• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cicim ayı bitti galiba

açmış oldugun konuda okuduklarım sevgilinin başka sevgilisi oldugu ,
ev taşımışmışta ,kuzenleri varmışmıştaaaa , karşısındakını salak zannerdıyor herhalde ,

senı oyalıyor ben bunu hissettim , ayrılmak istersen hiç itiraz etmez hee başta edermiş gibi yapar ama sonra atlar bak gör

Biz nisanliyken esim isinden dolayi ilcedeydi iki saatlik mesafe vardi gece calisirdi sabaha kadar sabah isten cikinca beni bir saat gorebilmek icin o iki saatlik yolu cekerdi ailesini bile gormeden geri donerdi.yani seven erkek ozlerse hic bise engel degil

Kaçan kovalanır mantığının da pek işe yaradığını düşünmüyorum ben artık..
Daha çok yeni başıma geldi, biriyle buluştuk arkadaş vasıtasıyla, beni çok beğendiği halde peşimden gelmedi.
Ben de benden çok hoşlandığını sonra öğrendim zaten, arkadaşımdan.
Daha sonra konuştuk ki, Gerekçesi Her kaçan kovalanmazmış.. Ben adım attıktan sonra o da çok ilgili olmaya başladı mesela şu an konuşuyoruz, çok tatlı bir erkek.
Her erkek böyle şeylere bakmıyor sanırım artık.
Bence yine eski halin ve ilginde kal, sadece bir şekilde bunu artık umursamıyorum imajı ver.
Mesela sürekli birileriyle buluş, o da bunu bilsin, eğleniyosun ve mutlusun olarak göster.
Verebileceğim tavsiye budur.
Haklisin canim bu erkeklerin ne istediğini çözemiyorum artik:)

o yazmadan yazmayın o aramadan aramayın ararsa tavır yapmadan sakın normal konuşun demek istediğim 3gun aramasa bile niye aramadın demeyin normal ee naber muhabbeti yapın bu seni umursamiyorum demek olur ki buna dayanamazlar dene ve gör
Sizin bu yorumunuz çok aklıma yattı. Şimdi telefonu kapalı ama bana ulaştığında hiç hesap sormayacağım

Bence hiç cicim ayınız olmamış kusura bakmayın isteyen haftada dört defa görüşür ayda dört görüşmeyle ne paylaştınız ki kendinizi daha fazla üzmeyin bence oyalanıyorsunuz boş yere vakit ayırıyorsunuz gibi geldi
İnşallah öyle değildir..Haklısınız bir şey diyemiyorum ki. Onun savunulacak hiçbir tarafı yok

4 ayda 4 kez ne yahu? Size deger verdigini dusunemedim ben. Esim sevgili oldugumuz donem işten ciktigi gibi atlayip benim bulundugum sehre geliyordu haftasonlari hatta bigun fazladan gecirelim diye otellerde kaliyordu artik oteldekiler bunu tanir olmustu o derece. Gelip kalmasa bile ayda 1 gun buluşmak az bence isteyen gelip gorur.
Çok haklısınız. Annemle 22 yıllık evli babam bile işten eve koşa koşa geliyor annemi görmek için......

Bulusmak gorusmek isteyen adam her turlu gorusur biraz ozlet kendini yine devam ederse demek ki paylastiginiz seyler dusundugun kadar degerli degil ona gore kararini verirsin zaten.
İşte ben de fotoğraf atmıyorum görüntülü konuşmuyorum kendimi göstermiyorum...

3 saat mesafe sorun değil bence ama 4 aylık ilişki için 4 kez buluşmak çok az bana göre de mesajlaşma arama falan da böyle azsa o zamsn çok ilgisi olmadığını düşünürüm ben .

sende bişey yapma zaten aşırı yoğunsun ya saygı duymuyor yada daha fazla ilgi bekliyor ama senden gelmeyeceğine karar vermiş seni deniyor

4 ayda 4 kez çok az bir süre.
hani yaş aralıgınız nedir bilmiyorum ama en azından haftada 1 görüşmeniz şart.
yoksa bu insanı nasıl tanıyacaksınız.
belki para sorunu yaşıyordur ondan buluşmak istemiyordur sizede bunu dile getiremediği için saçma bahaneler uyduruyorda olablr bilemiyorum. bence sen ilişkinizi biraz gözden geçir artıları eksileri koy bir teraziye.
sor kendine bu insan benim hayatımda olsada olurmu olmasada olurmu diye ki görünene göre olmasada olur.

