- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
- Konu Sahibi EU3
bence sınır olmalı bizdede oldu tabi herkes arkadaşlarmın dediği gibi özgürdür herkes istediği gibi yaşar hayatınıı...(dini boyta girmeden yorum yapalım demişsin ya ben böle konularda görüyorum bu tür yazıları neden dinden bu kadar korkuyosunuz kacıyosunz anlamış diilim)..neysee ben dini boyutttan baktığım için evlilik öncesi beraberliğede karşıyım nişanlıda olsam.düğünüme bi gün kalsada..imam nikahım kıyılsada.. o evlilik cüzdanını almadan asla deyenlerdenim.bizde evelat yeiştiriyoruz evladımdanda bunu görmek istemem.. 1 saat sonra kimmin ne olacağı bellimi kimin ölüp kimin kalacağı..bu benim fikrim herkese saygım sonsuz.her koyun kendi bacağından asılır dimi :))....bizde ateşle baruttuk bu bakışlarımızdan konuşmalarımzdan her halimizden anlasılıyodu ama ben o heycanı o duyguları evlendiğim gün yaşamak istedim öle oldu sonuuçta o heycan bir kere yaşanıyo.biz türküz amarikalı ingiliz alman vs diiliz bizim örf adetlerimiz var gençlerimiz zaten almış başını gidiyo allah sonumuz hayır etsin ben evladımdan korkuyorum geleceğinden ürküyorum biraz geleneklerimize saygı duyalım geçmişimizi yaşatmayı bilelim..fazla modernleşip başkalarına özenmeyelim
Son düzenleme: