Ciddi erkek!

sonuçta bu hanımefendi kıskanç yapmasa içinde kalacak
bari en az rahatsız edici şekilde yapsın diye önerdim :)

Bence icinde kalmasi daha iyi.

En az rahtsiz edici sekil yok. Adam geri zekali degil, konu sahibin derdini anlar.

Ancak suna katiliyorum, konu sahibi cidden bakis açisini degistirmez ise, er yada geç çikacak. Adam yine kaçacak. Yani konu sahibi fikrinin ne kadar kötü oldugunu kavramasi lazim.

Son düzenleme:
Kadın bi tane değil kadınlar var öyle .. çoğu için iş arkadaşlarım der muhtemelen.. özellikle 2 tanesiyle gezmelerde bi sürü fotosu var

Aslında ona takılmadım ama arada bi sesimi duymak istese fena olmazdı yani..Bugün şu arama mevzusunu da tatlı dille sorayım..

1 aylık flörtüme fotoğraf sil demezdim doğrusu bence siz de demeyin bu aşamada saçma bence. Kendisi de evlilik çağında bu yaştan sonra laylaylom düşünmüyodur heralde anlaşılır konuşmasından tavrından bence

Bende öyle düşünüyorum. Bundan sağlıkli ve huzurlu bir ilişki çıkmaz

Aynen öyle. “ Önemli olan ben değil, yaşı geçmesin diye yapılan acele bir evlilik... Benim yerime karşısına ahmet, mehmet çıkmış olsa da bu kadın evlenmek isteyecekti” diye düşünürdüm.

Son düzenleme:

Yani 1 aylik iliskide instagramda tarama yapip kaldirilacak fotograflar listesi yaparsan adam ardina bakmadan kacar

Bence 1 aylık bir süre için fazla beklentidesiniz.Ayrıca ilişkide ciddiyet zamanla oluşur.Kendinize belirli bir süre verin ve onu gözleyin.Davranışlarından anlarsınız zaten ciddi olup olmadığını.(Ailesine sizden bahsetmesi,arkadaşlarıyla tanıştırması,ailenizle tanışmak istemesi,size değer vermesi vb.)

Bence burçlara çok takılmışsın konu sahibi yok aslanla yay çok iyi anlaşır işte aslan çok çapkındır falan. Bence bu burç meselesini bi kenara bırakmalısın. 31 yaşında biri var karşında daha 1 aylık sevgilisiniz hemen instagramdan fotoğraf kaldır dersen adam kaçar. Ben olsam ben de kaçardım. Çocuk değil sonuçta olgun bi birey. Ayrıca 1 ayda ciddi düşünüp düşünmediğini anlayamazsın çünkü emin ol kendisi de anlamamıştır daha. Eğer kötü niyetli biri değilse zaten yaşın kaç olursa olsun güzel giden bir ilişkin olursa sonu güzel bitecektir. 30 yaşındayım diyerek böyle aceleci davranma.

Ciddi erkek yoktur fazla votka vardır

Acele etmeyin biraz daha zaman verin.. Yada direkt ner olarak hedeflerinizi konuşun.. Adı konması için çok erken ama en azından düşünceleri hakkında bi fikrin olur ona göre karar verirsin

Açıkçası gelecek üzerine bi konuşma geçmedi aramızda

Başka kızla ya da kızlarla görüşüyor olabilir ona ben de ihtimal veriyorum.. zaten bu Aslan erkekleri çok çapkın olur.. sadık olması için çok aşık olması lazım
1 ayda anlayamazsınzki aşık olup olmadıgını ki kaldı ki 1 ayda aşık olan bi erkek yada insan bana pek inandırıcı gelmez. madem ihtimal veriyorsun fotogrf fln hesap sormaktan bahsettın ondan dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…