• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cicim ayı bitti galiba

Son Gelişme:
Bugün telefonda uzun uzun konuştuk.
Seven insan yanıma gelirdi, kuzenlerin beni zerre ilgilendirmiyor dedim. Ama elimde değil ben istemez miyim dedi.
Ben de kafamdan örnek uydurdum ''bir tanıdığımın sevgilisi X şehrinden her haftasonu geliyor, sevmek böyle bir şey'' dedim. Aslında öyle bir tanıdığım yok:KK53:
Ben sevmiyor muyum yani dedi. Bunu artık bilmiyorum hiç bir icraat yok. Gelmiyorsan da eyvallah paşa gönlün bilir dedim.Ama nasıl hem ciddi ve umursamazım:ıslık:
Sonuç bu haftasonu yanıma geliyorEn Büyük KK
Hepiii Hepiii merak ediyordun:KK19:

Son Gelişme:
Bugün telefonda uzun uzun konuştuk.
Seven insan yanıma gelirdi, kuzenlerin beni zerre ilgilendirmiyor dedim. Ama elimde değil ben istemez miyim dedi.
Ben de kafamdan örnek uydurdum ''bir tanıdığımın sevgilisi X şehrinden her haftasonu geliyor, sevmek böyle bir şey'' dedim. Aslında öyle bir tanıdığım yok:KK53:
Ben sevmiyor muyum yani dedi. Bunu artık bilmiyorum hiç bir icraat yok. Gelmiyorsan da eyvallah paşa gönlün bilir dedim.Ama nasıl hem ciddi ve umursamazım:ıslık:
Sonuç bu haftasonu yanıma geliyorEn Büyük KK
Hepiii Hepiii merak ediyordun:KK19:

Taktiklerin gücü işte! :) Bu şekilde devam ediyoruz o zaman. Bu adamlar bu dilden anlıyor ancak.

Umarım çok mutlu olursun. :)

Taktiklerin gücü işte! :) Bu şekilde devam ediyoruz o zaman. Bu adamlar bu dilden anlıyor ancak.

Umarım çok mutlu olursun. :)
Sizin sayenizde. Buralarda yazılanlar aklımı başıma getirdi, kafama dank etti.
Gerçekten hepinize çok teşekkür ederim:KK200:

Günümüz ilişkilerinin sorunu var birazda ortada.. Eskiden telefon yoktu yetinirdik.. Uzaktaki biriyle haftada bir kez telefonlaşmak manyak güzel birşeydi..Şimdi her an mesajlaşma fırsatı doğdu.Bunun ilk handikapı; çiftler birbirine kolay ulaşabildiği için herşeyi hızlı ilerletiyor doğal olarak,hızlı yaşanan şeyler doyuma ulaştırıyor bir tarafı..Bu da genelde erkek tarafı oluyor.Diğer handikap ; Sürekli ve en ufak farklılığın farkına varıp dertlenmek zorunda kalıyoruz.Sizin ilişkinizde sizin farkına vardığınız gibi yani..Eskiden arardı ama şimdi eski ilgisi yok gibi bir farkınalık oluştu..Bu ne yazık ki günümüz ilişkilerinde büyük sıkıntı haline geldi..Erkekler doyuma ulaştıktan sonra da ilgiyi devam ettirebiliyorsa ilişki devam edebiliyor.Yoksa bu tarz şeyler malesef çok olası halde geldi..

Sizin meselenizden bahsedersek de; evet adam rahata ermiş amaaan demiş artık.. Tek yapabileceğiniz şey..sizde soğuk ve ilgisiz olun.

Back
X