- 23 Ocak 2018
- 454
- 565
- 18
- Konu Sahibi merkurvenus
Dün geceden beri ulaşamıyorum onaO arayana kadar sende arama o zamsn birax kendini ağırdan Al
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün geceden beri ulaşamıyorum onaO arayana kadar sende arama o zamsn birax kendini ağırdan Al
Dün geceden beri ulaşamıyorum ona
Evet, ulaşamıyorumTelefonu mu kapalı?
Ulaşma arama.Niye arıyorsun? Kuzenleriyle takılıyor olabilir.İlgisi başka tarafa belki başka birisine kaymış olabilir.Aslinda siz konuşmadan falan anlarsınız.Sizden sıkılmış da olabilir.Evet, ulaşamıyorum
Çok mu sıkboğaz oldupunu düşündü acabaDün geceden beri ulaşamıyorum ona
Son Gelişme:
Bugün telefonda uzun uzun konuştuk.
Seven insan yanıma gelirdi, kuzenlerin beni zerre ilgilendirmiyor dedim. Ama elimde değil ben istemez miyim dedi.
Ben de kafamdan örnek uydurdum ''bir tanıdığımın sevgilisi X şehrinden her haftasonu geliyor, sevmek böyle bir şey'' dedim. Aslında öyle bir tanıdığım yok
Ben sevmiyor muyum yani dedi. Bunu artık bilmiyorum hiç bir icraat yok. Gelmiyorsan da eyvallah paşa gönlün bilir dedim.Ama nasıl hem ciddi ve umursamazım
Sonuç bu haftasonu yanıma geliyor![]()
Hepiii merak ediyordun
![]()
Sizin sayenizde. Buralarda yazılanlar aklımı başıma getirdi, kafama dank etti.Taktiklerin gücü işte! :) Bu şekilde devam ediyoruz o zaman. Bu adamlar bu dilden anlıyor ancak.
Umarım çok mutlu olursun. :)
Vayy arada dürteceksin yapacak bişe yokSizin sayenizde. Buralarda yazılanlar aklımı başıma getirdi, kafama dank etti.
Gerçekten hepinize çok teşekkür ederim![]()
Demek bu dilden anlıyormuş. Yola getireceğim onu:)Vayy arada dürteceksin yapacak bişe yok![]()
O halde bi seyler eksik, sen tamamlamaya calistikca calisacaksin cunku bu adam adam degil. O adami buldugunda anlayacaksin emin ol.İşte ben de fotoğraf atmıyorum görüntülü konuşmuyorum kendimi göstermiyorum...
Hayalimdeki erkek değil o konuda haklısınız ama mutlu ediyorduk birbirimiziO halde bi seyler eksik, sen tamamlamaya calistikca calisacaksin cunku bu adam adam degil. O adami buldugunda anlayacaksin emin ol.