- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
sonuçta bu hanımefendi kıskanç yapmasa içinde kalacak
bari en az rahatsız edici şekilde yapsın diye önerdim :)
Kadın bi tane değil kadınlar var öyle .. çoğu için iş arkadaşlarım der muhtemelen.. özellikle 2 tanesiyle gezmelerde bi sürü fotosu varburca bakmaz bu işler. aslan burcuyum kiskanilmayi severim ve aşırı sadigimdir göz çapkınlığı bile yapmam. sorunuza gelince aramamasi düşündürücü....mesajla olcak is değil. siz sevgilisiniz arkadaşı değil...resimdeki bayanı tabiki sorun. kaldır demeyin ama sorun kimmiş öğrenin ki ilerde hayal kırıklığı yaşamayın
Aslında ona takılmadım ama arada bi sesimi duymak istese fena olmazdı yani..Bugün şu arama mevzusunu da tatlı dille sorayım..burca bakmaz bu işler. aslan burcuyum kiskanilmayi severim ve aşırı sadigimdir göz çapkınlığı bile yapmam. sorunuza gelince aramamasi düşündürücü....mesajla olcak is değil. siz sevgilisiniz arkadaşı değil...resimdeki bayanı tabiki sorun. kaldır demeyin ama sorun kimmiş öğrenin ki ilerde hayal kırıklığı yaşamayın
Sizin zihniyetinize sahip biriyle ciddi düşüneceğim varsa da düşünmezdim sanırım.
Bende öyle düşünüyorum. Bundan sağlıkli ve huzurlu bir ilişki çıkmaz
Kızlar 1 aydır flört ettiğim bi adamvar .. otuzumdayım, o da benden 1 yaş büyük...beraberken çok iyiyiz.. her şey güzel.beni, düşüncelerimi önemsiyor... mesela rahatsız olduğum konularda falan çözüm odaklı yaklaşıyor..gün içinde bi kaç saat aralıklarla mesajlaşıyoruz, ama telefonda arama yok.. o aramadığı için ben de aramıyorum.. belki telde konuşmayı sevmiyordur ona çok takılmıyorum.. esas mesele şu adamın benimle ciddi olup olmadığını nasıl anlarım ya da ben ciddi bir ilişki istediğimi nasıl belli ederim!!! açık açık sormaya çekiniyorum.. bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum...eskiden olsa akışına bırakmayı tercih ederdim ama artık otuzumdayım ve gelecek vadetmeyen bi ilişkinin içinde boğulmak istemiyorum.... henüz hiç bi arkadaşıyla tanışmadım.. ama bi kaç yakın arkadaşına benden bahsetmiş..bi de bu adamın iş arkadaşlarının çoğu kadın o yüzden baya kıskanıyorum... işleri gereği bakımlı süslü püslü kadınlar.. kendisi Aslan burcu bu arada... geçenlerde inatasında biraz stolk yaptım eski gönderilerde özellikle iki Kızla gezmelerde samimi fotoları var ve ben aşırı rahatsız oldum.. bugün buluşacak ve ben o kızların kim olduğunu sorup o Fotoğrafları kaldırmasını rica edicem...bakalım tepkisi ne olacak ...
Açıkçası gelecek üzerine bi konuşma geçmedi aramızda1 aylık flörtüme fotoğraf sil demezdim doğrusu bence siz de demeyin bu aşamada saçma bence. Kendisi de evlilik çağında bu yaştan sonra laylaylom düşünmüyodur heralde anlaşılır konuşmasından tavrından bence
ailesinden falan bahsediyo mu anne baba kardeşlerdenAçıkçası gelecek üzerine bi konuşma geçmedi aramızda
Evet tabi kiailesinden falan bahsediyo mu anne baba kardeşlerden
o zaman 2-3 ay sonra bi dersniz anneme senden bahsetmemi istermisin diyeEvet tabi ki
1 ayda anlayamazsınzki aşık olup olmadıgını ki kaldı ki 1 ayda aşık olan bi erkek yada insan bana pek inandırıcı gelmez. madem ihtimal veriyorsun fotogrf fln hesap sormaktan bahsettın ondan dedim..Başka kızla ya da kızlarla görüşüyor olabilir ona ben de ihtimal veriyorum.. zaten bu Aslan erkekleri çok çapkın olur.. sadık olması için çok aşık olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?