Ciddi erkek!

Seni arıyor soruyor hediye vs alıp değerini gösteriyorsa gerçekten seninle ilgileniyor demektir bu arada
Gerçekten ilgilenen bunları yapar
Evet yurt dışına çıkmıştı mesela ben hiç bi şey istemedim gelirken çikolata ve küpe almış bana.. küçük bi hediye ama düşündüğü için mutlu olmuştum..sonra yolda yürürken elimi sımsıkı tutuyo.. ve sarılırken de sımsıkı sarılıyor bunlar acayip hoşuma gidiyor .. sonra dışarda falan bişiler yiyip içince ısrar ettiğim halde neredeyse hiç bi şeyi bana ödetmiyor..

O zaman değer veriyor sana
Super
Hayırlısı olsun

Demek ki öyle hissediyorum..!! Cıvıl cıvıl olmam seni rahatsız ettiyse konumu terk etmeni rica edicem.. zorla mı tutuyorum konumda !

Bir insanın cıvıl cıvıl olması beni rahatsız etmez neden etsin sizin yazım tarzınızda cıvıl cıvıl değil zaten. Kimse kimseyi zorla tutmuyor forumun ana fikri bu zaten karşılıklı yorum yazmak, rahatsızlık belirtmekte buna dahil ki ben rahatsı olduğum bir durumu değil fikrimi paylaştım. İkili tartışmaya dönmemesi adına size daha sonrası için cevap vermek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…