Cicek yaptirip gelmis.. beni tekrar goturdu.. salak kafam.

Bence gitme nazarela .

Med cezir oldun bi oraya bi buraya.

Şimdi gitsen yine döneceksin .

Sürekli valiz toplamak , balkona çamaşır asmak gibi rutin oldu hayatında .

Adam gelecek , aaa nazarela yok . Yine gitti , dur gene çağırayım .

Kal bence . Hatta mıhlan o eve .

bahane üretmeye devam et,mal ortada.sen daha çok çekersin.

Offf ya sırf çocuğum için boşanmadım diyenler...
O kadar mantıksız düşünüyorsunuz ki.
He boşanmayın, her gün kavga, huzursuzluk içinde büyüyen bir çocuğunuz olsun.
Acaba ne zaman farkına varacak bu toplum, boşanmamakla çocuğa en büyük zarar verdiğinizi.

Sonra neden bu kadar çok piskopat var, neden bu kadar çok akıl sağlığını yitiren bir ülke de yaşıyoruz diye dert ediyoruz.

Konu sahibi tamam boşanmayın aynen aynı gaz da devam edin, çocuğunuzu da kavga gürültü içinde büyütün.

hamilesiniz kusura bakmayin bu diyeceklerim agir gelecekse de okumayin. ama bu saatten sonra basiniza gelecek herseyin sorumlusu sizsiniz. Hatta evladinizin da mutsuzlugunun ve bozuk psikolojisinin de sorumlusu siz olacaksiniz. Bir hikaye vardir' adamin birinin sehrini sel basmis ve herkes catilara kosmus. Bu adam da cok dindarmis, Surekli Tanrim beni kurtaracak deyip dua edip duruyormus. Bir bot gelmis bunu almaya ama beni Tanri kurtaracak deyip binmemis. Bir helikopter gelmis onu da ayni sebeple geri cevirmis. en sonunda sel sulari iyice azip adami bogmus. Adam olunce Tanriyla karsilasmis. Beni neden kurtarmadin ey Tanrim ben sana inandim guvendim demis. Tanri da Bre ahmak o botu ve helikopteri sana kim gonderdi saniyorsun demis.' Ozetle, Allah size kurtulmaniz icin onca secenek sunuyor, aklini basina al bu adamdan yar koca baba olmaz diyor ama siz inatla yine yine gidiyorsunuz. Bosanmis anne babanin cocuklari mutsuzmus, boyle psikopat bir adamin yetistirecegi cocuk sevgi kelebegi mi olacak gunahsiz sabii?
Aileniz arkanizda ne kadar guzel size destek oluyorlar, siz gidince geri cevirmiyorlar, bu sartlarin yuzde birine sahip olamayan ve boyle adamlari cekmek zorunda olan kadinlar var. siz onlardan bir degilsiniz. Bi silkinin eger aldirmayacak ve doguracaksaniz da ona gore bir hayat cizin kendinize. Dengesiz bir herifin pesinde acaba bugun iyimiyiz kotu mu diye dusunerek omur curutmeyin.

Al benden de o kadar..
Biz kimiz ki neticede, fikir ister veririz, sayfayı kapattık mı herkes kendi derdinde...

Çok çabuk gidip çok çabuk dönüyor. Kendi de ne yaptığını bilmiyor bence.. Sağlıklı düşünemiyor artık.

Çekeceksin o zaman madem babasız buyutmek istemiyorsun cocugu ve kesin doguracagim diyorsun. Allah kolaylık versin. Duzelir diye umut etmekten bir sey yapamazsin.
Whatsapp iletini 'elinden gelse karisi yerine anasinin koynuna girecek insanlardan koru yarabbim yap sen de !!Inanilmaz ofkelendim!!!!!

Arkadaşlar bence bırakın bu bayana yorum yapmayı artık. Hepimizle dalga geçiyor konu sahibi. Herşeyi hak ediyorsunuz çok iyi olmuş daha da devam edecek böyle çünkü siz bu adamı asla bırakmayacaksınız.Bulunmaz hint kumaşı kocanızla sürünmeye devam. Çocuğum için şu bu diye bahane bulupta kendi bencilliğinizi o küçücük yavruya mal etmeyin artık. Sizin bu koca merakınız yüzünden zavallı yavrucak böyle hangi ferdini tutsan elinde kalacak bir aile içinde hayata 1-0 yenik başlayacak. Size zerre acımıyorum artık. O zavallı çocuk doğduğuna pişman olacaktır ileride sizin yüzünüzden. Çünkü ben böyle bir annem olmasını asla istemezdim.

