- 27 Aralık 2017
- 1.002
- 496
- 38
- Konu Sahibi merkurvenus
-
Rica ederim canimTeşekkür ederim fikriniz için
Ben de bundan sonra uzaklaşacağım. Benim fikrim de buydu, ama sizlerden de destek ve onay bekliyordumKaçan balık büyük olur. Madem ilgisizliğinden şikayetçisiniz, bu şikayeti devamlı dile getirmek yerine uzaklaşın kendisinden. Büyük oynayın. Adam zaten ilgisiz. Daha kötüsü ne olabilir ki?
Yoğunluk, uzaklık, vs. Hepsi bahane. İnsan özlediğini, hoşlandığını görmek istemez mi?
Ne güzel sizin adınıza çok sevindim Allah mutluluğunuzu artırsın:) Çok haklısınızSeven insan illaki fırsatını bulur gelir.
Eşim doğu karadenizde ben ankaradaydım. O da ben de aynı derecede çabaladık. İki ayda bir bir hafta birbirimizn şehrine gittik geldik... Bir sene boyunca gelip gitme masrafından başka şeye harcama yapamadık
Ama benimle aynı şehirde olup altında arabası olanlar 15 dklık yolu tepip gelemedi yanıma...
İşte insan sevince büyük büyük engelleri de aşar. Sevmeyen insan küçücük nokta kadar şeyi bahane eder. Ben bunu bilir bunu söylerim
Ondan bi adım gelmeden buluşalım deme..
bırak o özlesin buluşalım desin .
Görüşme tarihimiz belli maalesef hanımlar 14 şubat.Uzak mesafe ilişkisi zaten zordur diye düşünüyorum. Bir de görüşmek için karşı taraf pek fazla çaba göstermezse (ki kuzenleri gelmiş olsa bile sizinle görüşmek için en azindan 1 gününü ayırabilir kanaatimce) ilişkiniz için yıpratıcı olacaktır. Sadece 4 kez buluşmuş olmanız bence de az bu arada.. Gorusmek icin adim atmayin, kendisi ne zaman talep edecek takip ediniz..
Görüşme tarihimiz belli maalesef hanımlar 14 şubat.
Benim hediye alasım da kalmadı kutlayasım da. Çok haklısınız
Size şöyle anlatayım geçen haftaya kadar çok çok iyiydik saatlerce telefonda konuşurduk. Ne zaman taşındı o zaman değişti. Gün içinde günaydın napıyosun 5 6 saat sonra arar sadece o kadar. Bazen de akşama kalırız. Cidden bunaldım sabredemiyorumumarım dönemsel bir şeydir.
ama 4 ayda 4 kez görüşmek çok az.
şimdiki ilgisizliği yeni mi başladı?
ilgisizlik derken gün içinde hiç mi aramıyor? yoksa arıyor da siz mi az buluyorsunuz?
Seviyorum maalesef. Bunları bana bir başkası anlatsa uff ayrıl gitsin bu ne derdim. Ama sevince öyle olmuyormuşUzatma o zaman
Size şöyle anlatayım geçen haftaya kadar çok çok iyiydik saatlerce telefonda konuşurduk. Ne zaman taşındı o zaman değişti. Gün içinde günaydın napıyosun 5 6 saat sonra arar sadece o kadar. Bazen de akşama kalırız. Cidden bunaldım sabredemiyorum
Seviyorum maalesef. Bunları bana bir başkası anlatsa uff ayrıl gitsin bu ne derdim. Ama sevince öyle olmuyormuş
Tek başınıza seviyorsunuz amaSeviyorum maalesef. Bunları bana bir başkası anlatsa uff ayrıl gitsin bu ne derdim. Ama sevince öyle olmuyormuş
Uzak ilişki zordur
Sabretme derim
Sevmem için 100 kere görüşmem gerekmiyor ki? Dolu dolu 4 görüşme yaşadık ya da ben öyle sanmışım4 ayda ne çabuk sevdiniz
4 kere görüştüğünüz kişiyi ?
Tabiki hayır amaSevmem için 100 kere görüşmem gerekmiyor ki? Dolu dolu 4 görüşme yaşadık ya da ben öyle sanmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?