ablacığım anlıyorum seni, konuyu baştan sona okudum zaten :)
şimdik senin bahsettiğin şu vefat olayı var ya, ona değineyim:
ben erkek arkadaşımla cinsel birliktelik yaşadım ama o çok sevdiğim ve onunla birlikte olmaya değer gördüğüm bu kişi vefat edecek. ve ben bunun ardından, onun ölümünü değil de 'aman ben bekaretini kaybetmiş bulundum, bundan sonra ne yapacağım?' diye mi düşüneceğim ??? özür dilerim ama benim ne hayat görüşüm ne de aşka sevgiye verdiğim değer, benim bu soruyu kendime sormamı mümkün kılmazzzz....çünkü, ben aşık olduğum erkek öldükten sonra, ''zaten başıma gelebilecek en kötü şey gelmiştir'' diye düşünürüm. bu vefat konusunun yanında bekaret bana vız gelir, deyim yerindeyse...anlatabildim mi ?? iki kişinin paylaşabileceği en güzel duygu, bekaret buna engel teşkil etmiyor benim zihnimde.
ayrıca, bekareti ''hazine-mücevher'' olarak görmüyorum. onu öyle görecek bir tek erkek yanıma yaklaşamaz zaten, arkadaşım dahi olamaz, kaldı ki, en sevdiğim varlık vefat ettikten sonra benden bekaret rica edecek bir erkekle ilişki yaşayayım...
bulunduğum ortam, arkadaşlarım, zihinsel yetkinliğim zaten öyle erkeklere kapalıdır.
sizlere çok iddialı gelebilir ama böyle :))
hepinizi seviyorum.