Çocuğunuz olacak, siz adama bilezik yediriyorsunuz ya.

Bir insan pasif yetiştirildiyse bile bu kadar ensesine vur ekmeğini al olmamalı!

Bu haysiyetsiz, çocuk için kuruş harcamayacak, maddi-manevi tüm sorumluluk sizde olacak, bunu da mı göremiyorsunuz?

Ama yok, bir umut diye çocuğun rızkını yediriyorsunuz, aman çocuğunuz babasız kalmasın!

Dun yazmistim sen o adama geri donersin ve bu hayatinin hatasi olur diye.
Yapmissin hayatinin hatasini, gecmis olsun, bu muameleye alıştır kendini. Daha kotuleri de baslar yakinda, nasil olsa artik biliyor ben ne yaparsam yapayim bu kadin bana geri donecek!!!

O zaman hayatında aksiyon olmaz ki ama
İşin heyecanı bir kocasının bir babasının evine gitmekte.

Olmuyor yapamayacağım, hoppp baba evine

Beni almaya geldi, hoooop koca evine.

Böyle böyle 9 ay geçecek.
Bebeğin yüzünü görünce adamın melek olacağını, baba olduğunu hatırlayıp sorumluluk sahibi bir adam olacağını umut ederek, hayal ederek geçirecek.

Sonra öyle olmayacağını görecek. Bu sefer de ikinci çocuk yuvayı kurtarır deyip ikinciyi yapacak.

Sonra, bizim yuvamızı aslında kv bozuyordu, kv olmasa yuva(!)mızda mutlu olurduk biz aslında deyip kayınvalidenin ölmesini bekleyecek.

Falan filan işte...

Brezilya dizisi gibi bölüm bölüm, sene sene biz de gelişmeleri buradan okuyacağız. Kaçıranlar konuyu takip edenlere soracak, pin pon topu ne taraftaydı, ay pardon nazarela neredeydi, kimin evindeydi şu anda diyecek. Bilenler bilmeyenlere anlatacak.

Bak arkadaşım bugün eşyalarını toplayıp gitsende inandırıcı olmayacaksın eşinin gözünde. Her tartışmada evi terk edip sonra geri dönmen çözüm değil olmamışta zaten. Eşin bunu alışkanlık haline getirdiğini düşünmeye başlamış gider yine alır gelirim nasıl olsa düşüncesi oturmuş kafasında. Yapacağın şey çok iyi düşüneceksin gidiyorsan bir daha dönmeyeceksin ama kendine güvenin yoksa yine dönebilirim diyorsan da gitmeyeceksin bu adamı ve ailesini olduğu gibi kabul edeceksin. 15 yıllık evliyim bir kez olsun eşimle tartıştıktan sonra evi terk edip ailemin evine gitmedim. Gidersemde bir daha dönmem eşimde bunun çok iyi bilincinde.

"bilezikler nerede lan"... usluba bak.

size diyecegim tek sey var, kusura bakmayin ama, insanda biraz gurur olur yahu!

Hic bosuna "dogacak cocugum babasiz kalmasin bik bik" gibi sacma bahaneler uydurmayin, siz bu igrenc adami birakmak istemiyorsunuz. pek tabi biliyorsunuz ki bu adamdan baba falan olmaz. Cocuk dogunca mucizevi bi sekilde bu adamin degisecegini dusunuyorsunuz ya, gercek tokat gibi suratiniza carpacak. Bu adam degismez.

Ne diceğimi şaşırdım kaldım böyle
Nasıl bir koca bu böyle nasıl bir insan

ben o annenin yerinde olsam daha kapımı açmam konu sahibi şansını fazla fazla zorluyor zaten

Bu ülkede her gün onlarca çocuk babasız kalıyor, kimisi daha doğmadan hatta...Onlarınki çok farklı, senin beş para etmez kocana benzemezler orası ayrı tabii ama örneği vermekteki maksadım "babasız da büyünür"

Varsın sizinki de babasız büyüsün ama mutlu büyüsün,başında manyak bir baba olmadan...

sen fakesin ve milleti aptal yerine koyup eğleniyorsun bence.
can sıkıntısından herhalde ya da kafa gidik sıcaklardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…