cicim ayı bitti galiba

ya canım buluşma sıklığınız evet az ama şu arama kısmı bana normal geldi :) her zaman saatlerce telefonda konuşamazsınız ki. haberleşiyormuşsunuz, arıyormuş zaten. bilemedim, niyeyse telefonla arama kısmına çok sert yorum yapasım gelmedi :/
buluşma kısmı düşündürücü.

Tek başınıza seviyorsunuz ama
Gelecekle ilgili beklentim yok anı yaşıyorum diyorsanız devam edin
Akışına bıraktım olacaksak oluruz kaderimde yoksa zaten olmaz.
Ama işte sabır gösteremiyorum taktik geliştiremiyorum arayıp hesap sormak istiyorum ama bunu yapmam yanlış olur

Bence ayrılmak istemiyorsanız kendinizi geri çekip bakın duruma. Zaten bu şekilde devam ederse çok yakında sogursunuz. Yani yüzsüz yüzsüz kuzenlerimle vakit geçireceğim seninle bulusamam demesi biraz itici.
Ama onları yılda bir görüyorum ayıp olmaz mı cart curt diyor. Açıkçası kuzenleri umrumda değil bu konuda bencilim. Evet kendimi geri çekmeliyim çok sağolun

Buluşsak görüyor olsam inanın hiç takmazdım. Ama görmüyorum tek iletişim yolumuz telefon. Gün içinde anlayış göstereyim tamam işi var deyim. Ama buluşma konusu sizin de dediğiniz gibi düşündürücü.

Oda senin gibi hissetse değil 1 gün 1 saat için bile gelirdi tepene çıkarma .

Aynen de öyle. Sadece bir gün nolacaktı sanki.. Ben de bilerek fotoğrafımı bile göndermiyorum artık görüntülü de konuşmuyorum

Sahiden kendinizi az geri çekin bakın o ne yapıyor? Konuşmak için uğraşıyor mu? Buluşmanin adını geçiriyor mu vsvsvs. O samimiyeti bulamazsanız bence içiniz de soğur :)

Sahiden kendinizi az geri çekin bakın o ne yapıyor? Konuşmak için uğraşıyor mu? Buluşmanin adını geçiriyor mu vsvsvs. O samimiyeti bulamazsanız bence içiniz de soğur :)
Buluşma tarihimiz belli sevgililer gününde. Şeytan diyor buluşma sen de onu beklet haftalarca nasıl oluyormuş

4 ayda 4 kere gorusulen iliskinin zaten tam oturmasi mumkum degil.

Ilgi alaka kismina gelince;
Seven erkek ne yapar eder gorusmek ister.
Net.
Fazla arama mesaj da atma cek kendini.

Bakalim nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…