- 13 Eylül 2016
- 2.882
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi merkurvenus
-
ya canım buluşma sıklığınız evet az ama şu arama kısmı bana normal geldi :) her zaman saatlerce telefonda konuşamazsınız ki. haberleşiyormuşsunuz, arıyormuş zaten. bilemedim, niyeyse telefonla arama kısmına çok sert yorum yapasım gelmedi :/Size şöyle anlatayım geçen haftaya kadar çok çok iyiydik saatlerce telefonda konuşurduk. Ne zaman taşındı o zaman değişti. Gün içinde günaydın napıyosun 5 6 saat sonra arar sadece o kadar. Bazen de akşama kalırız. Cidden bunaldım sabredemiyorum
Akışına bıraktım olacaksak oluruz kaderimde yoksa zaten olmaz.Tek başınıza seviyorsunuz ama
Gelecekle ilgili beklentim yok anı yaşıyorum diyorsanız devam edin
Ama onları yılda bir görüyorum ayıp olmaz mı cart curt diyor. Açıkçası kuzenleri umrumda değil bu konuda bencilim. Evet kendimi geri çekmeliyim çok sağolunBence ayrılmak istemiyorsanız kendinizi geri çekip bakın duruma. Zaten bu şekilde devam ederse çok yakında sogursunuz. Yani yüzsüz yüzsüz kuzenlerimle vakit geçireceğim seninle bulusamam demesi biraz itici.
Ama onları yılda bir görüyorum ayıp olmaz mı cart curt diyor. Açıkçası kuzenleri umrumda değil bu konuda bencilim. Evet kendimi geri çekmeliyim çok sağolun
Buluşsak görüyor olsam inanın hiç takmazdım. Ama görmüyorum tek iletişim yolumuz telefon. Gün içinde anlayış göstereyim tamam işi var deyim. Ama buluşma konusu sizin de dediğiniz gibi düşündürücü.ya canım buluşma sıklığınız evet az ama şu arama kısmı bana normal geldi :) her zaman saatlerce telefonda konuşamazsınız ki. haberleşiyormuşsunuz, arıyormuş zaten. bilemedim, niyeyse telefonla arama kısmına çok sert yorum yapasım gelmedi :/
buluşma kısmı düşündürücü.
Oda senin gibi hissetse değil 1 gün 1 saat için bile gelirdi tepene çıkarma .İyi akşamlar herkese konu biraz uzun olabilir
4 aylık ilişkim var, aramız gayet iyiydi bu zamana kadar.
Benim hazırlanmam gereken çok önemli sınav(ales), okulum, part time işim olmasına rağmen onu aksatmamaya çalıştım her şekilde mesaj yazdım, aradım. İlgimi eksik etmedim o da benden etmez(di).Güzel cicim ayı yaşadık.
Kendisi yanıma her zaman gelemiyor bu zamana kadar sadece 4 kez buluşabildik. Geçen hafta ilçeden ilçeye taşındı.Taşındığı günler yazamadı, anlayış gösterdim.
İşi şimdi evine çok yakın oldu, molalarda eve geliyor ikide bir eve gelebiliyor.Bunu neden dediğimi de açıklayacağım.
Sorun şu ki geçen haftadan beri hala ilgisiz, evin tesisatıyla işiyle uğraşıyormuş da bilmem ne. Onun anlattığı yoğunluk benim günlük işimin yanında devede kulak. Sabır diyorum merkur sabır...
3 haftaya kadar da buluşamıyoruz. Sebep de taşınmaya yardıma kuzenleri geldi. Sömestır tatili nedeniyle kalacaklarmış. Her tatilini onlarla geçirecek yani. Ee sürekli eve gelebiliyorsun görüş işte.Tek bir gün bana ayrılmaz mı. Elinde değilmiş..Tek bir gün yahu tek bir gün..
Ama ben özlüyorum, gün içinde suratı aklıma geliyor. O beni hiç mi özlemiyor, özledim deyince inanmıyorum diyorum artık.
Anlayışsız mı davranıyorum siz söyleyin, haksızsam haksızsın deyin.Üzerine gitmek de istemiyorum.
Ayrılmak istemiyorum seviyorum, var mıdır çözümünüz
Şimdiden teşekkür ediyorum
Aynen de öyle. Sadece bir gün nolacaktı sanki.. Ben de bilerek fotoğrafımı bile göndermiyorum artık görüntülü de konuşmuyorumYa elbette bulussun kime ne ama sonuçta imkan varken buluşmak gerekmez mi? :)
Haklısınız tepeme çıkardımOda senin gibi hissetse değil 1 gün 1 saat için bile gelirdi tepene çıkarma .
Aynen de öyle. Sadece bir gün nolacaktı sanki.. Ben de bilerek fotoğrafımı bile göndermiyorum artık görüntülü de konuşmuyorum
Buluşma tarihimiz belli sevgililer gününde. Şeytan diyor buluşma sen de onu beklet haftalarca nasıl oluyormuşSahiden kendinizi az geri çekin bakın o ne yapıyor? Konuşmak için uğraşıyor mu? Buluşmanin adını geçiriyor mu vsvsvs. O samimiyeti bulamazsanız bence içiniz de soğur :)
Haklısınız şimdi telefonu kapatacağım öğlen açar günaydın derim daha da konuşmuycam yarın:)kendini geri çek ve olanları gözlemle derim :)
Hata yaptım çok yüz verdim, nasılsa merkur bana yazar diyor.. Çok bekler oBi erkek cok deger veriyorsa ölum kalim meselesi yoksa yogunluk felan bana hep bahane gibi geliyor
Tamam söz yazacağım bir hafta içinde yazmış olurum:)M merkurvenus , gelişmeleri aktarın bize lütfen. Bu taktiğin erkekler üzerindeki etkisini hep birlikte görelim. :)
Genel yorum bu yönde hepiniz çok haklısınız4 ayda 4 kere gorusulen iliskinin zaten tam oturmasi mumkum degil.
Ilgi alaka kismina gelince;
Seven erkek ne yapar eder gorusmek ister.
Net.
Fazla arama mesaj da atma cek kendini.
Bakalim nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?