- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Hayır şu an bi ilişkideyiz.. flört yazınca havada kalmış biraz.. 1 aylık bi şey ama her şey çok hızlı gelişti.. o aslan burcu , ben yay.. ikisi de ateş ..Bence çok erken moda girmemiş misiniz ?
Çünkü ortada daha flörtleşme var henüz ilişkiye bile dönüşmemiş bu nedenle daha ortada fol yok yumurta yokken fotoğrafları kaldırmayı istemeniz itici olucaktır.
Böyle bir şey talep ederseniz ilişkiniz ciddiyete binmeden biter.bugün buluşacak ve ben o kızların kim olduğunu sorup o Fotoğrafları kaldırmasını rica edicem...bakalım tepkisi ne olacak
Bilemiyorum deneyip görmek istiyorum.. sonuçta artık hayatındaysan rahatsız olduğum durumu ortadan kaldırır diye düşünüyorumBence böyle bir şey talep etmeye hakkınız yok.
En azından şimdilik yok.
Eskiden olsa ben de akışına bırakırdım ama artık sabrım kalmadı gayriBir ilişkiye hedef odaklı başlamak bana itici geliyor, yaşarsın, hayat sana ne sunarsa ya tamam ya devam dersin. Yani ben eşimle ilişkimize başladığımız zaman 3-4 ay takılırız sonra zaten birbirimizden sıkılırız diye düşünmüştüm.
Hayır şu an bi ilişkideyiz.. flört yazınca havada kalmış biraz.. 1 aylık bi şey ama her şey çok hızlı gelişti.. o aslan burcu , ben yay.. ikisi de ateş ..
Bi de astrolojide Aslan ve yay çok iyi anlaşır..ideal çifttir ... daha İyisi neredeyse imkansız gibi şeyler söylerBir aslan burcu erkeğini ciddi ilişki istiyorum diyerek itersiniz. Ona biraz daha flörtöz ama elde edilmesi zor davranırsan etkileyebilirsin. Bu arada aslan burcu aşık olduğunda dünyanın en mutlu insanı olabilirsiniz.
Bu kadar burçlara takılı kalmayın doğum haritası diye bir şey var.Bi de astrolojide Aslan ve yay çok iyi anlaşır..ideal çifttir ... daha İyisi neredeyse imkansız gibi şeyler söyler
Bu kadar burçlara takılı kalmayın doğum haritası diye bir şey var.
Henuz 1 ay olmus fazla hizli.gitmiyormusunuz.Hemen ciddiyetini sorguluyorsunuz.Belki.siz begenmiyceksiniz biraz zaman verin hemen evlenmek icin adim atmayin insan kac senelelik kocasini taniyamiyo yeri geldiginde.Ayrica simdiden boyle bir sey istemeniz sacma olurBilemiyorum deneyip görmek istiyorum.. sonuçta artık hayatındaysan rahatsız olduğum durumu ortadan kaldırır diye düşünüyorum
Bağımlı olduğum nerden çıkardın.. bağımlı olmak öyle kolay mı.. sadece ciddiyetini nasıl anlarım.. ya da ben açık açık söylemeden nasıl belli ederim1 aylik flört döneminde cok büyük beklenti icindesiniz.. Aceleci davranmayin akisina bırakın, tanima odaklı yaklasin. Hemen bağımlı haline gelmek sizde sorun olduğunun isaretidir.
Bi de astrolojide Aslan ve yay çok iyi anlaşır..ideal çifttir ... daha İyisi neredeyse imkansız gibi şeyler söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?