna inanabiliyorsun
Millet aylardir pişman olan kocasina guvenip pesinden gidemiyor, sen birgun once ozur dile benden diyen adamin pismanligina inaniyorsun. 5 yasindaki cocuk bile inanmaz buna

O zaman ailecek bir sıkıntı var sizde galiba.
Bu adamın getirdiği iki çiçekle bebek var diyerek gönderdiklerine göre ilginç bir durum var sende de ailende de...

Haklisin

O son konum dediğin konunun son konun olmayacağını biliyorduk .

Babasız çocuk büyür mü diye sorduğundan beri okuyorum tüm konularını.

Araya görümcenle abinin evliliği girdi , yeğenler girdi .... o girdi bu girdi ama tek değişmeyen eşinin tavırları.

Düzelmeyecek . Adam bu kadar nazarela . Bundan ne bi fazla ne bi eksik .
. Sende her defasında bu sefer inandım , ayyy ben çok duygusal bakıyorum , yok bebeğim diyip barışacaksın. Zaten ailen ilk günden beri 'eyvah bebeği ile başımıza kaldı' tasasında.

Ne diyeyim ki ben sana . Hastalıklı ilişkiniz böyle devam edecek .

Sen bu adam olmadan yaşayamam diye düşünüyorsun o da bunu pek güzel kullanıyor.

Son düzenleme:
Senin kendine ettigini tüm kk üstüne gelse yine yapamaz.
Ne diyelim mutlu mesut oturun.
Şahsım adına kızmıyorum artık ben kimseye hele böyle konulara hiç
Ne ederse insan kendine eder.
Demek ki sizin ilişki dinamiğinizde gelmeli, gitmeli vur patlasın çal oynasın türevinde.
Artık gide gele yol bellemişsiniz.
Hayırlı olsun

Muhtemelen bebeğiniz doğana kadar gidip gelmeleriniz devam edicek.
Bebeğiniz doğunca gelecek olan muhtelif takılarada el koyup sizi bu sefer gelmemeniz üzere gönderecek.
Yani biraz mantıklı düşünün lütfen
Biz burdan kocanızın nemenem birşey olduğunu anladık da burnunuzun dibinde siz anlamadınız..

ne cezalandirmasi.farkinda deglmsn bu adam cikarcinin teki ve seni sevmiyor.ilerde cocugun bunu goruncede psikolojisi bozulacak.her anlamda iki ucu pis degnek derler ya
malesef o cocuk bosansanda bosanmasanda mutsuz bir hayata dogacak.cok uzucu.

Valla iyi de çocuğun evde annesine böyle davranan Ada'mı görünce mi sağlıklı bi psikolojide büyüyecek. Zaten su an sağlıksız ortamın en dibindesiniz. Benim çevremde boşanan yok ama eşimin kuzenlerinin 3 de 2 Di boşanmış evet çocuklar bazen üZgün oluyor ama genel olarak çok Mutlu çocuklar. Çünkü anneleri Mutlu hepsi kendi ayaklarının üstünde durdu. Hatta içlerinde tekrar evlenenler bile oldu. Bu durumda senin yapacakların o kadar basit ki.
1- ailenin yanına gideceksin ve çok kararlı şekilde boşanmak istediğini eğer onlar destek olmuyorsa da bir kaç ay içinde ayrı eve çıkacağını söyleyeceksin
2- hemen daha hamileliğin ilerlemeden bi iş bulacaksın
3- o karaktersizi arayıp boşanma davası açtığını bundan sonra avukatınla muhattap olmasını söyleyeceksin.
Bu Ada'mdan bişey olmaz bu kadar net hem hatalı hem sen Ada'mın her işini gör hemde üç ay düzelmesini bekle oldu. Bir kere sahtekar olduğu annenlere çiçekle gelip eve geldiğinde lan diye konuşmasından belli

Kalmadi zaten daha fazla umudum kalmadi.
Artik icimde nefrete donustu.
Topluyorum esyalarimi gidiyorum .
Benimle bi guzel oynadi rabbim yanina birakmasin

İyide sen burdaki hiçbir yorumu dikkate almayıp gidip sonra burda ağlıyorsun yine.Defalarca sana yazıldı o adamdan birşey olmaz diye sen yine gittin.Bu adam seni sevmiyor ve sen bile bile lades diyorsun.Bunları da okuyup kendi bildiğini yapıcaksın yine oda ayrı konu

Eninde sonunda yapacağınız ortada ne denir ki bu durumda? Bu evliliğe devam edeceksiniz ve çocuğunuzu bu hödüğe mahkum edeceksiniz. Ben çocuğunuz için çok üzüldüm. Allah ona mutlu huzurlu bir yuva versin çünkü ne annesi ne babası ona huzurlu bir yuva verme derdinde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…