çiçek yollamayan koca

ne kadarlık evlisin çok merak ettim :)

Keyfe keder sıkıntı bu olsa gerek canım benim evine ekmek getirmiyen adamlar var senin dert ettiğine bak müjdeee evlilik hayatına hoş geldin bence özel günlerde çiçek alıyorsan bununla yetin ve keyfini çıkar 12 senelik evliyim ve aldığım çiçek sayısı anca iki elimin parmak sayısı kadardır))

Özel günlerde alıyormuş zaten sorun ne ?

Evlilikte bu kadar romantiklik beklemek bana abartı geliyor .

Eşim bana biliumun özel günlerde çiçek özellikle orkide alırdı.ev bi ara orkideden geçilmiyordu.eşime bir gün bana her özel günde çiçek almana gerek yok onun yerine çeyrek altın al dedim:) o gün bugündür çeyrek altın alır getirir göğsümün üzerine iğneler.benim diyen çiçeğin veremediği sıcaklığı hissederim göğsümde:)
Çiçeği çeyreğe takasladığımdan bu yana çil çil altınlarım oldu.çiçek gibi solmuyor da üstelik

Çiçek gördüğüm zaman tek düşündüğüm soldukları ve saçılan paraya yazık olduğu. Şu zamana kadar abimden 1 kere, onun dışında hep babamdan çiçek aldım ve başka erkekten gelen çiçeğin gözümde zerre değeri yok, söyleyeceğim ileride partnerime bana çiçek alma diye. Çiçeğe sevinmek ne Allah aşkına, ot parçası yani ben evime güzel görünsün diye alır kenara koyarım. Hiçbir anlam ifade etmiyor.

Nasil yani özel günlerde alıyor ve bu zayıf mi kalıyor çünkü o gün alacağını umuyorsunuz ve sürpriz olmuyor ..ansızın olsun işyerinde olsun havanız olsun. ..
Daha samimi şeyler talep etmelisiniz esinizden çiçek çok klişe

y
Yukarı yorumlarda resim koymuştum,mor orkide.Onu da mı beğenmedin? 2 günde solanlara göre daha güzel değil mi sence?
Sanırım her konuda olduğu gibi bu konuda da her zevk farklı :))
yok orkideyi görmedim, olur mu orkide candır ya.. onu cok severım. zaten masama da oyle bsy ısterım hep dursun gozumun onunde. saksılı yesıl yapraklı cıceksız bıtkılerı sevmem ben.

c
cok guldum valla cok alemsınız:) benımkı oyle bsy yapsa ben ona da kuserım..

Özel günlerde alıyormuş zaten sorun ne ?

Evlilikte bu kadar romantiklik beklemek bana abartı geliyor .
evet ben baya romantızm beklıyorum sanırım. yapıyor da ama bsy yapmayınca hemen sevhısınden suphe edıverıyorum. sonra ama yanyana gelınce pısman oluyorum kendıme kızıyorum.

bir yıllık evlıyım. sımdıden aldıgım cıcek sayısı elımın parmaklarını gecer. ama bu konuda benım asıl canımı sıkan, daha once bu sıteye uyelıgı varmıs demekkı gonderıyormus bırılerıne bana hıc yapmamasına rahmen dıye canım sıkılmıstı.
aksam cep telefonunda msg gordum verdıgınız sıparıs 4 kasımda teslım edılecektır dıye. bu barı banadır dıye dusunuyroum. :) beklemedeyım..:)
ne kadarlık evlisin çok merak ettim :)
,

ya valla kuzum sizin derdiniz yok bence Çiçek almış almamış ilerleyen yıllarda umrunda olmıcak inan bana ahhh ahhhh

Ya böyle bir sebepten can sıkılır mı. Adam seni seviyor mu, sana özel günlerde hediye, çiçek vs alıyor mu, seninleyken sen de onunlayken mutlu musun, ikiniz de iyiki evlenmişiz diyor musunuz. Bunlar varsa çiçege ne gerek var. Benim eşim beni öpsün seni seviyorum desin tamm. Yaşadığımız evin gülü, papatyası, orkidesi bizleriz zaten. Takma bunları ilerde zaten kafana takıp kendini yıpratacağın çok şey olacak

Konuyu okudum, yorumlara bakmadım.

Ben 4 yıllık ilişkimde 1 dal gül dahi görmedim Evet bunu çok sorun ettim ama adamın yapısında yok. Sırf bu yüzden ayrılmışlığım bile oldu Hediye, çiçek muhabbetimiz hiç olmadı. Ağzımla söylememe rağmen "ben anlamam o işlerden, kredi kartımı vereyim ne istiyosan al" dedi hep Odun mu? Evet sonuna kadar odun. Kütüğün ta kendisi Ama gönül bu, seviyorum işte. Hala zaman zaman üzülüyorum bu konuda fakat değiştiremiyorum, yapacak bir şey yok. Üstelik benimki özel günlerde dahi hiçbir şey almamıştır daha. Sözlü kutlar, sevgi yumağı oluruz o kadar Dürüst, sorumluluk sahibi, ileri görüşlü, anlayışlı, sahiplenici, merhametli, sadık, özü sözü bir olması yeterli geliyor artık bana. Belki pollyannacılık yapıyorum ama çiçeklere, hediyelere boğup arkamdan iş çevirseydi daha çok üzülürdüm. Seviyorum be sevgilimi Sizde bazı şeyleri büyütmeyin lütfen. İlla masanızda çiçek olsun istiyorsanız, birilerine hava atmaksa amacınız eşinizin adıyla kendinize çiçek gönderin Yapanlar varmış o yüzden aklıma geldi Mutluluklar..

yakında eve gelen çiçeklerden de olacaksın benden söylemesi.....
iş yerıne çiçek nedir ya. hiç hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden. özelını gizli yaşa. herkesin görüp bilmesine gerek yok ki.
bir ark nişanlısına yolluyordu sürekli. eşimde dedi ki işe başladığında bende sana yollayım cnm. bende aman yok kalsın dedim,istemem.
zaten çiçeklere kıyamıyorum. sonları çöp oluyor üzülüyorum.

İlla şu çiçek alınmalı mı yahu anlamadım ki zaten özel günlerde alıyormuş nedne sevgi aşk şu çiçekle ölçülüyor anlamıyorum ben erkekler bizim gibi değil gereksiz görüyorlar bunları ilk başlarda bende öyleydim de ne gerek var yaa çiçeğe verilecek parayla git bir yerde yemek ye yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…