Cicek yaptirip gelmis.. beni tekrar goturdu.. salak kafam.

Kalmadi zaten daha fazla umudum kalmadi.
Artik icimde nefrete donustu.
Topluyorum esyalarimi gidiyorum .
Benimle bi guzel oynadi rabbim yanina birakmasin
bence boşuna toplamayın sonuçta yine 1 haftaya kalmaz eve geri geliceksiniz her seferinde kendinizi daha da komik duruma düşürüyorsunuz .

Adam biliyor işte geri geleceğinizi .bu saatten sonra kızmamızın , üzülmemizin ve fikir vermemizin anlamı yok çünkü kendi bildiğinizi yapıyorsunuz; demek ki görmek istediğiniz muamele yaşamak istediğiniz hayat bu . neler söylendi size burda ama boş yere buradaki arkadaşları üzüp sinirlendiriyorsunuz kusura bakmayın

korkarım ki ilişkiniz düzelemez.
iki tarafta saygısızlıkta çığır açmış durumda en mantıklısı boşanmanız ailenizin yanına dönün ve bir daha kesinlikle dönmeyin bu adama.

Kalk babanin evine geri don. Seni orada da istemiyorlarsa siginma evine gidersin. Ama o koca bozuntusuyla ayni evde daha fazla kalma, gerek yok

Gidiyorum arkadaslar tamam budefa da salaklik yaptim. Ama bundan sonra sizi dinlicem gidiyorum bidahada donmeyecem .

o kadar gereksiz yuz goz oluyorsunuz ki. ikinizde olgunlasamamissiniz. bende daha once kac kere boşanmaya karar verdim ama hic evi terk etmedim. once kendi içimde emin olmadan neden surekli aileme mahcup olayım ki. git gel git gel cocuk oyuncagi oldu sizinki. ya net karar verip ayrilin yada bazi seylere sabredip yapici olmaya calisin. bazi şeyler degismez. ya sabredeceksiniz ya ayrilacaksiniz. opeyim diyip yuze tukurmeler falan sizin yaptiginiz da hos degil. filmlerdeki dizilerdeki gibi olmuyor bu isler. gece gunduz ayaklariniza kapanip her dediginizi alttan alacak bi koca olmayacak buna emin olun. ya sizde tasin altina elinizi atip alttan alacaksiniz yada bosanacaksiniz. karninizdaki bebegi de en strese soktunuz bunca zaman.

bilezigi adamın ivir zivir borcuna vermek yerine
çocuğunuz için harcasaydiniz
bu adamın hala neyi umut veriyor
aldığı iki parça ot mu
bir hafta sonra da görümce gelir zaten
hazırlıklı olun

Biz yine yazıcaz yapma etme diye.
Sen yine ilk fırsatta koşa koşa gideceksin kocana
TEK.İSTEDİĞİN psikolojik olarak rahatlamak. Buraya bunun için yazıyorsun . Artık kendimi yormuyorum..
Hani derler ya bazen kurban katiliyle suçu bölüşürmüş....

Sana o kadar çok sey yazmak istiyorum ama hiçbirini yapmayacağın için boşuna kendimi yormak istemiyorum.
Sadece şunu söyleyebilirim esine hadi eşi geçtim dogmamis çocuğuna bela okuyan adamdan ne es olur ne baba olur ne de ona insan denir.
Senin ailen arkanda olsa ben kizimi sokakta bulmadım sana ezdirmem deseler en başta hersey daha farklı olabilirdi.
Adam her defasında seni geri getireceğine o kadar emin ki.
Ailen belki böyle soyleyemiyor ama hiç blöf de mi yapamazlar ya arkanda olduğunu gosteremezler mi yani nasıl vicdanları rahat ediyor böyle bir adamın yanına göndermeye seni?

Eve gelmişsin ve yine geri dönüyorsun.
Nazarela sana kızıyor değil üzülüyoruz çoğumuz.
Ani kararlarla bir oraya bir buraya gide gele kafan bulandı.

Kocan olacak adam iyileşecekse doktora gitsin. Kesinlikle tedaviye ihtiyacı olan bir manyak.
Burda ne konular okudum, kimseye hakaret etmedim. Ama senin kocaya edecem, manyak, ruh hastası.

Evliliğin için, bebeğinin anne babası ile büyümesi için çaba harcadın, gördük, Allah da gördü.senden çıktı bu iş artık. Senin yapabileceğin birşey yok. Karşında insan yok, zerre kadar insanlıktan nasiplenmemişler.

Eve dönerken "ablam gelmeyecek, vazgeçti" diyen adamla neden geri dönersin ki..
Ablası kendi vazgeçmiş.
Kocan "abla şimdi gelme,yeri ve zamanı değil" vs diyerek kendi engellememişki..
Neresinden tutsan elinde kalan bir adam ve ailesi....

Ailene dön.. Ailen de inanmasın artık o dengesiz herife.Annenle birlikte büyütürsün bebeğini, çalışırsın ileride.. Ama orda da barınamazsan devlete sığın yapacak birşey yok.

Ben ailene dön demeyecegim kendi evliliginin çıkmazlarını ve kurtarabilir tarafı olup olmadıgını sadece kendin bilebilirsin
Bak nazarela gidiyorsan bizden etkilenip gitme, kendin istiyorsan git
Otur düşün sence gitmen mi saglıklı olanı kalman mı diye tahlil et.
Döneceksen eger hiç gitme.
Samimiyetsiz oluyor ve adamın eline sürekli nasılsa gelecek kozu veriyorsun

bir de anlamadğım şey ailenizi karşınıza alıp konuşmuyor musunuz ? eşim sizin yanınızda böyle böyle davranıyor ama eve gidince bana bunları bunları yapıyor siz beni ezdirmez arkamda durursanız oda yüz bulamaz en azından biraz çekinir baba arkamda olduğunu bileyim oda sahipsiz olmadığımı anlasın beni geri göndermek için zorlamayın vs demiyor musunuz ?

ben şiştim burda

Gidiyorum arkadaslar tamam budefa da salaklik yaptim. Ama bundan sonra sizi dinlicem gidiyorum bidahada donmeyecem .
Sen hep boyle baskalarinin lafiyla mi hareket ediyorsun? Biraz akli selim ol, dusunerek hareket et. Git gel bu ne yahu evcilik oyunu mu bu al misketlerini ver benimkileri kustum oynamiyorum. Cocuk musun sen?

Yazık ya
Sen cidden o çocuğuna babalık yapacağını çocuğun mutlu mu olacak mı sanıyorsun.
Kalk git kızım ne diye bekliyorsun adamın g*tünün keyfini.
Ailene anlat sahip çıkın de.

Bu babayla bu kadar mutsuz eve çocuk doğurma daha iyi.
O çocuk her tartışma da lanet edecek.kalk git biraz güçlü ol.

Benim annemde böyle bir pislikle evliydi baba demek bile istemiyorum. kimse sahip çıkmadı ye dayandı dayanabildiği kadar.her gün o eve giderken lanet ettim evi terkettim sonunda.

Annem ayrıldığı gün nefes aldım.Yazık ediyorsunuz babasız büyümesin diye diye güzelim yavrulara.

Ablanın oğlunun durumuna üzülüyorsun ama böyle bir evlilik içerisinde büyüyen çocuğun durumu ablanın çocuğundan daha üzücü olacak bunun da farkında değilsin tabii, aman neyse sinirim bozuldu

Cocuk babasiz buyumesin diyorsun da gorunen koy kilavuz istemez. Boyle de samar oglanina donecek. Yazik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…