- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Aslan Koç ve Yay bı üçü de ateş ve kendi aralarında en iyi anlaşan burçlar
O konuyu da hallettik canım .. konuşuyoruz artık teldeBen ciddi olan ve seven biri konuşmak ister diye düşünüyorum.
Tuzağa düştü mat olmasına bir kaç hamle kaldı haberi yokKızlar bugün buluştuk ve rahatsız olduğum tüm fotoları sildi.. haklısın sen de erkeklerle sarmaş dolaş olsan ben de rahatsız olurdum dedi ve bana hak verdi ..
Tuzak muzak yok beybisi yaaTuzağa düştü mat olmasına bir kaç hamle kaldı haberi yok
Lafın gelişi insanlar hadi görüşürüz falan der ya onun gibi bi şey olmuş seninki tatlımAma sonuna görüşmek üzeri yi eklemistisonrada gitti
Artık telefonda konuşuyoruz onu çözdük canım...Fotoğraftaki kızlar işyerinden arkadaşlarıymış .. Bi ara baya takılıyorlarmış 6 ay öncesinde falan.. fotoğraflar da o zamanlardan kalmaydı ama artık yok.. dün hallettim o işiburca bakmaz bu işler. aslan burcuyum kiskanilmayi severim ve aşırı sadigimdir göz çapkınlığı bile yapmam. sorunuza gelince aramamasi düşündürücü....mesajla olcak is değil. siz sevgilisiniz arkadaşı değil...resimdeki bayanı tabiki sorun. kaldır demeyin ama sorun kimmiş öğrenin ki ilerde hayal kırıklığı yaşamayın
Tanıyorum işte yavaş yavaş görüştükçe, beraber vakit geçirdikçe daha fazla tanıyoruz birbirimizi..1 aylık adamla ciddi birşey mi düşünüyorsun tanımadan etmeden
Şu an oturduğu ev kendisinin.. satın almış ama hala borcunu ödüyor evin bi yandan..Dün, aşkım evlenince bu evde mi oturacağız dedim..tabi ki burda oturcaz dedi ..o zaman 2-3 ay sonra bi dersniz anneme senden bahsetmemi istermisin diye
bu güzel işte demek ki ciddi düşünerek başlamış ilişkiyeŞu an oturduğu ev kendisinin.. satın almış ama hala borcunu ödüyor evin bi yandan..Dün, aşkım evlenince bu evde mi oturacağız dedim..tabi ki burda oturcaz dedi ..
Evet dün sık sık yineledim artık hayatında ben varım diye.. gelecek planları, tatil planları falan yaptık.... şimdiye kadar hiç sevgilim diye hitap etmemiştim ona da başladım ..bu güzel işte demek ki ciddi düşünerek başlamış ilişkiye
çok güzel işte umarım mutlu olursun evlilik evlilik diye tutturcak kadar ilerleme ama sakınEvet dün sık sık yineledim artık hayatında ben varım diye.. gelecek planları, tatil planları falan yaptık.... şimdiye kadar hiç sevgilim diye hitap etmemiştim ona da başladım ..
Bu arada aynı memleketliyiz.. avantajı var mıdır bununEvet dün sık sık yineledim artık hayatında ben varım diye.. gelecek planları, tatil planları falan yaptık.... şimdiye kadar hiç sevgilim diye hitap etmemiştim ona da başladım ..
Yok canım o kadar da değil.. hem şimdilik benim iş durumları sıkıntılı maalesef..çok güzel işte umarım mutlu olursun evlilik evlilik diye tutturcak kadar ilerleme ama sakın
umarım mutlu olursunYok canım o kadar da değil.. hem şimdilik benim iş durumları sıkıntılı maalesef..
Çok sağol canım.. allah gönlümüze göre versin inşallahumarım mutlu olursun
1 ayda insan insanı tanıyamazTanıyorum işte yavaş yavaş görüştükçe, beraber vakit geçirdikçe daha fazla tanıyoruz birbirimizi..
Öyle yapıyorum canım1 ayda insan insanı tanıyamaz
Çok kısa bir süre
Yaş olarak evlilik çağında olabilirsin ama çocuk oyuncağı değil bu iş
Ben erkek olsam henüz 1 aylık kızın gelip bana ciddi değilsen ayrılalım demesi itici gelirdi
O yüzden bence zamana yay acele etme
Evet dün sık sık yineledim artık hayatında ben varım diye.. gelecek planları, tatil planları falan yaptık.... şimdiye kadar hiç sevgilim diye hitap etmemiştim ona da başladım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?