Ciddi erkek!

Artık telefonda konuşuyoruz onu çözdük canım...Fotoğraftaki kızlar işyerinden arkadaşlarıymış .. Bi ara baya takılıyorlarmış 6 ay öncesinde falan.. fotoğraflar da o zamanlardan kalmaydı ama artık yok.. dün hallettim o işi zaten artık ben varım öyle kızlarla kafasına göre gezmelere istese de göndermem artık.. erkek arkadaşlarıyla takılsın bi zahmet

Tanıyorum işte yavaş yavaş görüştükçe, beraber vakit geçirdikçe daha fazla tanıyoruz birbirimizi..
1 ayda insan insanı tanıyamaz
Çok kısa bir süre
Yaş olarak evlilik çağında olabilirsin ama çocuk oyuncağı değil bu iş
Ben erkek olsam henüz 1 aylık kızın gelip bana ciddi değilsen ayrılalım demesi itici gelirdi
O yüzden bence zamana yay acele etme

Öyle yapıyorum canım biz de hemen yarın evlenmiyoruz zaten ..

Evet dün sık sık yineledim artık hayatında ben varım diye.. gelecek planları, tatil planları falan yaptık.... şimdiye kadar hiç sevgilim diye hitap etmemiştim ona da başladım ..

çok da bu konuya sabitlenme ama karşı tarafta negatif etki yaratır, düşündüğü varsa bile irite olur insan. bu senin için de onun için de geçerli. Gayet güzel konuşuyorsunuz.

Konu açıldığında "ne evlililiği yeeeaaaa" diyenleri duydu bu kulaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…