çiçek yollamayan koca

Sevgi gösterisini çiçek yollamak olarak algılamayan bir eşin var.
Bence bunlara takılı kalma.
Senin baskınla aldığı çiçekten memnun olacak mısın sahi?

Eşim çiçek sitesinden sipariş verseydi hiç memnun olmazdım.
Benim eşim çiçekçiye bizzat gider ve neredeyse buketi kendisi yapar.Yani bütün çiçekleri malzemeleri kendisi seçer.
O yüzden çiçek sitesi olayı bana ters,duygusuz anlamsız geliyor.
Hani filmlerde işadamlarının sekreterleri yıldönümlerini hatırlatıp hediye seçer ya aynısı.

Nasıl evlenme teklif etti merak ettim :)

Bana çok saçma geliyor bu çiçek muhabbeti ya, en fazla bir hafta sonra çöpe gidecek bir şey. Yazık günah o paraya. Eski erkek arkadaşım her buluşmamızda çiçek getiriyordu, artık dedim sonun da getirme diye. Yok olmaz ben elim boş gelmem dedi. İstemiyorum diyorum, olmaz diyor. İlla bir şey getirmek istiyorsun kitap getir dedim bende. O da hep kitap alır gelirdi.
Ayrıca işyerime çiçek gelmesi ayrı bir itici gelir bana, bir özelimiz olmalı, bence elden vermesi daha güzel ki erkekler elinde çiçek taşımaktan nefret eder genelde. Bunu bu kadar sorun yapmanıza şaşırdım. Herkesin beklentisi farklı oluyor işte.

Yok daha öncesi harikaydı 10 yıldan fazla geçmesine eağmen geçen gün kardeşim bile hala unutamadiğini aöyledi o kadae beğenmii.sevgililer günüydü kalplı bir nevresim üzerine güllerden kalp yapılmiş kalbin ortasında kalplı bir kağida not yazılmıs.gazeteye ilan verilmiş büyük kalplı bir ayıcık alınmıs.kalplı terlik alınmıs.birkaç üat baş fln.dolu ciceklerle oda.o günkü odanın kokusu burnumdan gitmez harikaydı okuldan gelmiştim o kötü havada bahar havası vardı odamda.ilk evlilik yıldönümümüzde telefon ihtiyacım vardı onu aldı.sonrasını unuttum öyle cok özel biriey yok

bu dediğinizi ne zaman yaptı anlamadım.ama cok güzel, benim esime gore degıl hıc asla yapmaz heralde boyle bsy..
bu arada benım esim ertesi gün cıcek yolladı. buraya yazacaktım unutmusum. milletin dediği gibi hava degıldı derdım, kimse görmedi zaten, koydum arabama eve getirdim, kimsenin görmesi degıldı derdım, boyle bi jest yapmasıydı neyse yaptı.. bu bana bi zaman yeter:) seviyorumbenkocamıya..

boşa

2003-2004 yılları fln sı sanırım sevgiliydik o zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…