İyi akşamlar herkese konu biraz uzun olabilir
4 aylık ilişkim var, aramız gayet iyiydi bu zamana kadar.
Benim hazırlanmam gereken çok önemli sınav(ales), okulum, part time işim olmasına rağmen onu aksatmamaya çalıştım her şekilde mesaj yazdım, aradım. İlgimi eksik etmedim o da benden etmez(di).Güzel cicim ayı yaşadık.
Kendisi yanıma her zaman gelemiyor bu zamana kadar sadece 4 kez buluşabildik. Geçen hafta ilçeden ilçeye taşındı.Taşındığı günler yazamadı, anlayış gösterdim.
İşi şimdi evine çok yakın oldu, molalarda eve geliyor ikide bir eve gelebiliyor.Bunu neden dediğimi de açıklayacağım.
Sorun şu ki geçen haftadan beri hala ilgisiz, evin tesisatıyla işiyle uğraşıyormuş da bilmem ne. Onun anlattığı yoğunluk benim günlük işimin yanında devede kulak. Sabır diyorum merkur sabır...
3 haftaya kadar da buluşamıyoruz. Sebep de taşınmaya yardıma kuzenleri geldi. Sömestır tatili nedeniyle kalacaklarmış. Her tatilini onlarla geçirecek yani. Ee sürekli eve gelebiliyorsun görüş işte.Tek bir gün bana ayrılmaz mı. Elinde değilmiş..Tek bir gün yahu tek bir gün..
Ama ben özlüyorum, gün içinde suratı aklıma geliyor. O beni hiç mi özlemiyor, özledim deyince inanmıyorum diyorum artık.
Anlayışsız mı davranıyorum siz söyleyin, haksızsam haksızsın deyin.Üzerine gitmek de istemiyorum.
Ayrılmak istemiyorum seviyorum, var mıdır çözümünüz
Şimdiden teşekkür ediyorum