İyi akşamlar herkese konu biraz uzun olabilir
4 aylık ilişkim var, aramız gayet iyiydi bu zamana kadar.
Benim hazırlanmam gereken çok önemli sınav(ales), okulum, part time işim olmasına rağmen onu aksatmamaya çalıştım her şekilde mesaj yazdım, aradım. İlgimi eksik etmedim o da benden etmez(di).Güzel cicim ayı yaşadık.
Kendisi yanıma her zaman gelemiyor bu zamana kadar sadece 4 kez buluşabildik. Geçen hafta ilçeden ilçeye taşındı.Taşındığı günler yazamadı, anlayış gösterdim.
İşi şimdi evine çok yakın oldu, molalarda eve geliyor ikide bir eve gelebiliyor.Bunu neden dediğimi de açıklayacağım.
Sorun şu ki geçen haftadan beri hala ilgisiz, evin tesisatıyla işiyle uğraşıyormuş da bilmem ne. Onun anlattığı yoğunluk benim günlük işimin yanında devede kulak. Sabır diyorum merkur sabır...
3 haftaya kadar da buluşamıyoruz. Sebep de taşınmaya yardıma kuzenleri geldi. Sömestır tatili nedeniyle kalacaklarmış. Her tatilini onlarla geçirecek yani. Ee sürekli eve gelebiliyorsun görüş işte.Tek bir gün bana ayrılmaz mı. Elinde değilmiş..Tek bir gün yahu tek bir gün..
Ama ben özlüyorum, gün içinde suratı aklıma geliyor. O beni hiç mi özlemiyor, özledim deyince inanmıyorum diyorum artık.
Anlayışsız mı davranıyorum siz söyleyin, haksızsam haksızsın deyin.Üzerine gitmek de istemiyorum.
Ayrılmak istemiyorum seviyorum, var mıdır çözümünüz
Şimdiden teşekkür ediyorum

4 ayda 4 kez görüşmek ilişki değildir, bir cinnet her şeyi çözer ya gider ya kalır

3 saat mesafe sorun değil bence ama 4 aylık ilişki için 4 kez buluşmak çok az bana göre de mesajlaşma arama falan da böyle azsa o zamsn çok ilgisi olmadığını düşünürüm ben .
Şu taşınma olayına kadar mesajlaşma arama olayı gayet iyiydi, geçen haftaya kadar..

4 ayda 4 kez çok az bir süre.
hani yaş aralıgınız nedir bilmiyorum ama en azından haftada 1 görüşmeniz şart.
yoksa bu insanı nasıl tanıyacaksınız.
belki para sorunu yaşıyordur ondan buluşmak istemiyordur sizede bunu dile getiremediği için saçma bahaneler uyduruyorda olablr bilemiyorum. bence sen ilişkinizi biraz gözden geçir artıları eksileri koy bir teraziye.
sor kendine bu insan benim hayatımda olsada olurmu olmasada olurmu diye ki görünene göre olmasada olur.
Bizim tek problemimiz geçen haftadan beri mesajın azalması, bir de buluşma azlığı. Onun haricinde hiçbir probleminiz yok hayatımda olmalı diye düşünüyorum

Bizim tek problemimiz geçen haftadan beri mesajın azalması, bir de buluşma azlığı. Onun haricinde hiçbir probleminiz yok hayatımda olmalı diye düşünüyorum

o zaman dediğim gibi maddi açıdan sıkıntıları olabilir istersen birz buluşma ve mesaj konusunda onu bunaltma zamanla olayların gidişatından anlarsın zaten napman gerektğini.

Back
X