çiçek yollamayan koca

Nedense bu konuda erkeklere hak veriyorum ben
Onlara bizde sevgi istediğimizi söylemeliyiz diye düşünüyorum.kimse bizim içimizi okuyamaz çünkü.imadan da anlamiyorlar
:))

Büyük ihtimalle bu da fazla dayanmaz,benim masam da cama uzak. Hem de tam tepesinde klima üflüyor

Demiyim demiyim diyorum ama sende hiç bişey beğenmiyosun konu sahibi

C CeYz mesela bu masamda böyleydi baktım soluyo eve götürdüm sonrası böyle oldu
Hoş onu da ay eşim bana alsın diye defalarca demedim
Geçiyoduk çiçekçiden, öğle arasında
Ne güzelmiş bi tane alayım diye girdim, eşim ödedi kendi ödemese de ben öderdim
Seviyosam alırım, eşim alsın diye niye bekleyeyim ki

Benimkide
ozel gunler haric cicek almaz

dun cicek seklide ekmek almis bende laf soktum artik aldigin tek cicek bu diye bakalim cicek nezaman gelecek :)

Canlı çiçeğe alerjim var. Çok şeye alerjim olduğu gibi. Yani kocamın işine geliyor. Bir keresinde yıl dönümü yapay çiçek aldı. Kocaman dekoratif birşey. Getirirken kimse görmesin diye siyah pazar poşetinde getirdi

Beterin beteri var

Ne güzel büyümüş ya,ben böyle güzelleştiremiyorum, sanırım koyduğum yerleri tutturamıyorum ya da sulama kısmında sıkıntı var :)

Canım o süsüleri çıkarsan keşke çiceğe değdiği yerleri zarar veriyor solduruyor ben hemen çıkarıyorum kıyamıyorum

Ne güzel büyümüş ya,ben böyle güzelleştiremiyorum, sanırım koyduğum yerleri tutturamıyorum ya da sulama kısmında sıkıntı var :)
Bunu sulamayı unutsanda solmuyo formülüm bu, menekşe olsa hemen soluyo mesela
Geç sulanan bir bitki , adı Kalanşo

Canım o süsüleri çıkarsan keşke çiceğe değdiği yerleri zarar veriyor solduruyor ben hemen çıkarıyorum kıyamıyorum
Şimdi yok o süsler
Daha büyük saksıya aldım çünkü , elim değmişken o süsleri de yoldum attım

Canım dert ettiğin şeye bak. Eşiniz özel günlerde alıyormuş ne güzel. Bizim eşler onuda almıyor. En son bir tane gül almış onuda gazete kağıdıyla kaplattırmış bir tanecik gülü elinde taşımaya utanmış. Beterin beteri, odunun odunu var işte. Daha önce üye olduğu siteden bir arkadaşının düğününe, iş yeri açılışına falan yollamıştır belki.

Millete gösteriş olması şart mı?

Bizim okulda bir arkadaş vardı o zamanlar 4 yıllık evli eşinden şikayet eder dururdu.
Eşi de tüm özel günlerde okula meyve sepeti yok kocaman çiçek yollar dururdu.
Doğum günü, yıl dönümü falan.
Bir tane meyve yemezdi, bize dağıtırdı falan. Yüzü de hep asık kadının..
Hepimiz ayılıp bayılırdık vayyyyyy adama haksızlık ediyorsun hee derdik.

Cevap: Bana evde insan gibi davransın, millete gösteriş yapmasın.
Ekmek almaya üşenen adam, bir işin ucundan tutup da beni düşündüğünü göstermeyen adam
millet görsün diye bunları yollamış mutlu olmuyorum daha çok nefret ediyorum ondan.

Evlendikten bir zaman sonra ancak anlayabildim kendisini..
Uzaktan davulun sesi hoş tabi..

Hicbir ozel gün kutlamiyoruz.
En son alinan cicek kiz istemeye gelirkenkiydi.
Cok sukur mutluyuz ufak tefek seyler disinda sorunumuz yok.
Sen de yazmissin mutluyum iyi anlasiyoruz diye.
Belli ki kendine dert edecek konular ariyorsun.
Arama.
Sorunun cozulmus olur

Ay Allah'im ya... şöyle mutlu bir evliligim olsun da kocam hic hayati boyunca cicek almasin. Milletin ozendigi hayatlar icindesiniz otun bocegin pesine dusmeyin. elden vermis de siteden yollamamis. Hayatimi kaydiran sahis siteden yollamisti iki kere. Evlendik evet hayatimi kaydirdi. Alin size cicek.

Bu baslik altindaki reklamlarda cicek reklamlarinin olmasida enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…