- Konu Sahibi dilber akin
-
sorun aslında sadece çiçek değil çiçek sadece bir tanesi bazen bardağı taşıran son damla ilgisizlikte sevgişsizlikte.bazende sevgisinin gösteriminde beklenilen ilk sırada.yani tek başına dert değil çiçek.her türlü zevgisini gösteren eş için çiçeğide yolllamasada olur diyen kadınlarda vardır eminim.senin gibi.:))
Büyük ihtimalle bu da fazla dayanmaz,benim masam da cama uzak. Hem de tam tepesinde klima üflüyorOh gözün gönlün açılsın canlı çiçek çok severim ama masam cama uzak kaç tane almıştık soldurdum, kıyamaıdm eve götürdüm evde kapalı balkonda canlandılar bi güzel. Ama keşke diyorum masamda olsa güzel görsem gözümün önünde şöyle
Demiyim demiyim diyorum ama sende hiç bişey beğenmiyosun konu sahibibana da saksılı cıcekler hıc cazıp gelmıyor. evıme bıle almadım o kadar sevmem. ama esıme cıcek yollarken o oyle sevıyor dıye saksılı kocamn bı sey yolladım. burdakı anlatan arkadasın esi polis gibi o da cok hoslanmazdı.:)
Baktın soluyo eve götür , yazıkBüyük ihtimalle bu da fazla dayanmaz,benim masam da cama uzak. Hem de tam tepesinde klima üflüyor
Eğer odasına götürmezse, burada kalsın derse öyle yapacağımBaktın soluyo eve götür , yazık
Ne güzel büyümüş ya,ben böyle güzelleştiremiyorum, sanırım koyduğum yerleri tutturamıyorum ya da sulama kısmında sıkıntı var :)Eki Görüntüle 1676180
C CeYz mesela bu masamda böyleydi baktım soluyo eve götürdüm sonrası böyle oldu
Hoş onu da ay eşim bana alsın diye defalarca demedim
Geçiyoduk çiçekçiden, öğle arasında
Ne güzelmiş bi tane alayım diye girdim, eşim ödedi kendi ödemese de ben öderdim
Seviyosam alırım, eşim alsın diye niye bekleyeyim ki
ben cidden çok severim, anneme ablama kayınvalideme yollarım, o kadar severim ki parasına acıyamam.. baskasıa almayı da severim, bana da alınsın isterim.
Eki Görüntüle 1676180
C CeYz mesela bu masamda böyleydi baktım soluyo eve götürdüm sonrası böyle oldu
Hoş onu da ay eşim bana alsın diye defalarca demedim
Geçiyoduk çiçekçiden, öğle arasında
Ne güzelmiş bi tane alayım diye girdim, eşim ödedi kendi ödemese de ben öderdim
Seviyosam alırım, eşim alsın diye niye bekleyeyim ki
Bunu sulamayı unutsanda solmuyoNe güzel büyümüş ya,ben böyle güzelleştiremiyorum, sanırım koyduğum yerleri tutturamıyorum ya da sulama kısmında sıkıntı var :)
Şimdi yok o süslerCanım o süsüleri çıkarsan keşke çiceğe değdiği yerleri zarar veriyor solduruyor ben hemen çıkarıyorum kıyamıyorum
Ohh mis gibi rahat etmiştir canlılarŞimdi yok o süsler
Daha büyük saksıya aldım çünkü , elim değmişken o süsleri de yoldum attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?